Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A jejej. Zdatný nástupce pana Trčálka, který už mi evidentně nechce dělat reklamu.

0 0
možnosti
Foto

V poslední době to stále silněji vnímám tak, že politici jsou zrcadlem společnosti. V tom je zakopaný pes, těch méně bystrých je příliš mnoho. A ptejme se, proč je školství v USA nebo UK tak tragické, nejsou právě politici přímým ekvivalentem (právě tím zrcadelm)?

2 0
možnosti
Foto

Ano, a my jsme světlá výjimka! U nás naopak, co politik, to druhý Einstein. Zejména - ale proč jmenovat a nosí dříví do lesa. ;-D

2 0
možnosti

To by mě bez blogera Idnes nenapadlo strachovat se o život klientů nemocnic - ale oni to kokainisti, kteří u nás ředitelují, určitě nějak zařídí. Tak třeba přímotopy...párky možno vařiti na propanbutanu...

1 0
možnosti

Pan Hannig a jeho politické aktivity mi přijde jako chování strejdy, kterej chodí krmit ptáčky s doma má uklizeno. Stejně jsou na tom pravděpodobně i jeho voliči. Proto jsou výsledky Rozumných takové jaké jsou. Čtenost a karma zdee na tom nic nemění. Prostě taková rezervace opravdu "vzácných druhů".

3 0
možnosti
Foto

:-) Vysoká čtenost a karma někdy vypovídají o vítězství demagogie nad zdravým rozumem. Někdy i "úplně nejvíc" ( to jste mně tehdy opravdu příjemně rozsekal...).

Ach ty ptáčkové zpěváčkové! Ty krmí jen ti úplně nejvíc pozitivní:-)

2 0
možnosti
Foto

Mne pouze a jen udivuje vysoká karma, pravidelně udělovaná panu Hannigovi. Neznám jeho uměleckou tvorbu, nějaké šoty z jeho poslední tvorby mně spíše děsí, že je něco podobného možné.

Neumím si představit, že i společnost, která má sníženou kognitivní schopnost, by popřála sluchu tomuto jedinci. Konec konců volební výsledky "Rozumných" (tento název považuji ve světle písanek pana Hanniga za podařenou taškařici), dávají naději, že tento věštec Apokalypsy zůstane se svými mrazivými věštbami spíše osamocen.

9 0
možnosti

Spíš"jezdec Apokalypsy"... jinak souhlas

2 0
možnosti

Znáte to, drhne to. Kterak estrádní umělec zatoužil být politikem.;-D

https://www.youtube.com/watch?v=9Xicch_USqE

5 0
možnosti

;-D Tam už jenom chybí, aby se diváci do sebe zaklesli a houpali se do stran, jako když Gott zpíval v Německu Bábičku.

2 0
možnosti

"... v nedůstojném a servilním vtipkování s Putinem o novinářích"

Dovolím si nesouhlasit. Toto není "vtipkování", nýbrž trestní čin.

Bohužel, hlavu státu v tomto nelze žalovat, ovšem mohlo by dojít k paradoxní situaci, za souhlas s tímto výrokem, respektive výzvou k zabíjení novinářů, by mohl být běžný občan trestně stíhán.

1 1
možnosti
Foto

Ale kdo to má? Sám se sebou zkušenost člověka, který toho tolik dokázal na rozdíl od obyčejných frustrátu, kteří jsou proti němu v tomto směru trestuhodni čuckari...:-)

3 0
možnosti

Pamatuji si, že uprostřed popisu katastrofy a apokalypsy nesmírných rozměrů, které v naší republice nastanou v zimě, se pan Hannig také zmínil o jakési nepříjemné roztržce na Ukrajině, snad to dokonce nazval konfliktem... :-)

8 0
možnosti

J22i69r51i 92B45o73r

22. 7. 2022 12:50

Co dodat. To jsou paradoxy, předseda Rozumných bez rozumu?

8 0
možnosti
Foto

Spíše bych soudil, že ten jeho článek je mířen na lidi bez rozumu.

9 1
možnosti
  • Počet článků 296
  • Celková karma 13,56
  • Průměrná čtenost 1348x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik