Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AO

Souzním s tím, že je lidem třeba vše slušně vysvětlit. Ale to pořád neznamená, že to někdo bude chtít přijmout a uvést v život. Dneska, bohužel, často platí, kdo má větší ústa a je výřečnější, ten vítězí. 

Moc Vám držím palce, abyste si svou cestu udržel, dál byl férový a věděl, že "neprodáváte produkty", ale děláte to, v co věříte a co má smysl. Je to velmi těžké.

0 0
možnosti
JT

Milej zlate, zdravi si nepojistite. Zdravotni peci hradi zdravotni pojistovny, do kterych povine prispivame a uroven pece nezavisi na tom, kolik. A to ostatni o cem tu pisete - skoda mluvit. Vystrasite lidi, aby platili a kdyz dojde na plneni, tak pojistovni pravnici najdou duvod, proc se pojistka zrovna na tento pripad nevztahuje.

0 0
možnosti
AO

Pane Jaroslave, zdraví určitě ne, ale tady jde také třeba o ztrátu příjmů, které Vám pojištění kryje.... aspoň nějakou úhradu v případě úrazu, aby člověk nezůstal zcela bez prostředků. Třeba s tím máte negativní zkušenost - není se čemu divit, náš trh připomíná řádnou skládku bordela, namísto pořádku... ale vím, že se tahle práce dá dělat velmi poctivě  a pojišťovny platí.... holt umět dobře vybrat, dá velkou práci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 866x
Zájmy: Vaření, Hudba, Filmy, Finanční gramotnost, Tvorba metodiky