Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RR

Schizofrenie je spíš to, že poslanci demobloku hodí do ns vidle a hejtmani ze stejných partají jdou za Babišem o nouzový stav prosit.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 4
možnosti
ZZ

Už těch pletich a nekonečných lživých pomluv konečně nechte.

Máte něco k věci, nebo jen jako obvykle míníte vyrábět jen smrad ?

:-P:-P:-P

3 1
možnosti
Foto

Ještě ani zdaleka neodchází. Je jen otázkou, jestli v obnoveném nouzovém stavu bude konečně postupovat odborně a logicky a nebo nesmyslně, jako dosud.

2 1
možnosti
JR

J60a13n 94R66á54ž

14. 2. 2021 16:26

Babiš neměl nikdy schopnost postupovat v krizi odborně a logicky. Takže chaos a zmatky budou pokračovat. Je málo pravděpodobné, že dojde ke vzpouře v jeho vlastním táboře a proto jsme odsouzeni pasivně sledovat, kam nás jeho nezkrotný egocentrismus dovede. Zvláště když opozice nemá, jak lze pozorovat, žádný konstruktivní plán "B".

4 3
možnosti
LD

Strany tzv. demobloku mají nejen v hejtmanech, ale i na krajské, komunální úrovni, ale i mezi členy spoustu osobnosti, které by mohly AB odstavit od vedeni. Jenže to by delegáti těchto stran museli vyměnit stávající vedeni za některé z těchto lidí. Zejména by to chtělo v ODS a TOP 09. Jak napsal Petr Štěpánek v jednom ze svých článků. Stávající nepostradatelni zpěváci prvních hlasů, kteří přivedli své strany k propadu a umožnili vládu hnutí ANO by měli udělat dva kroky dozadu a jít zpívat druhé a další hlasy, zkrátka jít níž a ti z nižší úrovně by měli postoupit na zpěváky prvních hlasů neboli do vedení a začít s reformami stran, aby byly skutečně pravicové a demokratické pro voliče.

7 0
možnosti
EK

Když ony poslanecké lavice tak teplé a Fiala už se vidí předsedou vlády.;-D

1 0
možnosti
ZZ

Hejtmani si uvědomili, že sami nezvládnou situaci ve svých krajích a všichni svými dopisy požádají premiéra o prodloužení nouzového stavu a obejdou tak své politické vůdce v parlamentu, kterým je epidemiologická situace naprosto ukradená !!!

:-/:-/:-/

5 3
možnosti
RK

A Zdenda to zase nepochopil. Ale byl bys dobrý obchoďák. Prodat lejno jako čokoládu, to jen tak někdo neumí. ;-)

2 2
možnosti
Foto

Dle zákona o bezpečnosti může vláda vyhlásit nouzový stav jen s uvedením důvodů, na určitou dobu a pro určité území, na nezbytně nutnou dobu a v nezbytně nutném rozsahu omezit . Současně s vyhlášením nouzového stavu musí vláda vymezit, která práva stanovená ve zvláštním zákoně a v jakém rozsahu se v souladu s Listinou základních práv a svobod omezují, a které povinnosti a v jakém rozsahu se ukládají. Není-li daný zásah způsobilý sledovaného účelu dosáhnout, jde o projev svévole, jenž se považuje za rozporný s principem právního státu Lze-li sledovaného účelu dosáhnout alternativními prostředky, je pak ústavně konformní ten, jenž danou ústavně chráněnou hodnotu omezuje v míře nejmenší . Takže rozhodně nezbytně nutná doba není 6 měsíců. Po dobu 6 měsíců nebylo dosaženo požadovaného účelu. Většina omezení za nouzového stavu lze dosáhnout vyhlášením stavem nebezpečím a dalšími zákony, aniž by docházelo k výraznému omezení práv a svovbod.

3 0
možnosti
Foto

Současní hejtmani jenom ukazují, že nejsou žádní manažéři, jenom osoby, který jde o koryta. Na každém kraji mají Krizové oddělení, jsou školeni pracovníci školeni pro případ každé krize od ekologických havárií až po povodně. Osvědčili se v době několika epidemií chřipky. Mají pandemické plány, kde je do podrobna uvedené co dělat v případě vypuknutí epidemie, kam dopravovat pacienty v případě přetíženosti nemocnic, mají připravené odborníky, studentky zdravotních škol na které je možné se obrátit na pomoc v případě přetíženosti zdravotního personálu. Mají sklady hmotný rezerv, kde jsou uskladněné věci nutné k řešení pandemie. Je možné při vyhlášení stavu nebezpečí omezit výuku ve školách, omezit návštěvy ve zdravotnických, sociálních zařízení a věznic. Vyhláškou nařídit povinnost nosit roušky. Vyhláškou zakázat navštěvování restaurací, hospod a barů, poskytování ubytovacích služeb . Zakázat konání koncertů, divadelních i filmových představení za účasti diváků, zakázat pořádání poutí, kongresů, vzdělávacích akcí, veletrhů. Zakázat nebo omezit styk skupin fyzických osob podezřelých z nákazy s ostatními fyzickými osobami, zejména omezení cestování z některých oblastí a omezení dopravy mezi některými oblastmi, a tak dál.

2 0
možnosti
EK

Mě zaujal ten poslední odstavec o nových osobnostech, co budou pracovat pro obyčejné lidi. Co myslíte, že se stane, když se tak stane? Kapři si sami rybník nevypustí. Poslanci si odhlasují k novému volebnímu zákonu jeden celorepublikový obvod s nemožností kroužkování a oblastní politici utřou ústa. A takoví jako Němcová a Benda budou sedět v poslaneckých lavicích do smrti a možná ještě dlouho po ní. Hlavně, že všichni tleskají Rychetskému, jak zatočeil s Babišem a jak teď bude všechno spravedlivé.;-D

2 2
možnosti
RK

Jeden volební obvod prosazuje pouze Anofert. Němcová je senátorka. Jste docela mimo ;-)

1 0
možnosti
RK

O vyjednáváních schopnostech Babiše teď mluví Veselý na CNN. Tragédie.

1 1
možnosti
ZZ

Citace z vystoupení AB:

"Pokud by se přece jenom opozice rozhodla tady na mikrofon nám jasně říct, za jakých podmínek jsou ochotni ještě nám dát dva týdny na to, abychom vyhověli konkrétně těm třem blokům, epidemiologické situaci, legislativě a ekonomické věci, tak jsme samozřejmě připraveni," končil Babiš.

Prostě veškeré vaše rádobyargumenty jsou opět vylhané !!!

:-P:-P:-P

0 8
možnosti
JF

„Já vám jenom chci říct, že nikdy neodstoupím. Nikdy. Nechť si to všichni zapamatují. Nikdy. Pokud budu odvolaný, fajn.“ To je slovo chlapáka Andyho, jenže kdo ho odvolá - komunisté? Zeman, i kdyby mohl, a on ústavně předvádí, že může všechno, určitě ne! :-P

3 1
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2264x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik