Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Ako píšete, klamstvá, hoaxy, dezinformácie, sú šedou zónou, ktorá môže ľuďom reálne škodiť.

0 0
možnosti
Foto

Škodí určitě, ostatně to je jediným účelem. U nás, stejně jako na Slovensku, se významná část obyvatel jistě nechce dojít do bodu, z něhož ohlédnout se zpět by znamenalo shledat, že jsme desítky let pohřbívali demokracii .

Často si vzpomenu na Jána Kuciaka a Martinu Kušnírovou. Jejich smrt byla podnětem k pozitivní změně. Ale říci , že nebyla zbytečná mi moc nejde.

0 0
možnosti
Foto

Jen na okraj: v Rusku žádná demokracie nebyla. Za Gorbačova byla perestrojka, glasnost. Za Jelcina byl bordělak, tedy bordel, pak přišel Putin, který jako správný monarcha zkrotil oligarchy a snaží se obnovit velikou Rus. Pokud jsem byl na ruské škole v Bubenči r. 2004, na 1. místě byla velká vlastenecká, na 2. vítězství ve velké vlastenecké, na 3. oslavy vítězství ve velké vlastenecké. A ty jejich nástěnky! To jsem vzpomněl na časopis KSČ, ze kterého jsme dělali nástěnky na vojně, jmenovalo se to Názorná agitace. Na škole při velvyslanectví RF prostě byl duch SSSR jak vyšitej! Ti Rusové, se kterýma jsem přišel do styku, údržbáři, pánové na recepci, kuchařky, ti to brali s nadhledem. Když si připíjeli, říkali: budět! Teď to teda maj.

0 0
možnosti
Foto

Jistěže nebyla. Ale bylo k ní nakročeno.

0 0
možnosti
JK

Výborně zpracováno.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 296
  • Celková karma 13,56
  • Průměrná čtenost 1348x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik