Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Abych odvrátil možné nedorozumění, tak ještě trochu polopatie. Představme si: Maminka Pepíčka odmítá, že se její synek na školním výletě blížil k psíku Brokovi s úmyslem trefit jej do čenichu jablkem, které v tu chvíli měl spolu s namazaným krajícem v ruce. S dvojkou z mravu tedy rezolutně nesouhlasí. Paní učitelka odvětí, že když se na Pepíčka podívá, netřeba z tohoto dělat aféru, neb každý přece vidí, že Pepíček by nebyl schopen programově takové psíky vyhledávat, aby jim rozpáral břicha.

A policii: Nejsou to debilové, aby někomu, kdo se necítí být ohrožen, poskytli osobní dvoučlennou ochranku.

0 0
možnosti
Foto

S tou zpovědí je to podle mne tak, že se vyzpovídá ze svých hříchů (třeba se s. Bobošíkovou, co zase vyvedly) a pak dostane jako rozhřešení instrukce, které jakožto pokání musí splnit.

Co se policejní ochrany týče, tak zde je vidět, že slečna je patrně málo zdatnou věřící, neb jinak by ji ochránil sám Šéf Nejvyšší prostřednictvím Archanděla Gabriela.

A kdyby na ni ředitel vycenil upíří chrup a vysunul ďábelské drápy, stačilo by jej zahnat prostým zvoláním "Apage, satanas!"

R^

3 1
možnosti
Foto

Šéf by se musel zbláznit, kdyby chtěl uchránit každého od všeho zlého. I od klerofašismu. :-)

1 0
možnosti
FL

"Vstoupit na půdu České televize pod ochranou policie se přinejmenším může jevit jako důsledek nezvládnutých iracionálních představ.

Zdroj: https://jaroslavherda.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=774952

"

Máte zřejmě na mysli iracionální představy policie, která situaci vyhodnotila a rozhodla že poskytne ochranu... Myslím že o všech těch věcech víte nedostatečně, na to že se k tomu vůbec vyjadřujete

2 1
možnosti
Foto

Policie vyhodnotila iracionální představy Hany Lipovské poněkud nešťastně.

2 0
možnosti
VF

Vámi zmiňovaná osoba nejspíš do nijaké politiky nevstoupí. S určitou pravděpodobností nakonec propadne v čase i klan obskurních postav, ke kterým se ona, vírou obdařená členka RRTV, na chvíli přidala a propůjčila jako zvěstovatelka jejich chimér. Právě tímto krokem se představila jenom jako zbytečná třepetalka z krepového papíru ve víru mocenských ambic psychopatických tlučhubů.

5 1
možnosti
PK

Je to jednoduchý, nemusíte jí volit přece, lidé z fan klubu pana ředitele ČT, vašeho oblíbence, jsou již o správné volbě dávno rozhodnuti...a váš blog jejich názor nezmění;-D;-D;-D

3 1
možnosti
Foto

Nečekal bych od Vás tak nesmyslný komentář. Pan Dvořák je mým oblíbencem pouze ve Vaší hlavě, kde tato představa měla ve vší slušnosti zůstat. Informace o tom, že nemusím volit toho, koho třeba volí jiní, je o více než třicet let opožděná.

2 0
možnosti
  • Počet článků 299
  • Celková karma 14,18
  • Průměrná čtenost 568x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik