Před Novým světovým řádem už varuje i prezident Václav Klaus

Ve svém článku Závažné utajované plány USA - video někdy ze začátku října jsem mimo jiné napsal, že USA má před veřejností skryté plány k ovládnutí a zotročení světa. Ačkoliv je toto téma obecně považováno za jakousi pochybnou konspirační teorii plnou hloupých spekulací (pokud o tom dotyčný člověk vůbec něco někdy slyšel), každý, kdo se do problematiky více ponoří, musí vidět, že souvislosti, na kterých jsou tyto teorie postaveny, jsou minimálně k důkladnému zamyšlení.

Jaké pak bylo moje milé překvapení, když jsem slyšel, že k Novému světovému řádu, který největší politici a bankéři světa za zády všech pobyvatel Země připravují, se otevřeně vyjádřil už i prezident Václav Klaus ve svém projevu k 28.10.2010!

Přikládám nejpodstatnější část projevu p. prezidenta Klause:

„...Avšak druhý - ještě závažnější - důvod, proč v souvislosti s úvahou o další existenci a mezinárodním postavení českého státu dnes nehovořit o Evropské unii, je jiný. Chci upozornit na problém, kterého si naše politika, média, ale ani občané zatím příliš nevšímají, ač má - pro naši národní a státní budoucnost a pro svobodu a demokracii v celém západním civilizačním prostoru - význam zásadní.
Není možné si nevšimnout, že se „integrační" snahy politických elit největších zemí světa stále více a rychleji přesouvají ze sociálně inženýrského projektování v rámci států a kontinentů na rozměr interkontinentální, vlastně celosvětový. I v tomto ohledu jsou současné, na mnoha místech světa se vyskytující ekonomické problémy katalyzátorem a urychlovačem vývoje velmi problematického.
Jsme svědky toho, že seskupení ekonomicky nejsilnějších a politicky nejvýznamnějších států světa usiluje o to, stát se neformálním předstupněm globální světové vlády. Vlády zcela odtržené od demokratické legitimace občanů. Vlády, která - ať již bude mít formální rámec jakýkoli - bude fakticky rozhodovat o našich životech bez naší účasti a možnosti ovlivnění.
V takovém uspořádání bude pojem občanství rychle zanikat. Demokracie bez občana je však protimluv a lehkomyslně navrhované světoobčanství je pouhou mystifikací, matením pojmů a manipulací. Příkladů, že národ může být bez svého státu, zná historie nepočítaně. Nemůže však být stát bez národa. Nemůže být stát bez občanů. Nemůže být stát bez politického lidu, který demokratickým procesem - prostřednictvím svých volených zástupců - mění či koriguje svou současnost a budoucnost.
Právě tam, do světa bez občany stále znovu obnovované demokratické politické legitimace vlád, směřuje ambice rozhodujících politických, hospodářských a mediálních elit dnešního světa. Právě tam se již velmi konkrétně a prakticky rýsuje nové, značně pozměněné uspořádání budoucího světa.
Pokud si těchto tendencí včas nevšimneme, pokud nevstoupíme do diskuse o jejich nebezpečích, rizicích a nákladech, budeme brzy postaveni před hotovou věc. Pak už bude jakákoli úvaha o české státnosti jen historickou reminiscencí...“

Zdroj: Aktuálně.cz

Osobně mne mile překvapilo, že k diskusi o Novém světovém řádu se přidávají už i lidé na vysokém politickém postavení. Jen tak dál...
Nicméně přesto Vás prosím, abyste tyto informace rozšiřovali dál, společně s odkazem na článek Závažné utajované plány USA - video s velmi podstatnou sérií videí. Pokud si tento článek pročtete a především pokud se podíváte na sérii videí pod články, budete se asi až divit...

Nevím jak vy, ale já bych řekl, že je nejvyšší čas pídit se po skutečné pravdě o tom všem a něco proti tomu společně začít dělat, než bude skutečně pozdě, jak nás ostatně varoval i p. Václav Klaus... Nejsem žádný skalní příznivec p. Klause, ale v tomto s ním naprosto souhlasím... Pokud přípravy na Nový světový řád opravdu probíhají (já osobně tomu naprosto věřím), lidé by to měli ve vlastním zájmu včas zatrhnout než se skutečně staneme nedobrovolnými otroky...

Autor: Jaroslav Krejčí | pátek 29.10.2010 23:29 | karma článku: 23,38 | přečteno: 3298x