Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Na Litvu, Lotyšsko a Estonsko nesmí dojít! Pak by došlo i na satelity Varšavské smlouvy! Ty jsou stále pro agresivní Rusko jejich zájmem!

Bohužel, věřím, že Putin zničí především velikou Rus! Pak budou mít i Rusové šanci na svobodu a demokracii, pokud si to nenechají znovu vzít postsovětskými oligarchy!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Řada rusofilů u nás nejspíš už dnes prohlédla (vizme třeba i prezidenta) a zbytek je poměrně marginální. Větší problém pro celý svět naznačuje to, jak Rusku fandí Čína.

5 1
možnosti

Vy si myslíte, že rusofil se staví proti Rusku doopravdy? Nebo ze strachu?

Jestliže Babiš se dnes obrací proti Rusku, tak mu věříte, když před Listopadem celý život Rusku sloužil?!? :-)!!

0 0
možnosti
Foto

No ale jedno musím uznat - za časů, co na Rusi vládli bolševici, se něco podobného nikdy nestalo. Jasně, byly tam nějaké expanze ve smyslu vykročení Hitlerovi naproti nebo třeba napravení blouznivých hlav třeba v tom osmašedesátém, ale že by se komunisti takhle natvrdo vrhli na suverénní stát, v období fakticky trvalého klidu a pacifismu, to nikdy nebylo. Mým závěrem teda je, že Putin je o řád nebezpečnější, ten příměr s Hitlerem sedí /a ten jeho pondělní projev teda byl hanebné vykradení Hitlera. To už opravdu nikdo neumí být při vyhrožování originální?:-). - - - - A teda fakt nevím, jestli bych neměl zajet natankovat i do kanystrů.

2 1
možnosti
Foto

Ale bylo. Zimní válka s Finskem měla úvodní scénář velice podobný dnešnímu.

5 0
možnosti
Foto

K některým činům se těžko hledají slova. Děkuji za Váš blog.R^

7 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám, pane Chválny

0 0
možnosti

R^ Napsal jste to moc hezky. Přiznám se, že jsem vůbec nevěřil, že by se to mohlo - v dnešní době - stát.

8 0
možnosti
Foto

Ani já ne, děkuji, pane Pavlíčku

2 0
možnosti

Můj manžel byl k čtvrt století starší než já, takže tu už nějaký rok není. Když se SSSR rozpadlo všichni jsme jásali, že je mu konec. Manžel ale vždycky říkal, že nebezpečí trvá stále, jen se zdá v tu chvíli neviditelné a my jsme se jen smáli a kroutili hlavami. Na jeho slova došlo poměrně brzo.

Je vidět, že "tábor míru" nikdy nezklame.

11 0
možnosti
Foto

Sice došlo na jeho slova, ale zevrubně jsem si prošel různé diskuse na internetu a lidé jsou z toho imperiálního útoku v šoku a unisono požadují jedno - nějaké tvrdé sankce, které budou Putina bolet. Ale musí být jen takové, aby se to nijak nedotklo našeho pohodlí. A je zajímavé, že v tom nikdo nevidí rozpor. Takže je vše při starém - Ukrajina je daleko a nás se to nikdy nemůže dotknout, protože je to celé daleko. A rychle ty sankce atd. - - - - - No, nevidím to s námi moc dobře, vůle připravit se na obranu je hluboko pod nulou. Když si Putin usmyslí, s prvním jarním dnem jej tady můžeme mít. Teď ještě aby ty šeříky zavčas vyrašily, že.....

2 1
možnosti
Foto

J49a38n 92H55o53r27n49í29k

24. 2. 2022 10:42

Je to fakt hrůza.

Nezbývá, než doufat, že se rozhoupeme k jasné odpovědi.

Takové, aby Rusům došlo, že nejlíp udělají, když se toho dementa z lesa zbaví sami.

5 0
možnosti
Foto

Takže ruský mámy to mají vyřešit za horníky. Teda jde to s tím těžkým průmyslem z kopce.

1 0
možnosti

Pane Červenko, úvodní odstavec jako by vypadl z čínských projevů velkého Maa. Ale cítím to nadšení, jak jste se dočkali. Já v tom ale pořád vidím, že Rus jede na pomoc novému státu - avšak oba víme, že tohle nikdy neuvidíte. Jistě, politická hra, ano - vždycky to bude politika. A lidé na dvou stranách.

0 9
možnosti

Vy jste se zřejmě už dokonale pomátl. My jste takovou pomoc zažili na vlastní kůži v osmašedesátém roce. Vy byste je zřejmě tenkrát vítal s otevřenou náručí.

Před týdnem jste se posmíval všem, kterým to bylo jasné od počátku.

Někdo neoprávněně napadne cizí zemi a vy tomu tleskáte. Fuj, hanba.

9 0
možnosti

doufam, ze vsichni zdejsi prorussti blogeri a diskuteri budou dnes minimalne drzet hústa

2 0
možnosti

Bohužel. Nejenže nedrží, ale pokračují v blbostech dál. Můžete se podívat na pana Biceru a jeho působení v dalších blozích a předpokládám, že se přidají další.

4 0
možnosti

Prezident Miloš Zeman by měl kvůli svým postojům a výrokům podat demisi.

4 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,32
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik