Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Po volbách novináři psali, že Babiš získal hlasy části bývalých voličů KSČM. Pokud by to nebyla pravda, znamenalo by to, že od minulých voleb tyto voliče přednostně navštěvoval pan Smrtka a že to veselí nad jejich porážkou bylo už nad jejich hroby, tedy poněkud morbidní

0 0
možnosti
JK

Pragmatičtí komunisti, mě náramně připomínají žluté mimoně, neomylně jsou schopni najít a přimknout se k největšímu padouchovi. Následně mu přemírou oddanosti způsobí existenční problémy a pád z výsluní. Jenže tady podobnost končí, padouch totiž neprozře a nestane se najednou správňákem. ;-)

0 0
možnosti
Foto

"Kampak se nám ti čerchmanti schovali? Neschovali se, děti, umřeli."

0 0
možnosti
MK

Věkový průměr voličů KSČ se pohybuje někde okolo osmdesáti let. Proto neposílili jiné subjekty, ale umřeli. Pravdu máte v tom, že to bylo pragmatické.

1 0
možnosti
Foto

„Je stranickým evergreenem posledních let volat po omlazení. Omlazení stranického aparátu, omlazení kandidátek, omlazení komunikace s veřejností... A zdá se, že alespoň někde se skutečně blýská na lepší časy. Jinde však stále nejsme schopni překročit svůj vlastní stín. Někteří soudruzi a soudružky se dál křečovitě drží otěží, ačkoliv už ztrácejí dech a neúprosně letící běh dějin jimi smýká prašnými cestami sociálních sítí a veřejného mínění,“ kritizuje zasloužilé funkcionáře Petra Prokšanová, předsedkyně Komise mládeže ÚV KSČM.

0 0
možnosti
PK

KSČM mizí ani ne tak přičiněním Babiše ale především vlastní neschopností a také z "objektivních" důvodů. Nemají žádnou ideologii, jen bojují za práva pracujících ale to dělají odbory. Vymírají, pro mladé to není přitažlivé. Marxismus je mrtvý, "hegemon" revoluce už neexistuje, společnost je úplně jinde. Setrvávat na názvu KSČ je tragedie. Kdyby alespoň nabídli něco jako "China soft". Nejsou tam žádné osobnosti - Skála, Konečná co sjednotí levici:-( Pochybuji že vstanou noví bojovníci a bude rudá záře nad Kladnem ... To už pravo-levý směr je úspěšnější i když Babiš prohrál. Nemít tolik osobních problémů a nebýt covid tak se udržel. Trochu podobný Macron určitě přežije.

0 0
možnosti
Foto

Určitě nešli namísto k urnám na houby:-) ani jejich řady neprořídly covidem. Ale jistě máte pravdu, že ten název je trapný relikt a že ti vykovaní Stalinem jsou také jako z divadelního fundusu pro historické tragikomedie.

0 0
možnosti
PK

Že neprošli komunisti je fajn, že neprošli socialisti není dobrá zpráva pro zaměstnance a navíc zmizela levice.

Jen dotaz, jak jste došel k závěru, že ANO vzalo hlasy komunistů?

0 0
možnosti
Foto

Pro ověření výsledků kritického vyhodnocení informací z několika zdrojů jsem přistoupil k výslechu reprezentativního vzorku resentimentálních občanů považujících Michaila Sergejeviče Gorbačova za zrádce odkazu J. V. Stalina. Na skřipci pod tabulí s nápisem Gulag Werzeug se doznali. Ne všichni. Někteří volili SPD. Všichni byli za jedno v tom, že pokud u nás nebude mnohem hůře než v Rusku, hrozí nám z této strany příval migrantů v případě, že ruský režim ještě přitvrdí. Podle nich je nejlepší prevencí dát šanci porobě vnitřím přítelem, který tu zajistí takové dusno, aby se k nám nikdo nehrnul.

K zaměstnancům: Nikdo jim nebránil ČSSD volit. Pokud je pro ně nedobrá zpráva, že jim ji nezvolili jiní spoluobčané, měli je včas o takovou službu požádat.

2 0
možnosti
Foto

Opět dobrý text, především závěr. KarmaR^

2 0
možnosti