Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Socanům a novinářům se nedá věřit ani pozdrav !!!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JP

Není až tak podstatné, nakolik a zda to novináři přepískli. Podstatná je skutečnost, že ministr vnitra a místopředseda vlády týden po zjištění, že Kreml se dopustil teroristického útoku v naší zemi, měl v úmyslu vyjednávat mimochodem také s jedním z Putinova kruhu, který je na sankčním seznamu našich spojenců. Znamená to, že tento člověk je bezpečnostní riziko pro náš stát a měl být už dávno vykopnut. Dnes Hamáček odvolal Netolického z jakési funkce v České poště. To velmi zavání zastrašováním svědků.

6 0
možnosti
Foto

A přesně tak. A otázka zní, jestli je i tahle verze pravdivá s tím Netolickým. Ono mu to zase tolik neublíží.

1 0
možnosti
NP

Kroupa není začátečník, aby zveřejnil něco, co nemá podložené . Babiš se od doby tiskovky, kde vyhlásili Vrbětice, Hamáčka nikdy nezastal, ani nepodpořil. Jeho lišácké odpovědi, ve stylu "já jsem mu říkal, že to není dobrý nápad a on nakonec nikam nejel " , svědčí o tom, že se nechce s Hamáčkem namočit. Nechal ho, aby se utloukl sám. Babiš totiž ví, že už je Hamáček politická mrtvola a ČSSD se do sněmovny nedostane a tak už Babišovi není k ničemu.

7 0
možnosti
Foto

A jak to vypadá, nyní se pánové budou navzájem obžalovávat a odvolávat z funkcí. A jak vidno, hlavní slovo má jakási zbrojařská firma, která určuje, kdo a na jakou schůzku jít může a nebo nemůže.

Už to leze na světlo boží.

0 0
možnosti
MK

Hamáček je ten úplně poslední, komu bych v této kauze něco věřil. Osoba, která poštve policajty na svůj vlastní národ a ještě si vybere za náměstka Haška, bude jen velmi těžko přesvědčovat obecenstvo o své pravdě.

9 0
možnosti
MV

Sleduju to celý raději z povzdali (vč blogů tady) a jsem fakt zvědavej, jak to celý dopadne. Hamacek se tváří sebevědomě, stejně jako Kroupa, ale blíže mám po zkušenostech s H tomu, že věřím na druhé straně. Pokud si H jako náměstka vybere Haška... tak je hnedle i po respektu k čemukoliv dalšímu.

5 0
možnosti
PK

Osobně jsem opatrný co se týče důvěry v zaručenou informaci, vždy to může být i trochu jinak a někdy úplně jinak.

Tak předně je dobré vědět, kdo dané medium (třeba Seznam,Novinky.cz) vlastní, pak je jasné kam zpravodajství směřuje.

Dále, novináři nejsou vždy objektivní a konkr. příkladem je případ právě zmiňovaného novináře s jehož pomocí pani česká komisařka strávila nějaký čas za mřížemi, posléze se ukázalo, že neoprávněně

3 4
možnosti
OU
JP

J12i71r94i 27P64i82l65n47y

7. 5. 2021 9:24

Já mám zase problém jestli uvěřit prolhanému politikovi, nebo prolhanému presstitutovi. Jak říká klasik- nevěř politikovi, nevěř novinám, nevěř televizi, nevěř ani mně. Věř jen sám sobě a svému rozumu. Hamajdu dostihla jeho vlastní politika. Budiž mu to přáno.

1 0
možnosti
JJ

Seriozní Seznam zprávy?To si děláte asi srandu.Ale je to Váš názor,co se dá dělat...Rv

7 3
možnosti
Foto

Jestli se nemýlím, napsal jsem relativně, ale to již není důležité, že?

2 0
možnosti
Foto

S Babišem máte pravdu. Včera se v přímém přenosu 2x vyhnul otázce, jestli Hamáčkovi věří nebo nevěří.

5 0
možnosti
Foto

Nepochybuji, že moc dobře věděl

2 0
možnosti
OU