Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^

Už aby byly volby a zvolili jsme změnu!

:-)

1 0
možnosti
Foto

Je zbytečné opakovat mediální klišé jen proto, že je jimi zahlcena veškerá současná propaganda. Je důležité, že vláda vše až dosud zvládá, nedošlo ke kolapsu nemocnic a zdravotní situace je pod kontrolou.

0 2
možnosti
ZH

;-D Vláda zvládá - jako rým to zní hezky, ale to je asi tak vše, co lze s naší vládou v tomto kontextu spojit.

5 0
možnosti
TB

Kde jste vzal ten nesmysl, že bychom nebyli schopni očkovat rychleji, kdyby bylo více vakcín? :-)

1 1
možnosti

Máte asi pravdu: Bez Babiše jsme zvládli šití roušek na jaře, bez Babiše zvládneme i očkování! :-)

0 0
možnosti
Foto

R^ Cowid vyplavil částečně to, co se jedni zdráhají pojmenovat a druhým nepojmenované vyhovuje. Obě množiny nerady slyší ty, kdo příčinné souvislosti pojmenovávají, neboť jsou chmurnými, a zažehnat je si žádá odpovědnost.

2 0
možnosti
Foto

Karma, Babiš je pouze bílý kůň.

1 0
možnosti
PC

Co se týká Babišovy vlády - no comment. Osobně si ale nedělám iluze o tom, že bude lépe, až tato vláda půjde do kytek. Jsem totiž přesvědčen, i když bych se velice rád mýlil, že vlády po celém světě jsou pouze loutkami, které mají plnit zadaný Velký plán. A ten je dalek nějaké "ochraně zdraví".

Jinak - s tou "osobností" Prymuly jste to myslím hodně přehnal.8-o Určitě - Blatný v porovnání s ním působí naprosto tragikomicky, ale to ještě přece neznamená, že tím hodnota Prymuly nějak vzrostla. Pořád je to ten Prymula, který vidí (a vždy viděl) jen své zisky, nic jiného.

0 1
možnosti
Foto

Já si také o Prymulovy nedělám iluze, ale spousta věcí, co řekne k epidemii sedí, narozdíl od Blatného nebo toho komika před tím.

0 1
možnosti
JR

J73a61n 93R15á37ž

30. 1. 2021 18:53

Za selhání jakéhokoliv řídícího týmu je odpovědný jeho šéf. A je jedno zda ve stávající krizi selhala česká vláda nebo Evropská komise. Oba "šéfové", to jest Andrej Babiš a Ursula von der Leyen, by měli za to dát svoji "hlavu na špalek", tedy nabídnout rezignaci.

Česká vláda nepochybně zaspala v létě 2020, to se dnes ukazuje zcela zřetelně. Vlády Británie, Izraele i USA se na podzimní krizi připravovaly třeba tím, že závazně objednávaly a také zaplatily(!!) miliony vakcín ještě v době, kdy se sice čekalo na jejich schválení , ale firmy Pfitzer, či Moderna je už vyráběly na sklad. Tím si zablokovaly skladové zásoby vakcín pro sebe a to je důvod proč vakcinu v prvních dávkách už koncem roku 2020 dostávaly. Že se jednalo o sobecké jednání, jsou jen slaboduché kecy. Každá vláda má jediný úkol: Dbát o blaho svých občanů! No a když jde o jejich zdraví, musí jít všechny ohledy na jiné i ideologické zábrany stranou.

Babišovi experti přece věděli, že další vlna stoprocentně na podzim přijde a při tom on se válel někde u moře. Takže místo toho aby ve Strakovce makal od rána do večera a připravoval s ministry plán, jak bude vláda postupovat až to přijde, cachtal se na Twitteru jak jeho vláda zvládla první vlnu. Chaos na jaře se dal omluvit, ale chaos na podzim už jde čistě za Babišem.

Rovněž o naprostém selhání jednání Evropské komise po celou dobu krize, což vyvrcholilo nedostatkem očkovacích látek, není pochybností.

Pro info přikládám jaký byl plán EU pro nákup vakcín a vyhodnoťe si sami jaká je skutečnost.

https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/public-health/coronavirus-vaccines-strategy_cs

Pro srovnání, jaký je stav v USA: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/lekar-v-usa-amerika-je-jina-nez-evropa-nemuzete-tady-lidi-do-vakcin-tlacit-139329#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=Z3vozVuiGVH-202101301734&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

1 1
možnosti
RK

Tak jako obvykle jste si přihřál svou anti EU polévku. EU se klidně mohla na nákup vakcín vykašlat, protože jednotná zdravotní politika ve smlouvách není. Potom vězte, že my bychom přišli na řadu mezi posledními. Malý hráči. Navíc individuální nákup vakcín jednotlivými státy zakázaný není.

1 0
možnosti
RK

Karma pane ČervenkoR^. Bohužel to ještě pár lidí odmítá vidět.

6 0
možnosti
Foto

Díky pane Kněžínku. Budeme bojovat dál, ne?;-)

1 0
možnosti

R^R^R^

Vláda Andreje Babiše opakovaně zcela selhala! Nejsou schopni připravit vůbec nic! Proč? Protože dávají přednost laikům z PR před odborníky, které vyhazují jednoho za druhým z ministerstva zdravotnictví! Dávají přednost výsledku voleb před životy desetitisíců občanů! Ví, že jedinou cestou je očkování, které od léta nepřipravili. Očkovací centra dostala příkaz k očkování a rychlému vypíchání vakcín, ale kdo to provedl, byl vyhozen z vedoucí funkce, i když strategie očkování byla zvřejněna až po vypíchání dávek! Zmatek nad zmatek. Kocourkov! Babiš by měl jít od válu! Do léta budou umírat zbytečně tisíce občanů!

Stát nelze řídit jako firmu! Už jste to také pochopili?

:-)

7 1
možnosti
Foto

Čím víc důchodců pomře, tím úspěšnější bude důchodová reforma. Už to konečně pochopte, zmlkněte a šoupejte nohama. K rakvi, kam taky jinam. - - - Pan Babiš je nejlepší!

2 0
možnosti
MR

Není to spíše o tom, co nám naočkovávají media, vše, co máme o vláda, ministrech, tak tlumočí media, televize, to je nejslabší článek, a to co vyvolává odpovědi směrem ke vládě. Jsme vlastně svědky toho jak 4 velmoc, media, televize novináři, nezvládají a nejsou schopni pochopit novou dobu a realitu, pořád zde je boj proti horké bramboře Babiš, a tím to odnáší vláda, ministři a vše co dělá. Pak nastoupila nová generace, jež vyrostla v době blahobytu a řízené společnosti jež si vytvářela vlastní lidské hodnoty, morálku a jedince stavěla nad společnost, a je zde autocenzura, pozitivní diskriminace, multikulturalismus, genderismus, což jsou a budou vždy projevy toho, když se společnost v blahobytu a svobodě rozvíjí, odtrhává se od reality. Tyto už přežité pohledy a jak by měl stát fungovat se pak přenáší na vládu, přitom po roce 89 se zde nebudoval silný stát, ale moc se rozdělila, na malý vliv státu, vláda, parlament, senát, dále na kraje a obce (dříve zde bylo domovské právo a na poslední článek a to občané – podnikatelé. Dnes media cílí na vládu, tak že už pomalu nastává i potřeba zavést nový školní obor, a to vládní management. V této době by vláda měla pracovat na zajištění zdrojů, prostředků a zákonů, kraje – obce zajistit komunikaci, distribuci, pomoc a občané se aktivně zaujímat o situaci a podle toho volit své aktivity a investice. Vláda a ministři jsou už přetížení a vedle managmentu krize mají svoji agendu a stát další potřeby, výzvy ... Zde je i vysvědčení kam jsme došli po roce 89, kde máme slabiny a tím je občanská společnost, jež pořád očekává, že bude vedená, ale to stojí enormní prostředky, nesmírně bytní zákony, úřady a neplánuje se budoucnost a společnost začne zaostávat. Žijeme v komplexní době, kde se cílí na určitou část populace, a proto zde máme konspirace, různé cílené manipulace, media cílí jen na jeden segment populace, zde jsou pak mediální celebrity a celebrity se snažily situaci po svém řešit. Na tuto vyspělou dobu je potřeba IQ nad 110 ..

2 4
možnosti
Foto

Ále houby IQ nad 110... Já mám IQ tyqe a jak jsem veselý..... Dělejte to jako já všude pište že pan Babiš je nejlepší! A on bude nejlepší! Fialky namlít do krmiv! Vivat!

1 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2264x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik