Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ztráta soudnosti by se dala ještě odpustit. Ztráta cti ovšem nikoliv. I když je pravda, že v případě Babiše nelze mluvit o ztrátě něčeho, co nikdy neměl.:-/

12 1
možnosti
Foto

Premiér si půl roku před volbami nemůže pokazit vztahy s prezidentem. Zeman by si měl odpustit soudy, jak je na tom ministr zdravotnictví a raději by měl kouknout do zrcadla, jak je na tom sám. Kdyby byli lidé rozumní, stačily tři pokyny. 3 R. Respirátory, ruce, rozestupy. Kdyby lidé poctivě nosili respirátory při míjení druhých, kdyby si řádně myli ruce po každém návratu z venku, kdyby udržovali rozestupy aspoň 3 metry, tak ta další opatření nemusela být. Příklad znám ze vzdálenějšího příbuzenstva. Sešli se k oslavě 60 tých narozenin, všech 10 onemocnělo a jedna 74 letá už umřela. Zbytečně.

0 0
možnosti
Foto

I49v77o 91C71i12l85i64c62h

22. 3. 2021 18:23

Primární problém dle mého názoru je, že je Babiš vydíratelný. A Zeman toho velice rád zneužívá. Tahle dvojka se hledala až se našla :-/

Ruce a rozestupy (i když jsem přesvědčen, že 1,5 m stačí podobně jako v Rakousku, pokud to nezměnili) podporuji, respirátory již méně, protože se opakovaně potvrzuje moje zkušenost z okolí, že to mnohem snáz dostanou ti, kteří roušky a respirátory nosí poctivě prakticky všude. A mají dle (nejen) mého názoru i větší pravděpodobnost horšího průběhu. Zrovna dnes nepřišel další takový kolega, kterému se o víkendu začalo špatně dýchat a po dnešní návštěvě na plicním to prý bohužel nejspíš bude taky covid, údajně tomu odpovídá rentgen plic. Na PCR test jde až zítra, ale i kdyby to (v což doufám) covid nebyl, tak jsem přesvědčen, že si to stejně způsobil právě tím nošením respirátoru. Já a další mí dva kolegové ty ochrany úst nosíme fakt jenom tam, kam nás bez toho nepustí a jsme vlastně v práci poslední tři (plus kolegyně, která je tam ovšem jen na čtvrt úvazku), kterým se to doposud ve všech vlnách vyhnulo. Tím samozřejmě netvrdím, že to nemůže chytit i někdo, kdo to nenosí, ale jak pozoruji v mém, nejen pracovním okolí, tak takoví jsou v menšině.

A ten Váš příklad vůbec nepodporuje to, co jste psal nad ním. Nezodpovědní důchodci si udělali mejdan na kterém už z principu nejde dodržovat to slavné 3R, protože se tam různě gratuluje a konzumuje. A i kdyby to dodržovali, tak by byli společně dlouhou dobu v jedné místnosti, takže by jim to stejně moc nepomohlo.

2 1
možnosti
PK

Pokud AB podlehne tlaku Zemana (a vytýkačku už odeslal) tak souhlasím s nadpisem blogu, to by byl jen politický obchod a bída, velká..

2 0
možnosti
Foto

Asi to nebude jinak. Andrej se tam nějak udržet musí.

0 0
možnosti
JN

J64o42s47e11f 25N54i24k46l

22. 3. 2021 16:57

Rvtak jsou to vaše spekulace...

1 1
možnosti
Foto

Přesně jste to napsal.

P.Babiš zlikviduje nemilosrdně každého, koho se mu zlikvidovat zachce.

Sám od sebe nebo na povel p.prezidenta. Aktuálně jen otázka času...

Je to hnus, velebnosti.

10 0
možnosti
Foto

Vůbec nejde o nás, jen o to, jak se vyhnout trestnímu stíhání a udržet se u moci.

6 0
možnosti
Foto

I22v58o 18C82i84l96i41c18h

22. 3. 2021 16:25

A stejně se najdou lidé, kteří se za něj budou dál bít ... nechápu :-/

11 0
možnosti
Foto

Zdravým rozumem už to takřka nelze chápat.

5 0
možnosti
Foto

Kdyby ji měl, tedy tu soudnost, tak by nikdy nebyl tím, čím je.

10 0
možnosti
Foto

Dobře a slušně řečeno.

1 0
možnosti
JL

Dočkej voleb jako husa klasu.

1 0
možnosti
Foto

Otázka zní, zda to, co přijde po něm bude lepší.

2 0
možnosti
TL

Souhlas R^R^R^

To, co předvádí hradní hydroxyl se snad dá srovnat již pouze s fašistickým vrahem jménem gottwald a jeho pochopy. Procesy nejsou, ale stupidní rétorika, forma, obdobné. Bureš je z hradní kreatury evidentně vystrašen, nejdříve výměnu min.zdrav. odmítá, nyní již píše kárací dopis, hledá důvod, aby mohl opět popřít to, co řekl před týdnem a ministra odvolat. Výrok o neodvolání tento týden je neuvěřitelný. Hradní kreatura i importovaný stb jsou skutečně zlými, velice zlými lidmi, naprostá spodina lidské společnosti.

17 2
možnosti
Foto

Bohužel, neexistují hranice bezskrupulóznosti. Je to hodně špatně.

4 0
možnosti