Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Vláda komunistické kohorty postupně končí, neodchází se jim snadno a určitě se budou snažit vydrápat se k moci zpátky. Já doufám, že posledním z garnitury všehoschopných, mocichtivých, pomstychtivých, sebestředných asociálů bude Miloš a Hrad projde důkladnou deratizací za účelem odstranění ruského hmyzu.

To neznamená, že tihle podrazáci vymřeli, zastávají vysoké posty ve firmách, nebo je vlastní, mají spousty peněz a ovládají média. Do Českého rozhlasu už prorostli a Česká televize je další na řadě, ta se zatím snaží bránit.

Fiala to bude mít těžké, každý máme svůj limit co sneseme, doufám, že mu v údělu pomohou koaliční partneři, může být výhoda, že jich je 5. Zatím nám dokázali, že slušnost a zásadovost se vyplácí a Zeman před nimi musel couvnout. Snad si bohyně spravedlnosti zkalibruje váhy a pořádně nabrousí meč. Vyčistit státní zprávu od nánosu zla bude úkol pro Hérakla. Držím palce.

0 0
možnosti
Foto

Za to ted z panem Fialou spadneme na samé dno kde nás o vše připraví je EU a jeho velice slabá vyjednávání.

1 0
možnosti
MN

Máme v čele země dva lháře a podvodníky. Souhlasím.

Ale jací jsem my? Podvádíme co to jde. Nerespektujeme nařízení a doporučením se přímo vysmíváme. Je to teď krásně vidět u koronaviru. Obejít, občůrat, zatlouct... to je mantra tohoto národa.

Lid se vymlouvá, že nařízení vydali lháři? No a co? Skoro všude ve světě jsou ta nařízení +/- stejná nebo podobná. Jak sice nesnáším Babiše, tak on ale koronavirus nevymyslel, nerozprašuje ho z letadel, nerozesílá poštou občanům.

Kruci, buď mám nějakou vnitřní integritu morálky a potom mě nemůže rozhodit, že nařízení vydává lhář, anebo jsem jen dočasný NElhář z donucení či strachu a dychtivě čekám až TI NAHOŘE udělají nějakou chybu a pak huráááá, já mám alibi TAKY krást a podvádět!?!? Budiž, pak ale nemám sebemenší právo si z nedodržování opatření udělat jakýsi pubertální pseudoodboj proti zlotřilé vládě. A ještě pokrytecky křičet "pomóóóc, totalitááá". Nejsem potom totiž o nic lepší než ti pacholci ve vládě. Jsem zvědavý jak se teď najednou budou všechna doporučení dodržovat a vymáhat, vždyť je bude vydávat ta nová vláda, čistá jak lilie, že... ;-) To bude překvápko, že budou +/- podobná, možná jen s méně zmatky. Na koho se budou všichni nedodržovači vymlouvat tentokrát?

...

Omlouvám se, že jsem do této debaty zavlékl koronavirus, ale on je takovou mezní situací, kdy se tříbí charaktery, které by v jiném klidném období se tak neodhalily a nevybarvily do extrémů. Charaktery jak občanů, tak politiků.

...

Aby to nebylo jen o koronaviru. Před pár dny byla na ČT reportáž jak se ne/dodržuje zákaz vjezdu na neudržovaných silnicích kdesi v Krušných horách. Německé auto přijede k ceduli a otočí se. Český řidič zastaví, vystoupí, přečte si ceduli, nasedne a jede dál. Když mu později vytahují auto ze závěje tak ještě LŽE, že si cedule nevšiml... Tož tak si tady žijeme my Babišové a Zemanové...

7 2
možnosti
Foto

Pane Nevrlo, nevím, zda je možno takto šmahem odsoudit celý národ. Ten se samozřejmě skládá z lidí různé úrovně - od hlupáků, přes průměrné občany až po mimořádně inteligentní jedince.

Nejde však jen o morálku, ale zejména o důvěryhodnost. Pokud např. diletant Vojtěch bude tvrdit, že máte dělat tři kotrmelce ráno a večer a vyléčíte koronavirus, tak asi ani vysoce morální lidé neuposlechnou, protože to vyhodnotí jako hloupost. Proto musí být nařízení důvěryhodná (včetně těch, co nařízení vydávají).

Souhlasím, že Babiš koronavirus nevymyslel. Něco ale špatně je, když během první vlny měla vláda důvěru 80% národa a při druhé vlně už jen 20 % (právě v tom se odlišujeme od vyspělých zemí). Byli jsme druzí nejhorší na světě při jeho zvládání a obdobně to je i s tou současnou vlnou. Ti s vyšší mírou morálky důsledně dodržují všechna opatření i v tom vládním chaosu, ti průměrní ale nechápou, proč mají dodržovat něco, co nedodržuje sama vrchnost (kauza vysoké stropy, mejdan Hniličky, zahraniční dovolená A.Babiše i jeho manželky, Prymulova schůzka s Faltýnkem nebo odmítání vakcinace dcery A.Babiše kvůli vysokým protilátkám.... No a ti hlupáci budou klidně dělat i ty kotrmelce:-)

3 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu, a samozřejmě karmuji.

Ono se kradlo vždy, protože komunisté nás nenaučili nic jiného, než lhát, krást a podvádět. Ale ti zloději se vždy snažili alespoň krást tajně, jak to má správný zloděj dělat ;-) Dnes se krade za bílého dne, protože tito dva krádeže zlegalizovali a je jim naprosto jedno, že to lidé vidí. Ovládají justici i policii a jsou beztrestní. A já jsem přesvědčená, že počátkem všeho byla opoziční smlouva, takže velký podíl na současném marasmu má i Václav Klaus. Pan Kindl mi sice dá mínus, ale je to tak.:-)

10 1
možnosti
Foto

Zdravím Vás, Marie, naprostý souhlas:-)

0 1
možnosti
JK

J77a31n 14K33a72r80a29s95e47k

10. 12. 2021 11:40

Prrezident Clinton popisoval situace zemi vychodniho bloku po roce 1989 jako

'porodni bolesti nove vznikajicich demokracii'

S udivem zjistujeme, ze mohou porodni bolesti trvat neomezene dlouho :-)

3 0
možnosti
RK

Dobrý den, jako by byla v juboxu jen jedna písnička. Jako občan ČR máte právo jít na policii a podat trestní oznámení, na kohokoliv, pokud jste přesvědčen o tom, že spáchal trestný čin. Nový ministr vnitra pan Rakušan jistě ohlídá aby se nic nezametlo pod koberec. Jednodušší je tlachat na internetu a ukazovat známým kolik jsem dostal plusů. Každý by měl začít u sebe. Přeji všem krásné svátky vánoční a hlavně zdraví.

1 1
možnosti
JK

J92a92n 20K94a64r71a90s21e71k

10. 12. 2021 11:49

to co jste napsal (podat trestni oznameni) se v mem oboru (programovani) formuluje nasledujicim zpusobem.

'Jestli ti neco v linuxovskem jadre chybi - treba nejaka funkcionalita -> tak si ji dopis -> je to prece svobodne software'. Kupodivu 99,9999% programatoru zadnou dalsi funkcionalitu neprogramuji.

...Každý by měl začít u sebe...

tohle je takova libiva veta (bohuzel k nicemu). Chybi k tomu dalsi provadeci predpisy.

3 0
možnosti
Foto

J81o71s10e44f 49B21á85r16t49a

10. 12. 2021 10:12

Jena vláda odchází a nová (biomasa) přichází. Třeba budeme za 100 dní chytřejší a já tu biomasu vezmu zpět, přál bych si to.

4 0
možnosti
Foto

V základu máme přání stejná, pane Bárto:-)

0 0
možnosti
Foto

Ale tak napište kdo se z našeho bohatého politického spektra na tomto nepodílel a koho je nejlepší volit. Najít na kteréhokoliv politika který byl u moci špínu je velmi jednoduché.

1 0
možnosti
PB

P46e29t51r 92B18u81r33i81a35n

10. 12. 2021 8:11

My jsem dopustili, že celá transformace byla mafiánskou praktikou a zůstala nepotrestána, protože Václav Klaus a jeho ODS dlouhodobě participovali u moci. Společně s Milošem Zemanem a jejich úžasnou opoziční smlouvou.

Zdroj: https://jaroslavcervenka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=780149

----------

Jen vás opravím, nejvíce se privatizovalo za ČSSD.

4 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2264x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik