Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Příznivci Miloše Zemana mají v oblibě konspirační teorie - např. že za těmi protesty stojí USA a CIA.

Dovolím si tedy také jednu konspirační teorii. Vychází z události staré 45 let. Na mistrovství světa v hokeji jsme tenkrát dvakrát porazili rusáky. Při prvním vítězství vyrazila část Pražanů slavit do ulic, ale při tom druhém už vyrazili téměř všichni. Byla z toho naprosto spontánní nenásilná manifestace odporu proti ruským okupantům. K dehonestaci této manifestace použil komunistický režim vymlácení kanceláře Aeroflotu. Až po 20 letech vyšlo najevo, že to byla akce provokatérů z StB!

Házení vajíček je dnes používáno k dehonestaci protestu na Albertově! Přitom je tu pár otazníků: 

Ochranka byla vybavena velkými deštníky, přestože podium bylo zastřešeno a ten den nepršelo! Věděli tedy dopředu, že budou létat vejce? 

Házení vajec trvalo docela dlouho a přesto proti házečům policie nezasáhla! Proč policie nezasáhla, když při předchozích akcích prezidenta zadržovala protestující za mnohem mírnější formu protestu?

4 0
možnosti
Foto

Tak tak, SPO(Z) zajistila vejce a metače. Vůbec bych se tomu nedivil.

2 0
možnosti
JR

J94a70r88a 67R53a49n84k

23. 11. 2014 8:56

Karma a + te mlade generaciR^

4 0
možnosti
MR

M64i65l21a78n 62R71a18d56e19k

23. 11. 2014 2:41

dal jsem KARMU, ta timto clankem chapu ze ten prvni na toto tema byla teda ironie, ano?

1 0
možnosti
JD
SN

:-)   Ti Vaši vychvalovaní mladí jsou skutečně výborní organizátoři. Vaše věta " Velmi nepříjemná záležitost, že jste si předem nechali vyrobit ty červené karty. To je ale ostuda!" z Vás dělá nekritického nevědomu. Operativně vyrobené karty na zakázku, přivezené na sraz v krabicích, rozdáno. Organizace jak na 1. máje.

      Doufám, že budou tak čilí až budou stát frontu na úřadě práce! RvRvRv

5 15
možnosti
Foto

Operativně vyrobené karty? ÓOOOhóoooo. Já myslel, že byly prostě vyrobeny. Opravdu je rozdali? Neuvěřitelné! To se o ně měli servat? Organizace jak na 1. máje? Opravdu? Nebo prostě organizace? Vy tedy máte obsedantní asociace:-)

13 1
možnosti
Foto

nevtipným článkem protestujícím svazákům nepomůžete Rv

5 15
možnosti
Foto

Jestli byli všichni protestující členy nějakého svazu, nevím. Spíše bych byl nakloněn si myslet, že jste si nechal nakrmit uši nějakým idiotem. A když už jsem toho slova užil, nemyslím, že máte důvodné podezření, že vámi zmínění, jsou infantilní idioti, jimž nelze pomoci bez někých legrácek či vtipů.

12 3
možnosti
Foto

Vážený Jaroslave! Směšovat svobodu projevu s ,,takovými projevy" během pietního a vzpomínkového aktu je i pro Vás normální? A což třeba na hřbitovech, či u památníků našich letců z RAF, nebo kdekoli jinde? A zdůvodnit to tím, že je tam i ,,někdo", koho nemusíte, či nenávidíte?Jak to vnímáte? Já jen a pouze taktoRvNikým a ničím neomluvitelné!!

Tyto ,,praktiky" byly ,,běžné". Např. při posledních rozloučeními s některými z našich hrdinů, nebo třeba i Palachem. Asi víte, kdo je tehdy praktikoval? Předpokládám, že ano!!

9 10
možnosti
Foto

Vážený pane Jiří, nevnímám to jako jednoznačně odsouzeníhodný protest. Kdybych byl například otcem dítěte, které tehdy dostalo pořádně pendrekem a prožilo si extrémní pocity ohrožení, z čehož by mu následně plynuly nemalé psychické problémy na delší čas, nebo kdybych tehdy slyšel na vlastní uši ten zoufalý křik, asi bych měl velmi nepříjemný dojem, kdyby z tribuny mluvil (při onom pietním aktu) člověk, který je spojován s akcí olovo, kufříkovou aférou....a jehož některá vyjádření vzbuzují oprávněné obavy o demokratický vývoj země. Proto mám porozumění i pro lidi, kteří na pohřbu nechtějí vidět nikoho, kdo je třeba vinen tou smrtí nebo je třeba  s ním nějak zočinně zpřízněn. Proto chápu i delamata s přebíráním státních vyznamenání. Pietní akt lze znevážit či znesvětit různými způsoby. Někdy i pouhou něčí přítomností (za určitých okolností). Paradoxně by pro mne vyznělo například odhalování sochy Václava Havla Zemanem a Klausem. Cosi jako chucpe.

8 0
možnosti
JN

J93o13s82e39f 29N58o92v55a50k

22. 11. 2014 16:16

stydet by se mel predevsim prolhany , vulgarni, mstivy dedek zeman, ritolezec moskvy a pekingu. autore. a mozna i ty, kdyz lidi, kterym se nelibi zemanova snaha pozvat sem opet ruske okupanty oznacujes za "nezletile vrhace pukavcu": p.s. nezletilcu mezi nami byla na albertove miziva mensina.

7 9
možnosti
Foto

Další dutohlavec?;-D

11 12
možnosti
LW

L71e79o 96W18o28l10f

22. 11. 2014 16:08

Pěkně jste to napsal, pane.R^

10 6
možnosti
  • Počet článků 296
  • Celková karma 13,47
  • Průměrná čtenost 1348x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik