Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to o víře. Pokud něčemu, nebo někomu věříte, pak si dovedete ospravedlnit zlo, které ten někdo, nebo něco, páchá.

Rus si obhájí Putina, etatista si obhájí stát.

2 0
možnosti

Ale no tak pane Kšíre. Zase už to ženete do absurdna. Srovnávat obhajování putinovského režimu s obhajováním (demokratického) státu, to je hodně za hranou.

2 0
možnosti
Foto

Jardo, bohužel těch hlupáků co tomuhle věří je po celém světě poměrně dost. Je to hrůza číst jaké blbost jsou mi schopni napsat lidé, které jsem považoval za celkem inteligentní. Nevím jestli to pomůže, ale je nutné na tyto lži upozorňovat a dokazovat, že jde o propagandu. Lidská blbost a Putinova podlost jsou nezměrné a nesmíme dovolit jim vyhrát propagandistickou válku.

Vašek

5 1
možnosti
Foto

Karma, za smrt toho dítěte mohou jeho rodiče a Putin. Nikdo jiný.

8 1
možnosti
Foto

Co kdybychom se shodli na tom, že pro Rusy jsme jiní a oni pro nás taky. Je to předpoklad navzájem o sobě tvrdit, že jsme hloupí?

6 1
možnosti
Foto

No jo, Jaromíre, nejsi první

3 0
možnosti
Foto

Ono to nebude o hlouposti národa jako takového. Každá sociální bublina se dá zmanipulovat. Tisíckrát nic umořilo osla a Rus je masírován zhovadilou propagandou po mnoho generací. Vždyť oni ani nic jiného neznají. Podvědomě cítí, že když z davu vystčíš hlavu, přijdeš o ni.

6 0
možnosti
Foto

Ano, Petře, máš pravdu.

1 0
možnosti
ZK

Když o někom řeknu, že je hlupák, pak samozřejmě evokuje mojí pozici, že já jsem chytrák. Já bych si, pane Červenko, který býváte věcnější, tohle nedovolil říct. Možná byste byl blíž k pravdě s konstatováním, že Rusové jsou jiní a tady bych s Vámi souhlasil.

Nechápu, proč nad jinakost Rusů stavíme svojí pravdu. S jinakostí se neválčí, tu je třeba respektovat. Třeba můj soused má na zahradě bordel, je línej a řve na svojí ženu (vona na něj taky), ale jsem dalek tomu, abych mu přes plot nadával nebo dokonce radil, že má bejt pracovitej a na ženu milej.

Vezměte si třeba Araby, nebo Afričany, možná jejich jinakost momentálně Evropě zatápí víc, než široká ruská duše. Jasně, teď na ně není čas, ale až porazíme Rusa, potáhneme s misiemi svojí pravdy dál.

6 2
možnosti
Foto

Přijímám, pane Kloboučníku

1 0
možnosti
JZ

Pravdou také je, že Ukrajinci osvobodili za pět týdnů rozlohou stejné území, které Rusové dobývali půl roku.

2 0
možnosti
JK

Hmm, kolik to dělá okupovaného území? 1 promile? A ztratili při tom 20% techniky a vystříleli 15% munice /říkám jen pro příklad, přesně to nikdo neví/. - - - - Zkrátka neřešte detaily, podstatné je, že bez letecké převahy a přehradné dělostřelecké palby není šance dostat se vůbec k tomu, efektivně odminovat průchody pro proudy těžké techniky. Strategické postavení Ukrajinců je špatné, od začátku. Snad Rusové udělají tu chybu, že u toho Kupjansku nebo kde to je vyrazí co nejdříve vpřed, dokud mají Ukrajinci ještě nějaké zásoby prostředků pro boj. Pokud budou jen tak testovat bojem, může být, že se Ukrajinci budou muset vystřílet z posledního a pak jim teda pomáhej Pámbu. Protože Západ už bude ze hry, sklady má prázdný a vyrábět neumí a nemá z čeho.

2 2
možnosti
JK

No, předpokládám, že most bude do týdne plně zprovozněný. Už v tom mají praxi. - - - - Dost napjatě čekám, jaká bude první větší akce ruské armády po provedené konsolidaci (zejména sestavení a výcvik nových jednotek probíhající v posledních cca 9 měsících, dozbrojení těžkou technikou z rezerv, ukončení angažmá soukromého subjektu /Wagner/ v bojových operacích). Soudím, že cílem bude dobýt zbytek Donbasu do cca konce září. Eventuálně, pokud by se zcela zhroutila ukrajinská obrana, tak bude možnost buď a) obklíčit Charkov nebo b) postupovat na Kyjev, s cílem opětovného pokusu o rozvrácení ukrajinského režimu. Zní to fantasticky, ale v Kremlu je někdo nekritický, a jakmile by to Ukrajinci nebyli schopni udržet a ruský postup by měl patřičný momentum, určitě si zase budou myslet na maximum možného. - - - Takhle to vypadá, že je ukrajinská ofenzíva fakticky u konce. Ostatně vypadalo to tak už před dvěma měsíci, když bylo jasné, že to bude probíhat bez dělostřelecké podpory a bez vzdušné převahy. Nechci být škarohlíd, ale mám takový pocit, že období ukrajinských bojových úspěchů už je za námi. I v 21. století holt platí - bez munice a bez letectva sebevětší hrdina nedá ani ránu.

1 3
možnosti
Foto

To není hloupost, oni takoví prostě jsou a nic jiného neznají.

5 1
možnosti
Foto

J58a25n 97Š98i65k

18. 7. 2023 13:10

Na Tvoji otázku je jednoduchá odpověď. Jsou. Hezký den

3 1
možnosti
Foto

Jen bych dodala. Nejsou sami.

3 1
možnosti