Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já bych to viděl tak, že to nezapálili novináři, ale někdo, kdo to předtím jistě dobře pojistil. Přece jen, než v dnešní době provozovat se ztrátou hospodu, je lepší udělat se ziskem táborák..... Hospoda kdesi na dědině, že. A kdyby se to provalilo, furt je tady milostpán Zeman, netřeba dodávat.....

2 0
možnosti
Foto

Jj, život je jen náhoda. A proto se lidé často snaží být jejími vykonovateli:-)

2 0
možnosti
RC

Je zvlastni, ze Vrata tvrdi, ze tam chteli travit prodlouzeny vikend, kdyz v sobotu bylo jednani expertniho tymu prezidenta, jehoz je soucasti... Sice nechapu, na co je on expert, ale je dobre, aby tato informace zaznela.

3 0
možnosti
Foto

Tak to tedy také nevím, ale o jedné dovednosti bych možná věděl. A ta je vlastní i jeho mluvčímu - sloužit třeba až do roztrhání republiky.

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

2 0
možnosti
VF

Parazitických manipulátorů přisátých na svých hostitelích, využívajících svůj vliv a postavení v konstelaci příslušného mocenského či zájmového klanu jsou tisíce. Jen na některé je více vidět. Hradní klika bude brzy zrušena, vymazána a vygumována. Bude nahrazena jiným gangem v modrém, fialovém nebo duhovém a zase bude o čem psát. V závislé neokoloniální gubernii ovládané korporátním kapitálem a euroatlantickými loutkovodiči nelze očekávat žádný zázrak. Klanové řežby místních satrapů pojedou stále dál.

1 0
možnosti
MB

Sralo se tradicí. Na koho je vidět, na toho jest nadáváno. Patrná výbava nás všech. Počínaje rodičem, učitelem, vedoucím a politikem konče. Příčina je zřejmá, dělali bychom to lépe. Faktem je, že laťka je posazena nesmírně vysoko. Jde o hradní družinu. Směle tvrdím, to tady ještě nebylo! Neuvěřitelné uskupení postaviček, žijících z našich daní ...

Nejsympatičtější je mi J. Ovčáček - Jako člen SSM, za starých časů po schůzi. Plíží se přes náměstí. Špatně si nevede ani starší svazák Miloš. Obratně vrávoral jako klenot, všechny pobavil v akváriu. Osoba nejedlá se orientuje dobře, ví kde je východ. Kam se hrabou směšné postavy? Třeba Kinský, Šlik. Podobně, spolupracovník Karla IV - pražský arcibiskup Arnošt z Pardubic. Naprostí břídilové, ani žádné sele nechovali! Chudák pokladník tamní organizace, Balák. Revizní komise jej odhalila. No zase, dobrého předsedu tam mají!

Jediný, kdo to tam řádně drží? Jasně Mynář. Stále říká, že starší vedení již vyhořelo. Tedy se slovy - "Kdo chce podpalovat - musí hořet". Šel a neúnavně koná. Jediný člověk, který jde příkladem ... :-)

6 0
možnosti
Foto

Pane kolego, první věta je kouzelná! ;-DR^

4 0
možnosti
Foto

Tahle drzost a přezíravost hradní partičky už překračuje i komunistické papaláše.

8 0
možnosti
MB

Často píši, tedy i dnes. V životě by mne neopadlo - Gustáv Husák měl větší úroveň. Levicový pomatenec, no oddán a čemusi věřil. Miloš věří čemu a hlavně. Čemu je oddán ? Možná bude odpověď někde vlevo dole. Těžko říci, tak z hlavy ... :-)

9 0
možnosti
  • Počet článků 296
  • Celková karma 13,56
  • Průměrná čtenost 1348x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik