Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Takové kauza nemůže vřit ani malé dít. Vždyť je to jen špatná pohádka. Kauza Vrbětice byla uzavřena e. 2019 naší policií, které se dá věřit a všechno je ověřitelné. Hlídají to státní zástupci. Potom někdo zaprodaný potřebuje vyřadit z tendru Rosatom a tak vezme jakési dva agenty z kauzy Skripal nastrčí je jako aktéryy. To je průhledná lež. Agenti byli v Británii v r. 2018 a Vrbatice byly 2014. Nic nesedí.

0 0
možnosti
JS

Pan generál to řekl jasně. Nic konkrétnějšího se nedovíte, je na Vás jestli budete věřit plukovníkovi v záloze nebo vyznamenanému plukovníkovi v činné službě.

0 0
možnosti
Foto

Žádné Vrbětice neexistují, nikde nic nevybouchlo a vše je pouze dílem imperialistické protisovětské a protiruské propagandy! ;-D

6 3
možnosti
VV

Ale bouchlo, ja poslouchal radio Eriwan a hlasili ze to na tech fotkach byli imperialisticti spioni prevleceni za sovetske.

1 0
možnosti
PN

P42e96t92r 41N29e97d83v46ě68d

19. 4. 2021 11:11

Tak třeba dneska pustí na veřejnost nějaké info a bude jasno. Mě osobně zaskočilo, že se skladoval takový materiál u soukromé firmy a ta s ním zřejmě mohla kšeftovat..

1 0
možnosti
VV

To vite, klausuv kapitalismus bez privlastku.

2 0
možnosti
Foto

Můžu Vás ujistit, že nevyplave a že se ani zdaleka veřejnost nedozví odpovědi na své otázky. Musí to tak být, kdyby nebylo, nebyly by zpravodajské služby k ničemu...:-)

2 0
možnosti
JP

J83a74n 40P81a82v27l54í18k

19. 4. 2021 10:49

Nezbytnou podmínkou fungování demokracie je důvěra ve státní instituce. Ta je velmi a oprávněně nalomená vůči vládě, vůči prezidentovi a instituci zvané Hrad, vůči Sněmovně v současném složení, kde dominují nestandardní politická uskupení. Jediné, co zbývá, je zatím ústavní soud a naše tajné služby hodnocené našimi spojenci jako spolehlivé, důvěru si zaslouží také senát v současném složení. Z toho lze vycházet a z toho lze usuzovat, komu věřit. Těžko lze věřit Hamáčkovi a Havlíčkovi, že chtěli zmást jeden cestou do Moskvy, druhý přizváním Rosatomu do soutěže protivníka, kteří najednou střídají roli poslušných agentů Kremlu za roli ochránců suverenity státu. Jsou to jenom bezcharakterní postavy, nevěrohodné a trapné. Nevidím ovšem jediný důvod, proč nevěřit našim současným tajným službám v této kauze. Jediný důvod může být, nevěřit nikomu a ničemu, což je součástí taktiky hybridní války, kterou rozdmychává velmi úspěšně Kreml.

6 2
možnosti
KL

Souhlasím. Chce to mokrý ručník na hlavu a počítat do desíti. Pokud šlo opravdu o zpackanou sabotáž (prý to mělo bouchnout až v někde v Bulharsku), tak je vyhoštění 18 diploagentů naprosto adekvátní reakce. Snad bych jim jen přibalila dopis v tom smyslu, ať si Rusko válčí klidně s kým chce, ale ať si proto nevybírá naše území.

Mimochodem v hitparádě těch nejkurióznějších reakcí mne pobavila ta od pana Sobotky, který říkal něco v tom smyslu, že šlo o pokus Ruska destabilizovat jeho vládu :-)...

3 5
možnosti
Foto

Nebo ať raději neválčí s nikým.

2 0
možnosti
Foto

Jediná zajímavá informace je, kdy to BIS odhalila, to se ale nedozvíme.

0 0
možnosti
MB

Doufám, že vyčištěním se myslí rovněž osoba Nejedlá. Z neznámých popudů dlí na pražském hradě. Ba, i Miloš by mohl vyrazit na Sibiř. Naplněný sen velkostátníka - Plno stromů, kmenů k objímání ! Hodil by se OSVČ Heraklés, najmout ! Ten uměl Augiášův chlév propláchnout, docela dobře ! ... :-)

7 0
možnosti
Foto

Trefné, kéž by to nebyl jen sen. :-)

1 0
možnosti
ZZ

Celá tato verze Vrbětic je postavena na tom, že pasy u Nicolai Popa, nar. 18. 7. 1979 a Tádžikistánec Ruslan Tabarov, nar. 23. 10. 1975“ se podobají pasům Alexander Petrov, nar. 13. 7. 1979 a Ruslan Boshirov, nar. 12. 4. 1978.

Pokud by se potvrdilo, že se jedná o tytéž osoby, tak Bulharský obchodník je nějakým způsobem do celého případu zapleten a je jedno, zda IMEX popírá, že by sklady, výše uvedené osoby navštívily, či ne !!!

:-):-):-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik