Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Zlevnění koruny naopak pomůže exportu, může se víc vyrábět, víc lidí najde práci. Bohužel na druhé straně, zdraží se elektronika atd. Je však důležité konečně po mnoha letech nastartovat ekonomiku a tohle byl jeden z nejlepších nápadů. Ještě by to chtělo snížit daně. ČSSD bohužel zavrhla zvýšení odpisů, i to mohlo pomoci snížit nezaměstnanost. ČSSD však kašle na lidi, vybrat co nejvíc daní je jí milejší než nezaměstnaní!!!!!!!!!

0 0
možnosti
JH

J27a73n 75H71l70e70d20í20k

7. 11. 2013 23:25

zlevněním čs koruny 10 dnů po volbách znamená 10%ní zdražení nafty--- a zdražení ÚPLNĚ VŠEHO, vše se rozváží přece auty. Tandem Zeman- Rusnok zaúřadoval, lidé to před vánocemi ocení. To si ani proklínaný Kalousek nedovolil. Co jste zvolili = to máte.

0 0
možnosti
JL

Četl jsem jenom nadpis, takže se omlouvám, pokud je v článku něco zásadního, ale napadlo mě jediné - kdybych tak mohl za volební propad ČSSD já - to bych na sebe byl pyšnej,

3 0
možnosti
MD

za špatný volební výsledek můžou voliči

0 0
možnosti
Foto

Moc hezké slohové cvičení k obhajobě Bohuslava Sobotky. A co takhle teze, že to vše nastalo právě proto, že Sobotka je prostě slabým lídrem.

Silný lídr, jakým byl Klaus ve svých hvězdných dobách předsedy ODS, by toto nikdo nepřipustil.

Je to podobné jako když manžel stojí za starou bačkoru, tak se žena otáčí za jinými. A ej trapné, že Vy i média, prostě všichni převzali slovník "pučisté". To nebyl puč, ale demokraticky odhlasovaná výzva k odstoupení předsedy, který poté začal vyvádět jako malý kluk.

0 0
možnosti
JJ

Na rozdíl od Vás jsem, pane Hermánku, přesvědčen, že se o puč jednalo. Intrikovat na tajné schůzce s prezidentem proti legálně zvolenému předsedovi strany - jak jinak to chcete nazvat?

0 0
možnosti
KC

Potřebujeme konstruktivní levici i pravici. Nemáme jedno ani druhé, tak nezbývá než dát příležitost nováčkům.

2 0
možnosti
SB

Ti budou do roka stejně zkorumpovaní jako tradiční strany.

0 1
možnosti