Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-) Možná by chtěla. S Matyldou se zachránit. Jo, ,,S tebou Matyldo bych prošel snad celej nádhernej svět", jak zpíval i K.HÁLA. Ale, nejni ruksak jako ruksak, atˇ na zádech nesenej, či vodloženej;-)

0 0
možnosti
VB

ČT by konečně mohla přiznat, že v ní nepracuje jen jedna Matylda, ale že už mají patřičně naprogramovaných více redaktorů. Takže by nám mohli snížit poplatek za ČT i ČRo, roboti až tolik zase nestojí, sériová výroba snižuje celkové náklady.

1 0
možnosti
VB

Včera jak na Idnes.cz, tak Aktualne.cz (Názory, blogy) se objevila krásná vtipná kritika "super" předvolební debaty na ČT vč. Matyldy. Nicméně ČT je zřejmě natolik sebestředná, bez sebekritického náhledu, možná už zcela nesoudná, že tutéž debatu zopakovala včera večer podruhé (zajímalo by mě, kdo z občanů si ten "požitek" dopřál ještě znovu). Matylda ale už dávno funguje "dobře", mnozí "redaktoři" se podobají inzertním pracovníkům, prostřednictvím umělé "inteligence" naprogramovaným.

2 0
možnosti
Foto

V pohledu na ČT panuje všeobecná neshoda. Mnohým vadí, o čem se na ČT mluví (a mělo by se podle nich mlčet), jiní postrádají témata, o nichž se spíše nemluví. Velmi by mne zajímalo, jaká je tam atmosféra po těch všech pranicích o Radu ČT a po všem tom zastrašování a vyhrožování vyhazovy.

0 0
možnosti
JL

Matylda je iluze, bavíte se s iluzí. No když vás to baví.

0 0
možnosti
Foto

No když vás baví hrát si na blba.

1 0
možnosti
  • Počet článků 296
  • Celková karma 13,56
  • Průměrná čtenost 1348x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik