Otevřený dopis MŽP - pokračování

V jednom ze svých předchozích článků jsem zde "vystavil" v plném znění e-mail, který jsem odeslal na Mnisterstvo životního prostředí ohledně teorie chemtrails. Vyjmenoval jsem zde řadu argumentů včetně odkazu na vyjádření uznávaného pilota a čekal jsem odpověď. E-mail jsem odeslal 10. prosince panu Václavu Plankovi, který sedí v kanceláři ministra. Dodnes mi ovšem nedorazila odpověď...

E-mail, který jsem odeslal, najdete v plném znění v článku Otevřený dopis MŽP.

Protože jsem se po odeslání tohoto e-mailu ani po delší době nedočkal odpovědi, napsal jsem dne 17.12. opět Václavu Plankovi a požádal jsem ho dodatečně o odpověď následovně:

Vážené MŽP,
je tomu týden, co jsem Vám poslal email s přesmětem "Žádost o prošetření". Jde o problematiku chemtrails, kterou jsem ve svém dopise rozebral. Prosím o odpověď.
S pozdravem
Jaroslav Krejčí

Už mi dochází trpělivost, protože na Štědrý den tomu bude zase týden, co jsem výše uvedený email odeslal a pořád nic. Tak jsem to 21. prosince zkusil znovu, a tentokrát jsem napsal na Oddělení výzkumu a vývoje panu Karlu Buštovi. Cituji:

Dobrý den, Vážený pane Bušto.
Bude tomu brzy dva týdny, co jsem Vašemu kolegovi z Kanceláře ministra, panu Václavu Plankovi, odeslal následující email, a přestože jsem jej posléze žádal o odpověď, stále neodpověděl. Proto tento email posílám také Vám, neboť odpověď vyžaduji.
Tedy, cituji vzkaz, který jsem poslal Vašemu zmíněnému kolegovi:

(Následuje citace prvního emailu - čtenáři mého iDnes blogu si ho můžou přečíst v již zmíněném článku Otevřený dopis MŽP.)

Dnes je tomu zatím dva dny po odeslání posledního dopisu a POŘÁD NIC. Takže ještě nějaký ten den budu netrpělivě čekat; pokud se k odpovědi mít nikdo nebude, mám kontakt na redaktora jednoho nejmenovaného a poměrně populárního internetového magazínu, který o chemtrails zpracoval už nějaké články, pídí se po pravdě a určitě rád mé zkušenosti s (ne)komunikací s MŽP přijme a zveřejní... Nenechám se odbýt a budu dělat dál všechno proto, aby tenhle hnus "chemtrails", který ničí zdraví lidem a možná je příčinou i masivního vymírání včelstev a divných netopýřích plísní, vyplaval na povrch.

Autor: Jaroslav Krejčí | čtvrtek 23.12.2010 7:18 | karma článku: 11,57 | přečteno: 1587x