Výlet vlakem na Kokořínsko? Zapomeňte!

Jsme svědky další nehorázné prasárny, již tradičně pod taktovkou středočeského krajského radního Petra Boreckého (STAN).

 Středočeský kraj letos stanovil jízdní řád na lokálce Mělník - Mšeno - Mladá Boleslav tak, aby ji nemohli využít pro své výlety občané Ústeckého kraje. Zatímco vlak na Mšeno odjíždí z Mělníku v 9.00, vlak z Ústí nad Labem přijíždí o 2 minuty později, v 9.02.

A podobná situace se opakuje i odpoledne v opačném směru. Vlak do Ústí nad Labem odjíždí v 16.52, vlak ze Mšena přijede o 1 minutu později, v 16.53. A podobně je to i o dvě hodiny později. Cestující tak nemohou přestoupit.

Nyní Borecký vyrukoval s tím, že provoz na trati zruší od příštího roku úplně, protože ji prý nikdo nevyužívá. No není divu, když Borecký záměrně rozbíjí návaznosti!

Pan Borecký, je kozel v roli zahradníka. Od první chvíle, co se dostal na funkci radního pro dopravu, jen škodí a dokazuje, že na to, aby vykonával tuto funkci, nemá. Poškozuje nejen občany svého kraje, ale i sousedních krajů. 
Pan radní Borecký by udělal nejlépe pro svůj i okolní kraje, kdyby odstoupil. Tím by svému i okolním krajům prospěl nejlíp a nadělal méně škod.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Komínek | úterý 2.8.2022 21:25 | karma článku: 30,12 | přečteno: 941x