Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RA

Armitagear

23. 6. 2012 19:39
End of the world... Is closer, than you think....

Vážení přátelé spoluobčané, co platíte a platíte jak nepřímé, tak přímé daně. Jestli si myslíte, že volby něco změní, tak to není pravda; už dávno by je zakázali. Tomuhle světu vládnou už asi stopadesát let banky a jejich lobbisté prostřednictvím loutek, který si řikaj politici. U nás teď narychlo splácaná TOP 09 z černoprdelníků... Hlavně Schwarzenberg a jeho ospalý kejvání v Bilderberg Group a Golman Sachs, Kalousek a jeho neskutečnej obdiv k sprostotě Rotschielda a jeho komentům ke světu Jestli si nikdo nevšimnul toho největšího podvodu v dějinách český republiky za posledních dvacet tři let a okradení o 350 miliard daňovejch poplatníků, tak je konec všemu, pokud se tohle bude ignorovat. Po zoufalym projevu pruhovanýho Ratha byl okamžitě odhlasovanej "záchranej" balíček do ESM. Veškerý média to ignorovaly.

0 0
možnosti
RA

Armitagear

23. 6. 2012 19:39
Re: End of the world... Is closer, than you think....

Prý nás to okamžitě zbankrotuje, ale jsme členy EU, tak to asi nějak dopadne.. Zapomeňte na to, že vám ve vašem vlastnim státě bude vládnout demokraticky zvolená vláda. Už celá ta zinscenovaná krása v roce 1989 byla v režii CIA a KGB, a vlastně jenom kvůli hrozbě nukleárního holokaustu za příslib, že ty největší zvířata, který tomu veleli ve východnim bloku, za to dostanou doživotní tučnou rentu a restituce, včetně miláčka Havla...

0 0
možnosti
VZ

panmistr

21. 6. 2012 9:44
Marek Benda to snad vysvětlil.

Poslanecká imunita je ochrana sboru, tedy té instituce, které se týká. Sněmovny nebo senátu. Taky prezidenta republiky. Je to jasné, je to zákonodárný sbor a jeho rozhodnutí nelze ovlivnit zadržením poslance zákonodárce. Už to tady bylo. Při druhé volbě prezidenta Havla byl zadržen poslanec Sládek. Havlova volba prošla o jeden hlas. Být tam Sládek, asi by neprošla. Konečně si lidi zvykněte na to, že volíte do sněmovny a senátu zákonodárce a tak si tu volbu dobře předem rozmyslete. Samozřejmě ta imunita musí skončit ztrátou mandátu poslance.

0 0
možnosti
JJ

jollyjokes

21. 6. 2012 23:09
Re: Marek Benda to snad vysvětlil.

Politiky, kteří rozkrádají náš majetek, nebo kteří jeho rozkrádání blahosklonně přehlížejí či umožňují, nesmí chránit žádná imunita. Jinak se do politiky a do vlády nacpou ještě větší zloději, než tam jsou dnes. Oni neumějí dělat to, co by měli, tedy zákony, oni pouze umějí převádět náš majetek na soukromá konta. A to je prostě ŠPATNĚ! [>-]

2 0
možnosti
ZA

Spyderco

21. 6. 2012 7:55
TOP 09

Jak je vidět topka je i v rozkrádání TOP.....takže u voleb jim to voliči řeknou.:-)

1 0
možnosti
P

pitbulek

21. 6. 2012 6:20
K čemu je poslanecká imunita?

lidi přestaňte blbnout doufám že Vám všem co tady diskutejete a rozhorlujete se nad podlostí našich nadlidí je jasný vzkaz : psát a kecat tady může každý... rovněž nadávat ale toť vše co můžete.

0 0
možnosti
JJ

jollyjokes

21. 6. 2012 23:11
Re: K čemu je poslanecká imunita?

A co tedy děláš ty, pitbulku? Bomby?

0 0
možnosti
KC

Kodex cenzury

21. 6. 2012 4:06
Parkanová má nervy v kýblu

Kdyby jí vydali, tak začne zpívat. Myslím, že teď se hraje o čas. Zametají se stopy, slaďují se verze, vybírají se správní lidé kteří to dostanou na starost. Až budou mít mafoši a tím nemyslim mafru;-D jakž takž jistotu, že se to zamete i když Vlastičku vydaj, tak pak možná ji nakonec vydaj. Tady můžeme vidět to padni komu padni. Kdo může obhajovat provizi pro Omnipol cca 890 milionů a zakázku předraženou o 658 milionů? Tak jako nelze hájit Ratha, pokud je vinnen, tak nelze hájit Parkanovou. I kdyby tam žádný úplatek nebyl, jakože tomu opravdu nevěřím, tak neschopnost a vyhození 658 milionů oknem je dostatečný důvod na to aby z toho byly vyvozena trestně právní odpovědnost. Jinak by totiž opravdu ten resort mohla řídit ta zacvičená opice za byt a stravu.

7 0
možnosti
JJ

jollyjokes

21. 6. 2012 23:14
Re: Parkanová má nervy v kýblu

Paní Parkanová je v tom asi nevinně. Ona jenom posloužila zlodějům tím, že se nechala nominovat na post, kterému nerozumí. Ale omlouvá ji to? Normální soudný a odpovědný člověk by na něco podobného nepřistoupil.

0 0
možnosti
PP

Polemik

20. 6. 2012 22:45
Čistě teoreticky..

Nepohodlný politik v čele nějakého rezortu, firmy...prostě čehokoli, kde se točí peníze, uzavírají smlouvy, kde funguje řada lidí. VŽDYCKY se nejde něco, co lze napadnout, zpochybnit, označit za nevýhodné, krádež, korupci, lumpárnu.

Prostě obvinit. Pak vydáním takového politika je on vytržen od své práce. Věnuje se obhajobě, má nervy v kýblu...prostě jiné starosti. Po několika letech se to uzavře, protože se neprokáže trestná činnost. Politikovi se sice nic nestane, jeho kariéra je ale v čudu. Nikdo se mu ani neomluví, naopak mu navždy zůstane nálepka "toho grázla".

Což o to, to je osud jednotlivce, do toho nám ani moc není.

Co je ale podstatné, je to, že při takovémto stylu ovlivňování politiky se vytrácí kontinuita práce. Nedotahují je původní záměry do konce. Politici se neustále střídají, odvádějí se od své práce. To se ale už týká nás všech. Stát, kde se začíná s něčím zas a znova, a stále se mění směr nemůže dobře fungovat.

0 0
možnosti
IV

Hell2

20. 6. 2012 22:48
Re: Čistě teoreticky..

Rv

5 0
možnosti
F

fryč

20. 6. 2012 20:38
Myslím,

že tohle je jen komedie, Parkanovou nevydají, bude zameteno a zase budou mlít " padni komu padni ".

0 0
možnosti
JJ

jollyjokes

21. 6. 2012 23:24
Re: Myslím,

Myšlení nemá hranic!

0 0
možnosti
MT

jozko skocdopole

20. 6. 2012 20:00
K čemu je poslanecká imunita ?

To si vladnouci mafie vytvorila, aby mohla provozovat organizovanou kriminalitu a mela se za co schovat, pripadne klast prekazky a mezitim vymanevrovat.

3 0
možnosti
MK

sarumánek

20. 6. 2012 22:02
Re: K čemu je poslanecká imunita ?

To nevytvořila vládnoucí mafie, ale dějiny světa. :-)

0 0
možnosti
B

bertik

20. 6. 2012 19:55
Parkanovou

Parkanovou nemuzou nikdy dat k setreni ponevac s tech penez maj vsichni nakej kousek a kdyz ji daj k setreni tak by neco prokecnout a to si oni nemuzoz pripustit ,jeste musej neco nahrabat nez pujdou tak se budou drzet ,jak blechy psa,

0 0
možnosti
MT

jozko skocdopole

20. 6. 2012 20:02
Re: Parkanovou

Taky dobre. Kdyz ji nevydaji, divej se jak klesne ODS popularita a potazmo cele vlady. Volby se nemilosrdne blizi . . .

0 0
možnosti
MK

sarumánek

20. 6. 2012 19:13
pořád dokola

Češi nenávidí své politiky a v podstatě všechno, co politici dělají je špatně. Miluju tenhle hlas lidu. Problémem je, že to zatemňuje mysl. Imunita je tu od starého Řecka z prostého důvodu. Když má někdo vládnout, tak nemůže být opozicí a jejími přívrženci tak snadno účelově zničitelný. Představa zcela apolitického policejního a soudního aparátu je sice krásná, ale zcela nereálná. A tento aparát má dost velkou moc na to, aby dokázal činnost "nechráněné" vlády a parlamentu zcela paralyzovat. Osobně bych z tohoto důvodu nevydával ani Parkanovou, která má být souzena za nevědomky nekvalifikované rozhodnutí, nikoliv za korupci jako Rath. Takto by pak ale opravdu mohli být souzeni téměř všichni ministři všech vlád. Imunita v současné podobě je prostě správná. A je vidět, že když jde o čistě kriminální činnost (Rath), tak poslanci neváhají obviněného vydat. Tak už je prosím nechte pracovat a nekritizujte tak bezhlavě úplně všechno.

2 0
možnosti
LV

Lumir_B

20. 6. 2012 19:47
Re: pořád dokola

Ufff...to je úleva, když člověk zaznamená v rozlíceném davu i hlas rozumuR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1493x
Jsem člověk, který se celý život snaží vědět všechno o něčem a něco o všem.