Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, Jaroslave, není co dodat.

1 0
možnosti
JK

Tak samozřejmě že je to Lampasákovo PR, ale to není nic proti ničemu, od toho je prezident. Je to jenom gesto, ale to odpovídá tomu, že u nás je funkce prezidenta víceméně zcela bezvýznamná. Já jsem pro změnu zachytil srovnání s tou zabijačkou na pryglu, tam byl tím úspěšně bodajícím taky Ukrajinec, tady v Brně nejdřív samozřejmě veliké haló, Ukrajici jezdí šalinou a vraždí, ó hrůza. Tak a dneska vyšlo najevo, že zapíchnutým je 23-letý příslušník nejmenovaného etnika. Samozřejmě jsem na to měl podezření už jak se zmiňoval ten hlasitý poslech hudby v tramvaji. To je tady kolorit, menší skupinka (okolo 10 lidí) dílem dobře osvalené dílem nafetované mládeže si jede tramvají poslouchá si hudbičku a všichni musejí jít z cesty. Nikdo ani nepípne /jak taky, v pravé ruce máte tašku s noťasem a v levé s nákupem, že/. No a Ukrajinec zřejmě nebyl poměrů znalý ohradil se proti tomu bengálu /ledaže posluchači jeli do práce, viz ta akce s ohňostrojem - a pustili se do díla už v šalině?/ a věci se asi semlely všelijak a jsou z toho dva popíchaní jeden nadobro. Taky jak v případě té poplivané holky, tady je spousta verzí a fám, chválabohu vyšetřovačka je na slovo skoupá a snaží se dát dohromady důkazy, proto je Ukrajinec zavazbenej. Asi bych viděl, že svědci nebudou, já bych taky raději nic moc neviděl, tak nakonec si tipuji že se bude řešit, čí byl ten nůž. Pokud se posluchači jeli mrknout na ohňostroj a vzali si nože jakože si nakrájí klobásku a už v šalině si kontrolovali ostří a Ukrajinec jim to sebral a předvedl jim funkčnost, no tak bych si tipoval, že to - pro nedostatek jiných důkazů - skončí v rámci nutné obrany. Samozřejmě nepředbíhejme událostem, ale takhle se mi to jeví, že děcka na pískovišti nebo kde udělala dobře, že si na ty nadávky a plivání vybrala malou holku, protože Ukrajinci zjevně nejsou ořezávátka, a tady v Brně z nich brzo budou mít respekt i ti, co si jinak ve velké skupině troufnou na ledaskoho. /pozor v tomto příspěvku je použita nadsázka a ironie/.

1 0
možnosti
Foto

Pokaždé myslím na Váš příspěvek, když se objevují skutečnosti. Byl jste s tou informací, alespoň pro mě úplně první.

0 0
možnosti
RJ

Ahoj Járo. Tohle, tedy pozvání té holčičky, mi uniklo, jsem poněkud zahlcen prací, takže nestíhám sledovat co se děje. Dozvídám se to v podstatě až ze tvého blogu.

Děti, obecně, jsou zlé, to není žádná novinka. Jsou navíc obrazem svých rodičů, také nic nového.

Věc sama je jistě odsouzeníhodná, o tom není sporu, nicméně takovýhle událostí se děje denně mraky. Sám mám zkušenosti z dětství.

Přijal by president nějakou takovouhle holčinu pokud by to nebyla zrovna Ukrajinka? Není to tak trochu spíše PR pana presidenta?

Přijal by mého nového kolegu z Doněcka, který utekl před agresí? Je mu 61, dvě dcery utekli spolu s ním, jedna je v Portugalsku, druhá na Islandu.

Násilí na dětech je vděčné téma, jak pro média, tak pro politiky. Ovšem co třeba začít řešit příčiny a ne důsledky. Proč má spousta "dezolátů" názor jaký má? Není to náhodou až bezmeznou adorací Ukrajiny z pozice politiků? A médií pochopitelně.

Píši to právě z důvodu osobního kontaktu s postiženými, tedy utečenci. GB je velice vstřícná, ovšem nikde tu nevidíš bambilion ukrajinských vlajek, politici si neplácají játra jak pomáhají Ukrajině, prostě pomáhají. Bez keců a PR akcí sloužících k jejich sebezviditelňování .

3 0
možnosti
RK

My máme k té Ukrajině jaksi geograficky o hodně blíže a o dost aktivnější pátou kolonu.

3 4
možnosti
MN

Holčička je v tom nevině a a tohle si nezasloužila ... ale nakrklo mě to vyjádření ukrajinského velvyslance, že lidé tady mají nějaký antiukrajinismus či co to pplantal a mělo by se to "trestat". To myslí vážně ten kašpar? Rus je šmejd ale to se nemuže nic říct na Ukrajinu, mít na věc svůj názor (nemilovat Ukrajinu neznamená být prorusky orientovaný člověk)? Já ti jako rodič vzkazuju: Jdi do háje, co si to vůbec dovoluješ??!!!

4 3
možnosti
MP

"Otec možná bojuje na frontě, je ve zcela cizím prostředí"

Domysleni si takovych faktu je naprosto nesmyslny argument. Stejne tak si muzeme domyslet, ze jeji otec je mozna tady u nas zapojen do organizovaneho zlocinu.

"agrese v jakékoli formě budí jen další agresi"

Prijde mi trochu zvlastni pouzivat tenhle argument, kdyz se bavime o vojakovi.

7 2
možnosti
RK

Holčička není v cizím prostředí???

1 0
možnosti
LB

Otec možná bojuje na frontě? Nebo už padl?

1 1
možnosti
PS

P48e77t46r 44S66i24m29a

12. 6. 2023 2:37

Není co dodat.vcera cizinec z východu ubodal člověka jen tak pro nic za nic .pozve též El presidento pozůstalé a omluví se vyjádří pochopení atd ? vy nádobo cnosti..ano co se stalo tomu déčku je nechutné .bez pardonu.. položme si otázku co je horší .plivanec nebo smrt .? která ale nemusela vůbec být stejně jako ten plivanec.deti jsou děti a jsou odrazem výchovy rodičů .ale zabíjet jen tak? někde je chyba .za poslední rok je 37%nove odsouzených a uvězněných .hádejte které národnosti jsou .napovim vám České děti to nejsou .

11 4
možnosti
Foto

J75a75n 52Š38i40k

11. 6. 2023 21:44

Stalo se přesně to, co bublá ve společnosti pod povrchem, stejně jako spousta dalších věcí. Je správné to odsoudit a prezident se k tomu dobře postavil. Je důležité ukazovat správný směr a foukat k tomu dobrý vítr do plachet. Hezký den

14 0
možnosti
Foto

Díky, Honzo. Ano, bublá to tam a je třeba to nepřehlížet. Jsou tací i v mém okolí.

1 0
možnosti
DR

Za mě je to od Pavla moc hezké gesto.

14 0
možnosti