Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Toto není prostor nad fňukáním o tom, že jsem pod následujícími texty zavřel duskusi. Kdo má potřebu o mně psát, nechť nevykonává svoji napjatou potřebu zde.

Děkuji za pochopení.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Děkuji za pozornost. I těm kdo poskytli vlastními silami ilustrace k mému textu.

1 0
možnosti
ZD

Dáváte si hodně záležet na korektnosti a křečovitě reagujete při kritice vašeho poněkud zmateného tajnosnubného psaní. Budiž. Když už si ale mé jméno vezmete i s citací do vašich ctěných úst, mohl byste alespoň citovat přesně a ne lhát. Vnímám vaše blogerské křeče, pokusím se vám vyhnout, ale mám vás nadále za lháře dvojí tváře. Cítím souvislost a mám za signifikantní, že se zaštiťujete obrazem bývalého presidenta.

1 1
možnosti
Foto

Citoval jsem Vás jednoduše použitím Ctrl C a Ctrl V, proto jsem směl Vaše slova dát do uvozovek jako PŘESNOU citaci. Z toho lze soudit, že jste řádně či neřádně mimo. Ostatně nasvědčuje tomu i Vaše naprosto stupidní věta o zaštiťování obrazem bývalého prezidenta. Pokud jste ve svém blouznění došel k přesvědčení, že obrázek v záhlaví je štít, pak je škoda, že jsem si tam na čas nedal třeba Sněhurku a sedm trpaslíků, abyste měl o čem dumat.

1 0
možnosti
Foto

Kdopak by se chtěl vohnout. No řekni vosude. No přece vůbec nikdo, jinak to nepude. Před nikým, nikdy, nikde, když sedíš si u kláves. Atˇ viděj to ty vidle, dej si je na závěs. A třeba s kupou hnoje zavěs to na stránky, a všem to pěkně nandej, atˇ svěsej voháńky.

Zdroj: https://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=459518:-)

Jojo. Vo tom to je, že pane autore. Od ,,tvorby" i tvorby, až po tzv. diškuze;-)

3 0
možnosti
Foto

Poznámka k diskusi: Pokud člověk přistupuje k psaní zodpovědně, není to hra, ale, s prominutím, práce. Stejně jako když truhlář vyrobí stůl. Pokud je vyrobený stůl stolem a ne zmetkem, pak pokud se na něj někdo vybleje, aniž by byl schopen svou takto vyjádřenou nespokojenost zdůvodnit, může se mu snadno přihodit, že dostane po tlamě, a to aniž by to znamenalo, že se truhlář bere příliš vážně.

4 0
možnosti
Foto

Truhlář může vyrábět i rakve, a to s vědomím, že dříve či později i on sám může v jedné skončit, a nikoli proto, aby se sám snažil jiné do nich ukládat. Blogy, ani tzv. diskuze pod nimi však nejsou řemeslo, ačˇ se někdo za takovéto ,,řemeslníky" považuje;-)

1 0
možnosti
RW

Zloděj křičí "chyťte zloděje"...:-( právě jste mne okradl o deset minut času a to nejste diskutér, ale autor blogu, který by měl dodržovat mnohem striktnější pravidla než jsou v diskuzi.Rv

2 1
možnosti
Foto

Obraťte se prosím na redakci a trvejte na nápravě porušení zdejších pravidel, když se zde neumíte vymáčknout.

2 0
možnosti
Foto

Nojo, no. Zas sem se nechal vokrást. Kouk sem na blogy, některé i přečetl, ba i do tzv. diskuzí vstoupil. Snad sem neprohloupil;-)

0 0
možnosti
Foto

J80o49s37e72f 73B35á95r72t72a

28. 7. 2022 13:43

Každý to vidí jinak, říká se tomu pluralita názorů. Ale správně píše pan Červenka níže, zvrhlo se to v osočování.

3 0
možnosti
Foto

Ano , každý to vidí jinak a někdo i předstírá, že vše je názor.

3 0
možnosti
JM

Vážim si každého blogera, ktorý sa nebojí zverejniť svoje názory, píše zmysluplne a vecne. Písať totižto vôbec nie je jednoduché.

Karma je to najmenšie ocenenie, aké odo mňa bloger môže dostať.

3 0
možnosti