Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Leccos lze odpustit, ale to, že ve svém životopise schválil už ve věku dospělém, tedy nikoli jako sedmileté dítě v danou dobu, nýbrž už skutečně s odstupem času jako dospělý člověk sovětskou agresi proti Československu z roku 1968, to už je v mých očích jasně za hranicí jakékoli přijatelnosti.

K tomu nikdo nikoho nenutil. Trvám na tom, že komunistický režim nutil lidi mlčet a chodit ke zmanipulovaným volbám, ale nenutil je k nějakým vlastním iniciativám a vlastním prohlášením., Tan slova napsal do svého žoivotoúpisu o vlastní iniciativě a dělat to nemusel.

5 0
možnosti
Foto

Ďakujem za info, niektoré veci sa v našich médiach nedočítam.R^

0 0
možnosti
KT

Mě, upřímně, Pavlova bývalá kariéra taky nenaplnila radostí, ovšem další třicetileté působení a důstojné chování, mě přesvědčilo, abych mu v druhém kole dala hlas.

6 6
možnosti
PC

Pavel po "změně větru" pouze přehodil kabát a v rámci SVÉ KARIÉRY nadále pokračoval v poslušném plnění rozkazů. Nic víc.

5 0
možnosti
PL

P38e50t82r 95L13o77r16e27n93c

19. 2. 2023 13:16

Díky, perfektní, lehce provokativní, syrově pravdivé!

5 0
možnosti
Foto

Karma, bylo zajímavé, že Pavlovo členství ve straně vadilo lidem, kterým nevadilo to Babišovo, podtržené spoluprací s StB. :-)

Jinak ten rozhovor, to byla zase síla.;-(

13 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu. Ona ta opožděná nesmiřitelnost s minulým režimem je asi spíše nesmiřitelnost se zvolením jiného kandidáta, tedy nalezené zdůvodnění pro volbu někoho jiného spolu s nalezením vlastních morálních kvalit:-)

4 2
možnosti
  • Počet článků 296
  • Celková karma 13,56
  • Průměrná čtenost 1348x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik