Jedl jsem kečup, co neprošel kontrolou

Kdo ne? V souvisejícím článku na iDnes.cz čtu, že vadných bylo asi 25 druhů kečupů. Takže kdo to nejedl? Kečupy prý obsahují JEDY Z PLÍSNÍ A PESTICIDY. A tohle žereme? Kdo je za to zodpovědný a proč se dneska nehledí ani na kvalitu jídla?

S kečupem si dávám rád párky. (Ty si dávám i s hořčicí.) Ale už je to nějakou dobu, co si průběžně vzpomínám na to, co i v těch párcích může být za humus.

2. října 2010 jsem totiž na svém zdejším blogu citoval článek od JUDr. Jaroslava Janečka z Agrární komory. Tam uvádí, cituji:

"České párky jsou dnes z většiny plněny sójou, moukou nebo separátem.
Co je to drůbeží separát?
Z kuřete se vyjmou prsa a stehna, která se prodají zvlášť. Zbytek - tedy kůže, kostra, hlavy i se zobáky, krky, pařáty a vnitřnosti se rozmixují, přecedí, obarví na červeno a přidávají se do párků a klobás, v případě párků do 40,- Kč za 1 kg tvoří se sójou, chemikáliemi, céčky atd. jejich hlavní složku. Kdo kupujete dražší párky a nemáte je přímo z nějaké malé porážky, nejásejte. Tyto molitanové masokostní moučky se dnes přidávají i do dražších párků. Jak jsme však byli ubezpečeni Informačním centrem bezpečnosti potravin, z tvrdého strojního oddělování při výrobě separátu (SOM - strojově oddělené maso) se získá velmi jemná masová pasta složená z částic menších než 1 mm, takže nehrozí žádná újma na zdraví. Akorát, že to žereme!
Pro zajímavost - separáty se vyráběly i dříve, sušily se a používaly se jako krmivo pro dobytek. Toto se vyrábí i dnes. Aby tento světle bledý šurvajs získal pěknou červenou barvu, narve se tam chemie. Pro potlačení nežádoucích pachů ze separátu samozřejmě existují různé chemické sajrajty."

Taky jím rád paštiku a pomazánku. K tomu JUDr. Janeček píše:

"Paštiky a pomazánky jsou nastavovány škrobem, moukou a drůbežími separáty."

Taky mám rád saláty:

"Různé saláty jsou zakonzervovány tak, aby vydržely, ale skutečnou majonézu viděly leda tak z rychlíku."

Koneckonců, vyjadřuje se i ke kečupům a hořčicím:

"Kečupy a hořčice nejsou hořčice, je to voda s moukou nebo se škrobem, ve které je s bídou 10% skutečného kečupu nebo skutečné hořčice. Dnes už se na některých "kečupech" vyskytuje na druhé straně malý název "kečupová " či "rajčatová omáčka." Tyto blivajzy se v regálech tváří jako kečupy, ale viděly rajčata leda tak z rychlíku."

Více tady: Víte, co ve skutečnosti jíte? Máte na to žaludek?

Tohle jsem četl a dál šířil už před rokem. Nevím o tom, že by se tento článek z Agrární komory dostal více do povědomí veřejnosti...

Jestli chcete jíst zdravé jídlo a žít v normálním světě a s normální vládou, nenechte si všechno líbit. Jde o hodně. Spojte se, spojme se a skoncujme s tím. Změňte svět, jak vás tu urguji už dlouho. Proč nás vlády pořád okrádají? – zmapování souvislostí (1/3) - a pak další dvě navazující části.

Otrávené jídlo podle konspirací

Všechno souvisí se vším. Jsou konspirace, že elity nás chtějí řízeně otravovat, protože je nás moc.

Konspirace mimo téma na závěr

Taky jsou "konspirace", že mocnosti dnes disponují elektromagnetickými zbraněmi, díky kterým mohou uměle vyvolávat katastrofy a pak je případně i vydávat za přirozený konec světa. Jestli se elity spojují i s některými sektáři v USA, nikdo neví... Elektromagnetická zbraň HAARP má oficiální web: http://www.haarp.alaska.edu/

Jde o život. Braňte se!

Autor: Jaroslav Krejčí | pátek 21.10.2011 0:10 | karma článku: 18,68 | přečteno: 1622x