Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi hezký a pro mě poučný článek. Těžko se mohu  konkrétněji vyjádřit, protože moje znalosti této problematiky jsou příliš obecné. Upřímně by mě zajímalo, jestli, stejně jako já, pozorně četli zdejší autoři, používající Benešovy dekrety v různorodých argumentacích.

0 0
možnosti
JK

Pro mě bylo také hodně poučné, když jsem si četl sborník, co sestavila Muriel Blaive a další související texty. Pokud jde o ty autory, tak někteří určitě znají tuto problematiku, ale většina určitě ne a používá pouze stereotypní argumenty a floskule.

0 0
možnosti
JS

Věcný a výborný článek. Pane Kvapile, karma. R^R^R^

1 0
možnosti
JK

Moc děkuji. O to mi šlo, aby to nebyly nějaké moje slinty, a tak jsem využil práce řady historiků a myslím si, že to vyhodnotili dost objektivně.

0 0
možnosti
Foto

Má co říci. I dnes. A pragmatické řešení je z důvodů sebezáchovi, nikoli jen pudu, ale i nutnosti, poté opět jen jediné. Stejně jako pravidlo válečné. ,,Budˇ já, anebo on"!

1 0
možnosti
Foto

oprava: sebezáchovy:-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 990x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik