Diskuse

Buča – vzkaz

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vynalézavost fašistů na Ukrajině je neuvěřitelná! Tu maskován, jako pokojně jedoucí dědula na jízdním kole. Onde zase, zdánlivě pokojně kráčející žena s chlebem. Za vrchol mazanosti považuji líheň. Dětí v MŠ! Další zase, nenápadné sdružení v obyčejném paneláku. Předstírají, že tam běžně bydlí. Ba, i celá atomová elektrárna, je fašistická. Kreml dosáhl ohromných úspěchů. Stařík, babka, která přežila blokádu Leningradu. Hitlerovi unikli, přežili. Dohledáni, zabiti. Taky to byli maskovaní fašisté! Sláva Vkladimiroviči, odvádí dobrou práci. Adolf by se nestačil divit ... [UA]

6 0
možnosti
Foto

Rusko nepatří mezi civilizované státy. Jsou to barbarští zločinci na úrovni Islámského státu.

5 0
možnosti
Foto

Šachových velmistrů má Rusko se 140 mil obyvatel 198 , USA s 340 mil. 69.

0 4
možnosti
Foto

Všichni ti Orbánové, Okamurové, ale i zdejší trollové ... co volají po tom, že by se neměly na Ukrajinu dodávat zbraně, by měly být v budoucnu konfrontováni s tím, jak to vypadá v ukrajinských regionech, kde se tedy nebojuje, kde zavládl mír a kde už Rusové mají svůj klid na práci. Nesmí to být do budoucna zapomenuto ani Rusům, ani všem, kdo tohle "mírové" jednání propagovali.

5 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. R^

Je však nutné si připustit, že Demokracie události kolem Ukrajiny zcela prokaučovala, protože už dlouhodobě bylo zřejmé, že Putin po Ukrajině touží a Krym byl jenom průzkumný chroust. Byla to velká naivita a politická chyba. Putin se sice odkopal a ukázal karty, ale jeho umravnění bude bolet a stát mnoho životů a peněz. Určitě to takhle nemuselo probíhat.

5 0
možnosti
Foto

:-) Souhlasím, je však nutné si připustit, že například údajná demokracie ČR

"nemohla" dělet vůbec nic, neb byla na zcela opačné cestě - k eutanázii demokracie, držíc palec v přízni těm, kdo se sní už vypořádali.

2 0
možnosti

Trocha konspirace. To zvěrstvo si rusáci pěkně nafilmovali a budou to v rámci propagandy vydávat za zločin spáchaný ukrajinci. Bude to sloužit propagandě jako důvod vpádu na Ukrajinu. Jen hitlerovský putinův mozek dokáže takovou hrůzu vymyslet.RvRvRv

4 0
možnosti
Foto

Však už to s. Zavadil vytáhl, viz výše.

0 0
možnosti

Slava herojim. Slava Ukrajiny. [UA]

3 0
možnosti

Tohle zvěrstvo nesmi rusákům projít. Jsou to špinavé krvavé bestie.

8 0
možnosti
  • Počet článků 296
  • Celková karma 13,56
  • Průměrná čtenost 1348x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik