Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Podle autora "v letošním roce se definitivně potvrdí, že nový koronavirus byl připraven v laboratoři". Že by se tedy nakonec přece jen uznalo, že ta vysmívaná Peková měla pravdu a další z mnoha původních dezinformací se stane faktem?

4 1
možnosti
Foto

Ale ona tvrdila něco jiného.

Tvdila, že to bylo cíleně vytvořeno pro napadání lidí a že do vánoc 2020 zmizí ze světa.

0 3
možnosti
PC

Pane autore, kampak jste se poděl? Proč jste z diskuse vycouval? Nemáte argumenty, nebo co je toho příčinou?

Už minule jsem vás slušně požádal o informaci - neodpověděl jste. Stejně tak po tímto blogem - a z vaší strany opět nic.

Zatím jsem nezaznamenal, že byste věcně a logicky argumentoval skutečným odborníkům, hanlivě u nás nazývaných "dezinformátory". Vy víte, které mám na mysli...

Ale že se budete vyhýbat i argumentaci čtenářům, kteří vás o vysvětlení požádali, to je víc než zarážející, přesto však vypovídající.

9 1
možnosti
PK

Bohužel, chování pana Flégra je pouze sebestředné. Je přesvědčen o své pravdě a oponentura ho vůbec nezajímá. Vyhodit do médií své rozumy, bez zájmu o diskuzi, bez zájmu o zpětnou vazbu. :-/

Ale zase se mu musí nechat, že když s ním někdo nesouhlasí a oponuje, nesmaže příspěvek a nazoblokuje si člověka okamžitě jako třeba jeho kolega v boji Kulveit ...

1 1
možnosti
RJ

Vy byste měl být popotahován za šíření poplašných zpráv. Vaše "odborná" predikce o mrazácích by měla být exemplárně potrestána, policie by měla vypátrat všechny případy, kdy Vaše výroky ovlivnily méně chápavé natolik, že ve strachu z Vašich hysterických prohlášení zanedbali lékařské prohlídky a rozvinula se jim nějaká opravdová nemoc, která jim vážně poškodila zdraví nebo dokonce přivodila smrt. Budu teď jako Vy a troufnu si odhadovat, že byste pak šel sedět na doživotí. Ještě si dovolím odpověď na nadpis Vašeho "díla": Kovid kráčí tam, co Vy, pane. Do zapomnění.

5 1
možnosti
AT

To má nadpozemská síla,

síla Boha i 01.dubna.2022 ve Fléglovi velkého konkurenta, kterému se velmi stále dařilo slůvko exitus v úmrtních listech zemřelých nahradit slůvkem covid. Teď přichází s lepším nápadem, to slůvko covid nahradit slůvkem Decathlon, nebo slůvko covid je již zprofanované a ohrané a proto největší pravdu a snahu má i 01.dubna.2022, přece by nezkazil lidem a národu i tento den v České republice, dobrou náladu. ;-D

0 0
možnosti
VV

To je ten virus Decathlon? A já se těšil, že dostanu AlfaRomeo nebo Optimus Prime;-)

0 0
možnosti

Jak jsem ocekaval, tak se stalo. Pan profesor opet napsal oslavny clanek o tom, jak vsechno presne predpovedel, jen ho nikdo nepochopil. Ja chapu, ze se to neda uplne presne odhadnout, ale i generator nahodnych cisel by to zvladl lip.

Pokud slo jen o aprilovy vtip, tak se autorovi hluboce omlouvam.

3 1
možnosti
MP

Vam jeste nerekli, ze COVID uz cca pred mesicem prestal existovat?

1 1
možnosti
VV

Informovaní vědí, že ho Putin vymítli a stačil mu na to jeden den;-)

1 0
možnosti
VF

Co to je za otázku?? Každému, kdo na této planetě nějaký rok žije, snad musí být zcela zjevné, jaké kroky tu rok co rok vyšlapují sezónní respirační virózy. A pokud by snad někoho zajímala problematika neideálních imunitních reakcí, průnik virů ke tkáním a reakce jejich proteinů s proteiny jednotlivých tkání (dle individuálních genetických dispozic jednotlivců), jež budou příčinou většiny chronických onemocnění, bude ideální, když se začne podílet na intenzivních výzkumech. Ostatně schopnost snáze odhalovat tyto reakce přispěje i ke schopnosti odhalovat analogické mechanismy postižení po vakcinaci, kdy právě tato současná rutinní neschopnost je zneužívána k nesmyslnému tvrzení, že když nejsme souvislost schopni prokázat, tak neexistuje.

3 0
možnosti
DV

Ono spíš vychází najevo, že mRNA šmakulády jsou všechno možné, jen ne přípravky vhodné pro lidské zdraví (nedávno zveřejněné dokumenty Pfizeru v USA, izraelská studie nežádoucích účinků mRNA "vakcín" apod.). Pan Fleger žije ve své toxoplasmatické bublině úplně mimo realitu (studie účinků toxoplasmozy na lidský mozek také existují, je to poměrně veselé čtení). Inu, sláva je návyková, že.

Takže pokud chcete doživotně zničenou imunitu, páchejte si mRNA boostery a šmakulády. Já do toho nejdu.

10 1
možnosti
PK

Tak. Očkovaní i neočkovaní se nakazí s úplně stejnou pravděpodobností, takže z toho hlediska ani z hlediska omezení šíření v populaci nemá očkování žádný smysl.

V nemocnici také očkovaní i neočkovaní končí stejně pravděpodobně. Proběh virózy je totožný u očkovaných i neočkovaných. Takže ani z tohoto hlediska to nedává smysl.

A hlavně - těžké případy prakticky u omikronu neexistují. Všichni na JIP a zemřelí jsou velmi staří lidé s vážnými problémy, a omikron nebyl důvod jejich hospitalizace či úmrtí. To je ta největší lež, kterou Válek, Flégr a další stále šíří.

A naopak, už se prokázalo, že další dávky očkování mají neblahý vliv na imunitu, imunitní odpověď se snižuje a zkracuje, a dlouhodobá ochrana před omikronem je tedy naopak oslabena. Pokud se takový několikrát očkovaný člověk nakazí, tělo naopak nezareaguje tak adekvétně, jak by mělo.

5 2
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik