Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Stát měl zvýraznit povinnost zaměstnavatele nevpustit do práce osobu s příznaky (nikoli bezpříznakovou, ta má právo na práci), dále povinnosti majitelů obytných domů nepřipustit v době covid-19 podnájmy přes Airbnb apod. (vyšší riziko nákazy v domě při častém střídání lidí) a zákaz mejdanů (byt by neměl sloužit jako hospoda, nebo dokonce živnost).

0 0
možnosti
VB

Zpackaná role MZ ČR: místo restrikcí měli občané pravidelně dostávat informace, jak zvládat běžný denní život bez většího rizika nákazy, kterými všemi cestami lze virus chytit či přenést na druhé; nikdy se nikde nemačkat na sebe, nemluvit spolu s hlavami u sebe bez roušky atd. Vysvětlení občanům chybí, občané bez znalostí jsou o to více neukáznění či se chovají kontraproduktivně, takže nakonec ty restrikce přijít musejí, ale zčásti zbytečně. Restrikce by měly být podložené přesvědčivými daty a vztažené k regionům / okresům, k různým pracovním a jiným činnostem - nemusíme to sami vymýšlet za drahé odměny českým odborníkům, stačí vyhodnotit pravidla např. u Rakouska a Švédska.

1 0
možnosti
PB

P17e66t52r 82B32u40r33i16a64n

27. 3. 2021 16:03

Opatření jsou stejná jako všude jinde na světě jen opticky. Ve skutečnosti jinde přicházela v jiný čas, v jiné skladbě, adresně, lokálně a hlavně s jinými doplňky, o kterých my jsme tady nikdy neslyšeli.

To máte jako péct dort tak, že vynecháte jednu třetinu složení a jednotlivé úkony mezi sebou zpřeházíte a pak všem tvrdíte, že chyba musí být ve strávnících, protože vy jste udělal všechno stejně tak, jako ostatní pekaři.

5 0
možnosti
Foto

Je to marný, je to marný, je to Blatný a houby platný...

1 0
možnosti
Foto

Konec ne až zas tak tvrdého lockdownu je v dohledu. (Tvrdý by byl, kdyby se zavřely výrobní podniky.) Tahle uzávěra skončí po Velikonocích. Rozhodující pak bude týden od 12.4. Na základě dosavadního průběhu by mělo v tomto týdnu dojít k obratu a R by po 4 - 5 týdnech mělo zase začít stoupat. Pokud k tomu nedojde, lze čekat jarní a letní ústup a protože začátkem září by mělo být 70% populace očkováno nebo promořeno, měli bychom to mít protentokrát za sebou.

1 1
možnosti
Foto

Trochu jsem nadsadil, souhlasím s Vámi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik