Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Jestliže mluvil o svolavatelích demonstrace, tak se rozhodně nejedná o demonstranty. Ano, uznávám. Že tito lidé jim posloužili jako užiteční idioti, ale také jsem slyšel (a nevím jak dalece je to pravda), že poměrně slušná část demonstrantů, některé projevy poměrně ostře kritizovala.

Alespoň tak mi to sdělilo několik přátel, kteří na demonstraci byli.

Za sebe mohu říci, že jejich frustraci se nedivím. I mě tato vláda zklamala svou neakceschopností a pravdou je to, že zejména díky aférám STAN jsem ochoten demonstrující podpořit. Nikoli ale v momentě, kdy jsou svolavatelé proruští šváby, kteří kdyby se dostali k moci, nejenže budou naprosto neschopní, ale zároveň všeho schopní. Projev advokáta Raichla ve mě zanechal hlubokou ránu na duši.

Pokud jsem se podíval na některé další mluvčí, ať to byl opět nemocný flákanec Volný, šiřitelka lží Zwyrtek Hamplová či z blogu iDnes, nám dobře známý fanoušek putinského režimu soudruh Kobza, tak vím, že tohle podpořit nelze. Zvláště, pokud se chci považovat za slušného člověka a v budoucnosti se za sebe nestydět.

Umíte si představit že tito lidé dostanou moc k tomu, vést tuto naši zemi? Opravdu si někdo myslí, že tihle mají schopnosti čelit nebývalé krizi, která se žene nejen na nás, ale na celý svět?

2 2
možnosti
Foto

Ano jsem také přesvědčený, že aspoň část těch zúčastněných to kritizovala. Ne, neumím si to představit ani u ANO, natož u těchto individuí. Díky za návštěvu.

2 0
možnosti
Foto

Na celé akci je nejpikantnější, jak se "nalákaní" demonstranti zachovali při projevech jistých kousků. Protože když při nějaké akci začne někdo pindat o tom, že jediné řešení je vystoupit z NATO a EU, očekával bych, že se ozvou výkřiky nevole i vole. A ono nic.

Obecně měla ta akce stejný účinek, jako např. demonstrovat proti klimatické změně.

Protože velkou vinu na nynější situaci s energiemi měly předchozí vlády. Už anexe Krymu bylo memento.

8 0
možnosti
Foto

A pochopitelně nejen naše vlády. K těm projevům nesouhlasu, ono se těch statečných v tom davu asi moc nenajde, i když musím přiznat, že na ten nesouhlasný pískot jsem také tak trochu čekal.

1 0
možnosti
JZ

Jenom ještě upozorňuji, že premiér Fiala se nevyjadřoval k účastníkům demonstrace, ale k organizátorům. A mezi nimi byli prokazatelně proruští kolaboranti. Pokud lidé jako Dušan Navrátil tvrdí něco jiného, pak lžou!

7 0
možnosti
JN

Jenže ono jde pane Zieglere i o to, že Fiala tohle sdělil v odpovědi na otázku novinářů, co říká na ten vysoký počet demonstrantů na Václavském náměstí. Čímž (jak píše ostatně ve svém textu i pan Červenka) se vyhnul přímé odpovědi na otázku, a navíc to svádí k tomu, že ten vysoký počet nespokojených lidí alibisticky omlouvá proruskou propagandou.

3 6
možnosti
JD

Dobrý blog, karma.R^

3 0
možnosti
Foto

V diskuzi někdo napsal, že lidé měli z demonstrace okamžitě odejít, když slyšeli nějakou hudební skladbu... Nebo odejít, když zjistili, kdo jsou řečníci... Nesmysl. Lidé tam nejeli přes půl republiky proto, aby se záhy otočili na podpatku a odjeli zpátky domů. Jeli tam proto, aby vyjádřili svoji nespokojenost s tím nehorázným zdražováním i s celkovou politikou. A řečníci? Pokud se některý z nich nelíbí zdejším diskutujícím, neznamená to, že se nelíbí všem lidem. Jinak, pane Jaroslave, dávám článku karmu, není v něm fanatismus s jedinou pravdou...

7 7
možnosti
MB

Přesně tak Jarmilko. Když už někam, jedu, tak tam jedu. Jde mi o energie a dočkám se nůše jedu. Vládu svrhnu a do peněženky něco trhnu. Myšlenka není ničím - demonstrace je vším ... :-)

9 0
možnosti
MB

Opravdu se za žádného génia nepovažuji. (Mirko aj., tímto otevírám prostor) :-)Nevím jak kdo. Poctivě jsem si očetl program a hlavně hosty, řečníky na pódiu. Právě tady se zrodil můj bonmot - "Na Alexandrovce a demonstraci jíti nemohu. Někdo by mne viděl a bych byl pomluven". To je celé, nazdar ... :-)

3 0
možnosti
LH

Vy máte strach, že Vás někdo uvidí ... ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JR

J36a12n 71R34á69ž

7. 9. 2022 12:27

Karma!

Konečně blog na téma sobotní demonstrace, se kterým se až na pár maličkostí, např. že mezi tím odpadem na tribuně ne všichni byli odpadem (Noveský), ztotožňuji. Za sebe autorovi děkuji! R^

3 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám, pane Ráži, vážím si toho.

0 0
možnosti
Foto

Evropské řešení při našich platech nebude fungovat.

3 3
možnosti
JK

Zajímavé, je to naprostá hovadina, ale na méně přemýšlivé by takové heslo mohlo fungovat.

Lovíte ve vodách SPD.

1 0
možnosti
JZ

Především mám za to, že ti co se tady navážejí do premiéra Pera Fialy, sami nic v životě nedokázali. Jako nějakej hochštapler Paroubek, jinak suverénně nejhorší premiér České republiky v její historii. Tito lidé vykřikují, že je problém, ovšem sami nejsou schopni nic vyřešit, a proto žádné řešení nenabízí.

Já nenávidím ufňukance, kteří jenom brečí a naříkají. Takoví jsou k ničemu. Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody. Tečka.

3 10
možnosti
Foto

Toliko ufńukanec a až absolut frustrát je schopen tak upřímně nenávidět, jako Vy:-P

7 0
možnosti
PN

Je to zajímavé, slíbili lidem finanční pomoc kvůli drahým energiím. Nazvěme to třeba kompenzace. V předloženém rozpočtu však to slíbené není. Upozornila na to i nestranná ČT09. Upozornila na to Schillerka. To se nesmí? Proč ji posílat do kanálů? Proč v podstatě berete zasmluvnění plynu za něco nepatřičného, odsouzení hodného a nákup jaderného paliva od rusáků Vás nechává naprosto chladným? Jedna kolaborace v pravém slova smyslu je OK a jen uvažovaní už správné není?

7 0
možnosti
Foto

Určitě ne nesmyslný argument. Asi by ale prostě měly být nějaké hranice. Na Ukrajině umírají lidé.

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2264x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik