Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak to tak vypadá, bude o hodně složitější si změnit příjmení než pohlaví ..

5 0
možnosti
ŠK

Kdyby to šlo, hodil bych na Německo svěrací kazajku(((

2 0
možnosti
LV

L60e40o93š 90V16a76c73e61k

4. 7. 2023 6:43

Němci zesílení především tím, že začali volit zelené. Ono když je média neustále straší hyootetickym koncem světa v podobě globálního oteplování, tak se možná není co divit. V nemecku jsou média prostě jedna velká šílenost.

6 2
možnosti

No jestli oni tím globálním oteplováním místo zvyšování teploty (jako fyzikální veličiny) nakonec nemysleli přechod od tradičních pohlaví/genderů k těm "netradičním", duhovým.

2 0
možnosti
VS

On je z toho zas nějaký Áda brzy vyléčí, dějiny se totiž rády opakují (bohužel).

4 1
možnosti
Foto

Ano, zešíleli. A obávám se, že nejsou jediní. Jaroslave, skvěle jste to rozebral a pojmenoval!!!

7 1
možnosti
Foto

Děkuji, Zdeni. A nejsou jediní, bohužel.

0 0
možnosti
MP

Musíte to vidět z té lepší stránky, Jaroslave. Například náš pes se začal cítit jako kočka. Tak půjdu na úřad a odhlásím ho, protože za kočku se platit nemusí. Mám jen obavy, aby se naše dvě kočky zase nezačaly považovat za psy. No uvidíme

29 1
možnosti
Foto

Tak to je tedy docela prekérka, Miroslave. Budu držet pěsti, ať mají rozum aspoň kočky

2 1
možnosti
Foto

A není to tím, že když si zavřeli jaderky, a budou chtít brát elektřinu od nás, že jim z toho přeskočilo?

Ale nebojme se, Němci dokážou cokoliv dotáhnout až to totálního maléru.

12 1
možnosti
PN

Doktor rika pacientovi: "Pane". Pacient ho prerusi a rika, "Prominte pane doktore, ja jsem ale slecna." A doktor na to: "Dobre slecno, mate rakovinu prostaty."

29 0
možnosti
Foto

Možná i to by omezilo možnost I,,samosbe" oplození, tudíž i reprodukci hybridů

1 0
možnosti
Foto

Vskutku jenom Němci? Obávám se, a asi ne bezdůvodně, že hrozí až pandemie. Např. nemoc šílených krav je také přenosná. A tito čtyřnozí tvorové také mohou např. střečkovat, až z toho také zešílí. A taková bzikavka také svede svoje. I u lidí, ač v různých podobách

3 1
možnosti
Foto

Karma za stejné názory.

Člověk neví, jestli se smát nebo plakat. Schválně nepíši "normální člověk", protože si přestávám být jistý, co je vůbec normální a co je absurdní.

Chápu, že příroda občas udělá renonc s chromozomy X a Y, a že se tak občas někdo narodí s jinou sexuální orientací. Není to nic, za co by je měla majoritní společnost diskriminovat nebo odsuzovat, ale určitě ani adorovat (viz pochody Prague Pride). Nemám problém ani s registrovaným partnerstvím, ale opravdu nerozumím, proč by se měl svazek stejnopohlavní dvojice nazývat manželstvím. Vždyť jde snad o to, jestli se mají ti dva rádi (ty dvě rády), a ne jak se v tom svazku budou smět oficiálně nazvat ?!

Bohužel těch šíleností přibývá a nároky různých extrémních skupin se stupňují - nesouhlasíme s jízdou aut ve městech, tak zablokujeme magistrálu, mám obavy ze znečišťování ovzduší tak se přilepím k dálnici nebo obsadím atomovou elektrárnu, považuji ZOO za týrání zvířat, tak jim všem otevřeme klece..... Kéž by také měli obavy z přelidnění planety a stali se asexuální

31 1
možnosti
Foto

Díky tomuhle můžeme zcela zdegenerovat. Mladí to baští i s navijákem. Díky, Ivane.

15 1
možnosti