Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

A miliardy dotací do ČR posílat může, nebo by měla taky podstatně ubrat?

0 0
možnosti
VV

Jiste, a nejlepe primo na konto sefa SPD.

0 0
možnosti
VV

Jedno prislovi rikavalo zasad strom, postav dum, splod syna a jsi clovekem.

Dnes:

Nech se zvolit do obecniho zastupitelstva a nech si vyasfaltovat cestu k svemu domu za penize EU.

0 0
možnosti
Foto

K90a75r52e53l 64C82a28c63h

4. 9. 2021 10:16

Sice nebudu volit Svobodné, ale budu volit SPD. To má k EU podobné výhrady, jaké sdílím i já. EU se zvrhla v něco, co si málo kdo z nás představoval při hlasování v referendu pro vstup. Nové referendum nám však vládnoucí špičky povolit nechtějí. Je tedy třeba volit ty, kteří nám takové referendum povolí. Nyní to vypadá na heslo "S EU na věčné časy". Podobné heslo jsme tu již měli.

0 1
možnosti
Foto

Do peněz. které od nás bere EU není započítané clo, které bylo součástí našeho rozpočtu. Nebylo by lepší, kdyby jsme žádné peníze do EU neposílali a sami si rozhodli k čemu je použijeme a co je pro nás důležitější. Tohle vede jenom ke korupci zneužívání peněz EU. Je fakt, že by bylo míň cyklostezek s kvalitním asfaltem, který není na našich silnicích s vystylizovanými světli a lavičkami a bylo míň rozhleden, hřišť se super trávou, kde se hraje pralesní liga a tak dál. Nikdo by nám nenařizoval s jakými auty máme jezdit, co je pro nás tupé obyvatele nejvhodnější. Pokud se týká výsadby stromů, tak nevím. Na jedné straně je skupina vědců, která varuje před masivní výsadbou stromů, protože odčerpávají podzemní zásoby vody, kterých ubývá. Není to opět to staré poručíme větru a dešti RvRv

0 1
možnosti
IB

I56v10o 42B73o91u88š68e

4. 9. 2021 10:51

V podstatě říkáte, že teď sice ty prachy z EU rozkrádáme a rozhazujeme za blbosti ale pokud by byly naše, tak je budeme investovat rozummně. To fakt pobavilo. A určitě si k tomu zvolíte hyeny typu Volný.

Mimochodem, ty varující vědce jste si vymyslel. Přiznejte to.

2 0
možnosti