Facebook mi smazal skupinu. Tu na podporu Adama B. Bartoše

Ještě v předchozím svém článku zde na blogu jsem "pyšně" odkazoval na svou facebookovou skupinu na podporu Adama B. Bartoše s názvem "Nesouhlasím s obviněním Adama B. Bartoše z antisemitismu". UŽ NENÍ KAM ODKAZOVAT.

Teď stojí na původní adrese skupiny jen toto:

Na jednu stranu se nestačím divit, co všechno je dnes už možné. Jak kvalitní je ta proklamovaná demokracie a jak svobodný je Facebook. Zajímalo by mě, zda ještě bude někdy skupina přístupná. Mám pocit, že je to iluzorní představa. Na stranu druhou se asi není čemu divit, když i zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg byl osobně několikrát přítomný na elitářském setkání Bilderberg. Co jsem si vůbec dovolil lézt s takovým antiglobalistickým tématem na tuto globální sociální síť, že?

Na zeď skupiny jsem vkládal převážně citace Bartošových některých článků, i s odkazy na jeho blog (http://abbartos.wordpress.com/), aby bylo zřejmé, o čem Bartoš doopravdy píše a proč se ve svých článcích občas otírá o Židy. Jeden z mých posledních příspěvků, které jsem tam vložil, byla výzva, zda by nebylo možné podat na Ondřeje Lišku a Jiřího X. Doležala "opoziční" trestní oznámení za pomluvu nebo urážku na cti Adama B. Bartoše...

Dnes už je vám prostě zřejmě zakázáno i veřejně podporovat člověka, o kterém si myslíte, že byl křivě obviněný z antisemitismu. Adam B. Bartoš psal a píše články o světovládě (chcete-li otroctví), nahlíží za oponu nynějšího politického dění. To, že za problémem vidí Židy u moci, je jeho názor, který může podložit argumenty. To, že se mu nelíbí, že časopis Kraus uráží Čechy a jejich národ, je pro Čecha - vlastence poněkud přirozené. Soudím, že žijeme v době, kdy se hledají nejmenší záminky, proč obvinit každého příliš aktivního člověka s názorem proti schválené ideologii, aby dál politickým špičkám neškodil. Hájit národ a nadávat, že Židé uráží Čechy, je také zakázáno. Že Židé otevřeně a veřejně uráží Ježíše a křesťany, je zřejmě v pořádku. (Video z izraelské televize: "Jsi nácek, Ježíši, jsi nácek")

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Krejčí | pátek 24.2.2012 4:10 | karma článku: 19,72 | přečteno: 1701x