V Tel Avivu se prý objevil Kristus - nevěřte tomu!

20.11. byla na tn.cz zveřejněna zpráva, že v Rusku (oprava: v Izraeli; proč jsem napsal Rusko, je mi záhadou) se objevil další rádoby Mesiáš, tvrdící o sobě, že je Ježíš a říká, že roku 2012 přijde konec světa...

Viz. DRSNÁ PŘEDPOVĚĎ: KONEC SVĚTA přijde v roce 2012

Co se týče přímo roku 2012, je už o mně asi známo, že osobně věřím, že do roku 2012 se něco stane. Ovšem jsem přesvědčený, že jde o poněkud něco jiného než klasickou apokalypsu, záhubu. Jde o začátek nové éry, což třeba na svých stránkách dokládám velou spoustou indicií. My - lidstvo jako celek - si už teď přitom kolektivně určujeme, jak se vše bude do roku 2012 a dále vyvíjet. Nesouhlasím tedy s tvrzeními, že nás čeká konec - a stejně tak nelibě na mně působí zmíněný případ z Tel Avivu, kde se údajně objevil Ježíš. Není to nic jiného než lžimesiáš, stejně jako řada podobných výjevů před ním.

Jak tak ale tyhle lžimesiáše znám, nepochybuji, že se bude tento "hrdina", který se Ježíši dokonce podobá, tvářit jako skutečný spasitel a bude lidi svádět a možná mu spousta uvěří. "Vždyť v Bibli se píše, že Ježíš na konci času na Zem sestoupí, dokonce se mu tolik podobá, proč by to nemohl být on?", může se někdo ptát.

Problém je v tom, že tohle je přesně ten případ, před kterým Bible varuje. Je jasně předpovězeno, že na vrcholu dějin přijdou časy, kdy vyvstane celá řada falešných proroků a mesiášů. Tito falešní proroci a mesiáši (včetně "duchovních učitelů" mnohých dnešních sekt) mají ve skutečnosti, biblicky řečeno, ďábelskou povahu. Každý, kdo slyší podobné tvrzení o příchozím mesiáši, by měl být tedy na velkém pozoru a nevěřit tomu dotyčnému ani slovo:

"Tehdy, řekne-li vám někdo: `Hle, tu je Mesiáš nebo tam´, nevěřte! Neboť vyvstanou lžimesiášové a lžiproroci a budou předvádět veliká znamení a zázraky, že by svedli i vyvolené, kdyby to bylo možné. Hle, řekl jsem vám to už předem. Když vám řeknou: `Hle, je na poušti´, nevycházejte! `Hle, v tajných úkrytech´, nevěřte tomu! Neboť jako blesk ozáří oblohu od východu až na západ, takový bude příchod Syna člověka." (Mt 5,23-27)

Citát popisuje také, jak by měl příchod skutečného Ježíše vypadat.

Pokud se tedy opravdu blíží doba, kdy Ježíš sestoupí na Zem a - konečně - osvobodí slušné, věřící, pokorné a napravené bytosti z tohoto zvráceného světa (a proroctví v Bibli předznamenávající příchod Ježíše se zřejmě opravdu naplňují - viz. tento článek), udělá to tak, jako nikdy před tím žádný podvodník. Nikdo Ho nepřehlédne.

Proto se nikdy nikým nenechejte zmást a důvěřujte vždy hlavně svému srdci, ať se děje cokoliv. Ptejte se na důležitější otázky ohledně smyslu života a nikdy ničemu nevěřte, dokud o tom nemůžete být i vnitřně přesvědčeni. A zvláště to platí o těchto divných pokusech jednotlivých lžimesiášů, kteří člověku ve skutečnosti jen ničí životy a odvrací jej od skutečného Boha.

 

Fenoménem roku 2012 se zabývám již několik let, hledám souvislosti mezi proroctvími, aktuálním děním, vědou a duchovnem a na Internet také zveřejňuji články, které vydávám na svém webu http://fenomen2012.ic.cz. Dále pak spolupracuji se serverem http://gnosis9.net.

 

 

Autor: Jaroslav Krejčí | neděle 21.11.2010 3:40 | karma článku: 11,56 | přečteno: 1566x