Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

není to tak dlouho, co byl ten článek stažen

0 0
možnosti
PD

Milda, jóó Milda. Slavný to místní troll.

2 0
možnosti
PD

Jinak od toho původního autora si můžete přečíst přepsaný blábol u pana Olšera, místního VIP bloggera. Zaměřte se prosím na konec obou ukázek: "... RYBY ZA MILIONY KORUN PRODAL ÚČELOVĚ ZŘÍZENÉ FIRMĚ SVÉHO SPRÁVCE, NA KTEROU UŽ SE ZÁKAZ NEVZTAHOVAL." 16 naprosto shodných slov.

http://olser.blog.idnes.cz/c/316177/Obraceni-se-Ferdyse-Pistory-aneb-Jidis-Karla-Schwarzenberga.html "V roce 2002 obcházel nařízení pro ochranu před kontaminací malachitovou plísní, které v té době zachvátila chovy v několika středoevropských zemích, podle kterého nebylo možné prodávat ryby z jeho rybníků, dokud neprojdou laboratorními testy, a ryby za miliony korun prodal účelově zřízené firmě svého správce, na kterou se už zákaz nevztahoval."

http://www.ac24.cz/blogy/152-hrichy-karla-schwarzenberga "Schwarzenberg například v roce 2002 porušoval mezinárodní zákaz prodeje ryb,

když obcházel nařízení, podle kterého nebylo možné prodávat ryby z jeho rybníků,

dokud neprojdou laboratorními testy, aby se vyloučila případná kontaminace

malachitovou plísní, které v té době zachvátila chovy v několik středoevropských zemích. Schwarzenbergovi se nechtělo dlouho čekat na výsledky testů a tak raději ryby za miliony korun prodal účelově zřízené firmě svého správce, na kterou se už zákaz nevztahoval."

2 0
možnosti
Foto

Nutno dodat, že Mgr Lattner má ale naprostou pravdu!

5 5
možnosti
LK

Když to tvrdí pan Vokšay - netřeba pochybovat, objektivita je vždy zachována;-D

3 2
možnosti
MJ

A pozor, placená Schwarzenbergská partička se zasloužila ryze demokratickým způsobem o výmaz článku blogera Pokštefla. Výborně chlapci jen tak dál.

6 5
možnosti
Foto

Dobrý den, na porušení autorství a tedy plagiátorství pana Pokštefla jsem upozornil já, můžete se tedy obrátit přímo konkrétně na mě. Pokud Vás to ale uspokojí, v druhém kole nemíním volit ani jednoho z obou kandidátů. Můj kandidát se do druhého kola nedostal a tak mám, domnívám se, právo za tyto dva pány nepřevzít zodpovědnost neb jsou, pro mě, nepřijatelní.

6 4
možnosti
TB

řekl bych hned dvakrát fuj! Poprvé za plagiátorství a podruhé za zjevné lži.

6 7
možnosti
Foto

Dobrý den, máte pravdu, děkuji za upozornění. Díval jsem se na Váš odkaz a na podivné jednání pana Miloslava Pokštefla mimo jiné i poukazuje fakt, že platný autor článku, tedy Mgr. Pavel Lattner, napsal stejnou kritiku též o panu Zemanovi 

(viz. http://www.ac24.cz/blogy/2013/01/14/153-hrichy-milose-zemana)  

nikoliv tedy jen o Karlu S., zřejmě z důvodu, aby jeho novinářská práce byla vyvážená a nestranná, což se cení. Pan Pokštefla si ale samozřejmě vybral jen to, co se mu hodí do krámu a ještě navíc nerespektoval autorství.

4 5
možnosti
RK

A já jsem si říkal, že už jsem to nekde četl................ 8-o

3 0
možnosti
LK

On ten podvodník moc dobře věděl, proč neotevřel diskusi.

Jsou tady ale i jiní, který si cizí články přivlastní, upraví pár slov a dmou se pýchou, jaký skvělý článek s vysokou karmou napsali.

Dík za odkazR^

2 5
možnosti

Tak toho pána je možné pouze také ignorovat, protože nepovoluje diskusi. Tedy není demokratem.

5 3
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1493x
Jsem člověk, který se celý život snaží vědět všechno o něčem a něco o všem.