Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane autore, vzal jste na sebe úkol věru složitý. To spíš rozluštíte problém čtyř těles, kvadraturu kruhu a přesnou předpověď počasí.

R^R^

2 0
možnosti
Foto

K vlastnímu závěru jsem dospěl poměrně snadno, jen nemám čas rozjímat nad formulací, která by podle redakce byla slušnou odezvou na sprostotu.

1 0
možnosti
PB

Karma. On mi už sám o sobě připadá takový odporný svým zjevem.

6 0
možnosti
Foto

Logicky. Tváří se v souladu s obsahy sdělení:-)

1 1
možnosti
JL

Lidi mě neustále překvapují, například mě překvapuje, že se někdo zabývá Ovčáčkem, bývalým redaktorem Haló nov in. Ten plátek byl tak bllbý, že když se mi náhodou dostal do ruky, hned jsem ho odhodil - a on tam pracoval! Asi jako V.Klaus se spojil se šíleným Hájkem, sčuchl se Zeman s Ovčáčkem. Není se pak co divit, že Zeman zcela neodhadl, kdo byl Peroutka, jsa ekonom, ale Ovčáček mu to pomohl poradit..no nemohl. Teď zase zopakoval svůj postoj k Rusku, promluvil "rozumně", jak hned ocenil Kreml.

1 1
možnosti
Foto

Ten plátek byl tak blbý, že to byla ta ideální reference :-)

1 0
možnosti
MB

Europoslanci schválili usnesení vyzývající země EU ke koordinovanému vyhoštění ruských diplomatů . Chtějí i další sankce. Vše výraznou většinou - 569 ze 682 hlasů. Banda zrádců, vidí pouze 1 vyšetřovací tezi !

Naši lidé se seberou a jdou do ulic. Titíž lidé, pomohli páně Zemanovi ke stolci a Ovčáčkovi k chlebu. Mne fascinuje, když nikým nevolený úředník - Se vyjadřuje ! Asi bude dobré se zeptat Babišova řidiče, jak to vidí s daněmi a Rozpočtem ČR ? Proč mu taky není dávám prostor ?

3 0
možnosti
Foto

Nezbývá než doufat v prozření oslepených:-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 299
  • Celková karma 13,24
  • Průměrná čtenost 568x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik