Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale, ale pane Cervenko. Neunosny schodek??? Kde prosim vas??

Vsichni nadavaji z usporneho "pytlicku" ktery vlada sesmolila a vy se snazite rici neco opozicniho. Vzdyt jste tem vladam dal vsechny penize, dal jste jim i moznost bez kontroly si pujcovat a dal jste jim moznost rozhazovat na vse, co se vladam zaiibilo. Bez kontroly a bez jakekoliv zabrany pomoci "justice".

Stale opakuji. Zmenme Ustavu po vzoru "barona Montesquieu", podle dnesnim vzoru USA, kdy Biden nedostal vse co chtel od "House of Reprezentative"(americka Snemovna) a volme jednotlivce a ne Ideologii.

Budme jednou v historii, kdy si sedneme a vytvorime organizaci statu presne , jak si preji vsichni obcane.

Prosperujici, nedovolit krast a mit kontrolu obcanu presne, jak se ma v dobre organizovane demokracii. Jiz treti preziden USA napsal predmluvu k Ustave USA. Prekladan:

My obcane Ceske republiky v radu vytvorit dokonalou spolecnost, zarucit spravedlnost, pracovat pro dokonale souziti, zabezpecit zakladni obranu a osobni svobodu pro kazdeho obcana a dat se cestou k celkove prosperite, jsme sestavili a schvalili tuto ustavu Ceske republiky.

Myslite, ze to dokazeme??????

5 3
možnosti
Foto

Ve státní sféře se vždy kradlo, krade a bude krást. Bohužel.

0 2
možnosti

Odpoved presna naivniho ceskeho cloveka, pane Cervenko. Presne pro nadavani na vladu ktera je u moci. To je jedine co ten "ubohy " cesky clovek dokaze.

Ukazuje se, ze i v hlavach a srdcich vzdelanych lidi neni odvaha mit poradek. Vase kritika tech tezkych tanku na nasi interstrukturu v CR ukazuje premysleni technika. Technika, ktery vsak "take nema odvahu" neco udelat. Asi ten Babis je odvaznejsi. Ma odvahu a presnou vidinu jak na tom vsem vydelat.

Cizak vydelava a bude vydelavat na ubohosti mysleni ceskeho naroda. Bez uprav organizace statu, se mi tak jevi budoucnost CR. Uzasne....??!!

1 1
možnosti
Foto

Pak byl třeba Machiavelli také naivní

0 0
možnosti