Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^R^R^

Je cosi shnilého ve státu Agrofert. Leč nevhodno je byť i jen naznačovat, žaloba hrozí v zápětí - trochu mi to připomíná ten animovaný obušek v pamětnické pohádce.

Kdykoliv se objeví cokoliv ze státu Agrofert, i z popisného textu se line zápach, že by vola porazil (kdo si smečne?). V tomto státu zřejmě není místo pro obyčejného občana a jeho způsob života a myšlení. Zřejmě pokud někdo získá státní příslušnost A.B. je ihned vymáchán ve sra...., pardon: exkrementech a odpadu od skotu a bravu, aby se nemohl proti majitelu státu a jeho blízkým (osobám) ztopořit.

Inu, jsem zvědav, jestli z této kauzy získáme další poučení o hnilobě a slizu, neb poučení by měla přinést každá bajka..... a že už jich kolem tohoto direktoriátu bylo. :-)

Autore, dík a karma.

1 0
možnosti
Foto

:-) Zatím jsou poučení chmurná

1 0
možnosti
Foto

Když už fabulujete, měl byste změnit jména aktérů. Kvůli sobě samému, abyste se nevystavoval riziku žaloby.

Zase plácáte nesmysly.

Osoba blízká není člen ochranky, nýbrž jen a pouze příbuzný v řadě přímé, sourozenec a manžel nebo partner podle jiného zákona upravujícího registrované partnerství.

Dotyčný "unesený" se nemohl divit, že je přepravován autem člověkem, který byl jeho placeným ochráncem, tedy ho běžně doprovázel, kam bylo třeba.

2 3
možnosti
Foto

Vážená paní, já jsem žádná jména aktérů neuvedl, proto je nemohu změnit, a to ani na Vaši nesmyslnou radu. A pokud jste přesvědčena, že osoba blízká nemůže řídit automobil, pak Vám nemohu pomoci.

7 1
možnosti
MB

Nevyjadřuji se k lékařské zprávě Protopopové - Vyjadřuji se k nápadnému podobenství jako za komunistů. Kde nic - tu nic se zjeví lékařka na částečný úvazek. Zcela náhodou jde o poradkyni AB z jeho MF, exponovanou člensku hnutí ANO. Další, naprostou náhodou je manžel, zaměstnamec Agrofertu - jehož skutečný výkon je tajen, (řidič?). Budí to dojem, že TA KLAKA, je si s sebou už tak jistá, že ztrácí základní instinkty opatrnosti. Ta stranickost, oddanost je opět zde! Dovětek - Tu Lékařskou zprávu může napsat kdokoliv - V žádném případě pak ovšem Protopopová ! V Naší zemi - je i nemožné možné! (flm - Bílá paní) ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Jasně, jen jsem chtěl upozornit, že člověk nemusí být ani v hledáčku kohokoli, aby žasnul, jak snadno se může dostat do zoufalé situace.

1 0
možnosti
Foto

Ještě k tomu, co řekl pan doktor Cyril Höschl. Podle něho pokud pacient nepodepíše, že byl hospitalizován dobrovolně, neprodleně se začne věc šetřit. Tedy, že osoba hospitalizována proti své vůli je chráněna a není možné ji v léčebně držet déle, než je nezbytně nutné. Znělo to sice věrohodně a logicky, ale i případ, o němž jsem napsal, tuto představu pana doktora nepotvrzuje. Spíše naopak. Unesené osobě bylo doporučeno, aby podepsala , že je v léčebně dobrovolně, pokud si přeje být brzy propuštěna. To už vypadalo zlověstně, ale nakonec podepsala, a to i na radu těch, kdo podobnou zkušenost již měli. Pan doktor jistě dobře ví, co by se mělo, ale možná není dobře informován, jak to probíhá ve skutečnosti. Ti, kdo radili ať podepíše , asi věděli, co by se mohlo stát: Že by nebyla ochota se nepříjemnou věcí do hloubky zabývat tak , jak by si věc (lidská bytost zasloužila). Tedy že by bylo jednodušší přečíst si neprověřené nesmysly a použít osvědčenou mantru, která by nezmínila jediný argument pacienta a ochránila by noho "seriózního" únosce, kterému se podařilo přelstít úřední osoby i lékaře. Takže by to znělo asi takto: Kvalifikovaným šetřením nebyly zjištěny skutečnosti, jež by opravňovaly k zahájení pravních úkonů. Nebylo shledáno žádných pochybení, důvody k hospitalizaci pacienta byly dostatečně doloženy.

Paní doktorka pověřená reformou psychiatrické péče má co dávat do pořádku. Ale prozatím by bylo dostatečně revoluční, kdyby akcentovala dodržování právních norem a předpisů, a to s ohledem na lékařskou etiku a dodržování základních lidských práv. Případ pacienta, kterému byl vrácen život na svobodě až u Evropského soudu pro lidská práva, je znám díky ČT 24.

3 2
možnosti
Foto

Dotyčný byl zadržen policií na D1 a následně umístěn (policií) do psychiatrické léčebny v Havlíčkově Brodě. Odtud byl přeložen do Klecan (kam to má Babiš blíž). Důvod k hospitalizaci tedy zřejmě objektivně existoval, jinak by ho z Havlíčkova Brodu poslali rovnou domů.

Podpis pacienta se vztahuje na místo a dobu hospitalizace, nikoliv na něco, co předcházelo nebo následovalo.

2 0
možnosti
Foto

Doufám, že se do této diskuze připojí některý ze zdejších blogujících odborníků na duši člověčí, a nejen ti, kteří možná poněkud ,,pošramocenou" tu svou. Jinak viz. vyjádření Dr. C.H. v TV;-)

2 0
možnosti
Foto

To jsem samozřejmě slyšel. Docela by mne zajímalo, co by pan doktor C. Z. řekl k případu, o němž jsem se zmínil (a to jen v základních rysech). Možná by byl překvapen, kde se to stalo.

1 0
možnosti
Foto

Perfektně vystižený Absurdistán celé této smutné věci

4 0
možnosti