Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už vidím, jak by řvali - moralizovali - kdyby byli v opozici a týkalo se to jiné (jedno jaké) zrovna vládnoucí strany. To mě na tom štve, že jak je to "naše", tak se "nic" neděje...

1 0
možnosti
Foto

No, ono je ticho proto, že koalice v Brně zahrnuje i ANO, jinak máte pochopitelně pravdu.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za další blog, Jaroslave, který mi mluví z duše.

Určitě jde o další přešlap vládní koalice, resp. ODS a další zklamání ze snahy nechat vše vyšumět do ztracena. Rozumím snaze P.Fialy neplést se příliš do komunální politiky (navíc v jeho Brně), ale tady byla překročena "lajna". Jsem asi příliš náročný a konzervativní, ale politik šňupající drogy je pro mě nepřijatelný. Navíc pí.Vaňkové schází jakékoliv sebereflexe, respektive pokračuje v osvědčeném trendu "neodstoupím, všichni si to pamatujte, nikdy neodstoupím"....

3 1
možnosti
Foto

Ahoj Ivane. Ne, nejsi náročný, jen doba je plytká. Díky za komentář, jako vždy souhlas.

1 1
možnosti
DR

Ovšem nejvíc zarážející je postoj těch dvou partají. Namísto okamžité reakce s výzvou k rezignaci naopak stupidní kecy o jejich důvěře.

Zrovna od tohoto Spolu slepeného ansáblu mě to ale vůbec nepřekvapuje. Ale plná huba kritiky jiných, to jo.

7 1
možnosti
PC

Velmi dobře napsané!

7 1
možnosti
Foto

U nás se zásadně kvůli ničemu neodstupuje, zatlouká se do poslední chvíle, co je lajna kokainu proti stovkám prošustrovaných miliónů.

Vašek

8 1
možnosti
Foto

Nebo miliard? Je to tak, Vašku

1 1
možnosti
MS

Každý svého štěstí strůjcem a platí to i pro celou ODS a její pověst. Uvidíme před volbami do PS, jestli Vaňková a její obhájci přehodnotí svoje veřejné postoje.

6 0
možnosti
Foto

Kdo řeší případného dealera?

6 0
možnosti
Foto

Já považuji tenhle aspekt za nejpodstatnější.

(1) Kdo neoprávněně vyrobí, doveze, vyveze, proveze, nabídne, zprostředkuje, prodá nebo jinak jinému opatří nebo pro jiného přechovává omamnou nebo psychotropní látku, přípravek obsahující omamnou nebo psychotropní látku, prekursor nebo jed, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitým trestem.

Ale možná, že se to ve státní správě fasuje.

6 0
možnosti
RJ

Ahoj Járo. Je to už x-tý článek na stejné téma, reagoval jsem u Filipa, budu i tady.

Politiky platíme od toho aby určovali normy, zrovna tak je platíme aby především oni ty normy dodržovali. Pokud se proflákne, že stejné normy které prosazují pro ostatní sami nedodržují, prostě musí skončit.

Je zcela lhostejná lajna paní primátorky , její věc a soudit ji fakt nebudu, jen je prostě jako politička nositelkou nějakých norem, státem prosazovaných.

Takže chyba není v tom, že si občas dá lajnu, chyba je v tom, že se u toho nechá vyfotit a druhá chyba je v tom, že jí její spolustraníci obhajují, jako že je to normální. Vůbec nepochybuji o tom, že je, konec konců jsou to dospělí lidé a ať si dělají co chtějí, jen to nesmí přijít na veřejnost.

16 0
možnosti
Foto

Ahoj Rosťo, naprosto souhlasím, je to prostě tak. Měj se.

0 0
možnosti
Foto

J42a22n 35Š46i54k

8. 8. 2023 18:11

Boj proti drogám je marný, protože rozpočty výrobců a prodejců několikanásobně převyšují rozpočty policejních orgánů. Daleko větší důraz je potřeba klást na prevenci a to zejména na školách a v rodinách. Proto jsou osobní příklady tak důležité. Na druhé straně v tomto případě se kritika značné přehání....Hezký den

3 5
možnosti
Foto

Ty jsi Machiavelli :-)))). Díky, Honzo.

0 0
možnosti

Me je jedno, co dela v ve volnem case, pokud neublizuje jinym a nema to negativni vliv na jeji praci (schvalne pisu negativni, protoze pokud to ma vliv pozitivni, tak je to jen plus)

1 2
možnosti

A ods jsem fakt nevolil

1 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2263x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik