Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Jeden s klasických názorových faulů, že za špatné chování není odpovědný ten, kdo ho páchá ale to, v čí jméně jej páchá. Zde už začínám chápat výkřiky onoho poslance za SPD, který vykřikoval, že za ty teroristické útoky důchodce Baldy u nás mohou vítači muslimů.

1 4
možnosti
VH

Když si někdo vymyslí dotace na výrobu řepkového oleje, je samozřejmě odpovědný za huntování polí řepkou. Bez dotace by se řepka (téměř) nepěstovala. Když někdo podporuje spalování potravin v motorech aut, je odpovědný za nadprodukci potravin (v článku konkrétně přinášející monokulturu palem). Je názorovým faulem vyčítat to těm, kteří se samozřejmě řídí poptávkou - tak svět funguje. Nemohou posuzovat, nakolik je poptávka umělá. Ostatně - kdo posuzuje umělou poptávku po stále nových telefonech či poptávku po oblečení vyvolanou umělými módními trendy?

1 0
možnosti
Foto

Pokud už zmiňujete drogy, tak se podívejte na přednášku o drogové problematice.

https://www.youtube.com/watch?v=Q0nRff0tspA&t=86s

0 0
možnosti
Foto

My, kteří jsme v historii vykáceli 80 % našich „deštných pralesů“ dáváme lekce chudým zemím, které koukají pěstovat to, co se vyplácí. Vyplácí se to vinou evropské zelené posedlosti.

Zdroj: https://jaroslavjirat.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=699107

Milý autore, snad nikdy v historii nebylo na našem území tolik lesů jako v dnešní době. Zalesněnost území ČR je cca 34%.

http://letemlesem.cz/zajimavosti/v-ceskych-lesich-je-vice-nez-dvakrat-vice-lesu-nez-za-dob-marie-terezie/

1 1
možnosti
JJ

Jde o celou Evropu, ne o Česko.

4 0
možnosti
JU

J63i18ř57í 58U89r62b55a66n

2. 2. 2019 10:27

Typický bolševický názor, že za všechno špatné můžeme my v Evropě a USA. Ti přičmoudlící jsou rození andílci, jen občas zmáčknou dříve spoušť od pistole než začnou myslet. Je pravdou, že cena života pro ně je podstatně nižší než pro nás...Rv

4 3
možnosti
VH

Co je na takovém názoru "bolševického"? Každý názor, který se Vám nelíbí okamžitě dostane takovou nálepku?

Váš, imperialistický ;-) , názor je, že opravdu poptávka nabídku nevyvolá? Nebo snad, že poptávka po palmovém oleji vznikla ve třetím světě? Nikoliv, je vyvolána hysterií Evropy a Severní Ameriky. Přesněji hysterií zelených cvoků a následně totálně populistických politiků. Je to poptávka, co vede k plundrování polí v Evropě a lesů ve třetím světě.

1 0
možnosti
KB

Souhlasím s obsahem článku a Vám karma.

4 3
možnosti