Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J65a91n 82R20á36ž

14. 9. 2019 12:32

Zemana zvolila pražská intelektuální a umělecká smetánka tím, že proti němu nasadila Drahoše. V tom je Fiala nevinen, neb on se jen pasivně vezl. (Ostatně jako v politickém životě vždy)

Po bitvě je každý generál, ale jsem přesvědčen, že kdyby se opoziční antizemanovská fronta sjednotila třeba na Fischerovi , Zeman by prezidentem rozhodně nebyl. Favorizování Drahoše byla ta nejhorší varianta.

2 0
možnosti
MB

Přímou volbu považuji za hloupost - Protože z podstaty nutí národ k rozdělení. Na hlavě státu pak není žádná shoda politických stran - (Jakkoliv se piklilo) - Nicméně proces vyzněl = Zde je náš společný Prezident ČR = Je náš - Je váš. Pan Zeman se proměnil v další politickou stranu, je v neuvěřitelné výhodě - Od mediální po beztrestnost. V podstatě pak máme zcela samostatné Vůdce dva + Premiéra vlády .

Osvobození AB - (Všechno zlé je k čemusi dobré), přináší novou kvalitu situace ! Již Miloše nepotřebuje! Zejména v zahraniční politice se můžeme vrátit k normálnosti. To plyne z členství v NATO a EU. Dobře je to vidět na prvním střetu - Kosovo. Nová situace není dobrou zprávou pro zátěžové prvky naší země - Zeman, Komunisté, SPD, podobně kolaborantské křídlo ČSSD Foldyna a spol. Jejich podpora hradu = V podstatě zrada národních zájmů se obrátí proti nim. Předjímám - Může dojít k vytvoření "Nové koalice" s účastí stran, které jsou nyní v opozici. Cennost hlasů podpory kabinetu AB tak ztratí veškerý smysl. Miloš očekávaně bude chřadnout a popisované extremistické spolky s ním. Všechno zlé - je k čemusi dobré. To pan Škaroch zřejmě vůbec netušil ... :-)

1 0
možnosti
ZD

Přímá volba byla "vynucena" za jiných okolností, než ji dnes hodnotíte. Myslím, že ji mnozí chápou jako protipól neprůhlednému politickému pletichaření.

5 0
možnosti
ZD

Osobně chovám názor, že ostatní kandidáti (pan Horáček a spol.) hráli domluvenou hru na sběr a rozmělnění hlasů, které se měly nakonec zúrodnit ve volbě předem dohodnutého. V mém okolí to takto chápalo více voličů. I to byl jeden z argumentů proč konečný součet dopadl jak dopadl. O panu Drahošovi se nedá prakticky nic špatného uvést. Takže mu to prohrálo celé divadelní představení, kterého se neodmítl zúčastnit.

1 0
možnosti
JN

Ovšem docela kuriozita je, že naši čestní strážci morálky se nedokáží smířit s tím, že v čels vlády stojí Babiš a Horáček jako prezident by jim vyhovoval.

0 1
možnosti
PK

S většinou bych souhlasil a jen bych dodal, že se snažím i na tom nej p*****i hledat i pozitivní stránky.R^

0 0
možnosti
ZD

S tím souhlasím. Jako v životě. Nic a nikdo není černobílý. Pokud na ples nepřišly dívky našich snů tančíme s těmi, které neprošvihly začátek.

1 0
možnosti
Foto

Každý člověk dělá chyby, ten kdo tvrdí, že ne, tak navíc ještě lže.

Připomínka - při první volbě současného presidenta byly puštěny záznamy, jak jeho nejbližší spolupracovník a v podstatě šéf kampaně pan Šlouf (později zapuzený) se domlouvá s kmotrem Mrázkem. V každé jiné společnosti by podobný kandidát okamžitě resignoval a vícekrát se neukázal. Přesto pan Zeman dostal více hlasů, než jeho protivník. Občané mohli po další 4 roky sledovat činnost současné hlavy státu (nechci připomínat celá seznam prohřešků, které demokratická společnost prostě nesmí připustit). Přesto opět vyhrál.

Toto vše má výpovědní hodnotu o části našeho moudrého lidu, kterému - zdá se - vyhovuje onen drsný papír. Zdá se, že pokud by nebyl k dispozici, tak se raději nebude utírat.

2 2
možnosti
Foto

Jen bych podotknul, že to jednání Šloufa nebylo nic nového, protože s ním kooperoval už v době, kdy Zeman premiéroval.

1 0
možnosti
Foto

BTW: Můžete, prosím, popsat několik zásadních skutků MZ, které měly pozitivní vliv pro ČR a její občany?

Děkuji uctivě.

2 0
možnosti
Foto

Váš příměr se trhá a špiní.

V podstatě to bylo velmi jednoduché: ̈

Stáli proti sobě dva kandidáti, jeden důrazný, průbojný, leč křivý, lživý a nactiutrhačný, který se neštítil ničeho špinavého, druhý upřímný, ale neprůbojný a zaskočený mírou špíny, bahna a hnoje tryskající od protivníka.

A do toho národ jehož vzdělání a morální hodnoty utváří bulvár.

Jak to mohlo dopadnout?

Netvrdím, že prohrál ideální kandidát, to v žádném případě, ale troufám si tvrdit, že jsme si mohli ušetřit 2 volební období bez vulgarizace veřejného prostoru, bez intrik, podrážení a ostudy a bez lezení do zadku Rusku a Číně.

4 0
možnosti
ZD

Nepopisujete skutečnost, popisujete to co jste chtěl vidět. Jak se mohla na pana Drahoše valit špína a bahno, když je to v podstatě bezúhonný člověk? Nemáte zkrátka pravdu.

3 3
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 923x
The history of human knowledge is a history of false inference and erroneous interpretation of facts.

Max Nordau

(Historie lidského poznání je historií falešných závěrů a chybné interpretace faktů.)

 

 

Seznam rubrik