Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Funguje argumentační kolečko. Volili Babise, protože "fšeci kradnú" a Babiš následoval, že to změní. A když se ukazuje, že Babiš je v tom ještě větší šíbr,omlouvám ho, že přece nedělá nic jiného, než dělali ti před ním. A teď ho chtějí zpátky... Je to sekta, to mluví samo za sebe.

1 0
možnosti
Foto

Přesně, pane Vitho. Díky za náštěvu:-)

0 0
možnosti
MK

Politik je politikem od toho, aby řešil problémy. Nic jiného od něj nechceme, k ničemu jinému ho nepotřebujeme. A výběr máme omezený. Pokud si myslíte, že nic neřešící jalový žvanil je lepší, já ne. Mnozí nadávají voličům Babiše do koblih ale sami se nechali opít rohlíkem. Po čtyři roky nám tvrdili, že Babiš je hrozbou demokracie. Sice proti ní nic neudělal, ale jistě to má v úmyslu. Dnes se zavádí cenzura a Rakušan buduje novodobou STB, pochopitelně pro ochranu demokracie. Nebo impotentní vlády? Babiš byl sice chaot ale uměl se poučit. Tato vláda je zabedněná, alibistická a zbytečná. Strkat hlavu do písku umí každej. Ne - to není chybou v komunikaci. Sebelepší vysvětlování, proč nelze dělat vůbec nic, lidi neuspokojí. Chtějí někoho, kdo chce situaci řešit a umí to. A nemusí to být krasoduch.

5 3
možnosti

A z čeho přesně se dokázal Babiš poučit? On sice furt něco řešil, ale z 90% bylo jeho řešení horší, než kdyby nedělal nic a u toho zbytku šlo akorát o odložení problému do budoucnosti. Jen dokázal vyhazovat prachy z letadla jako držhubné. Jako už poučení vyrobili 12 bodů pro Česko nebo jak se to jmenuje. Pokud by se to zavedlo, tak by to v tuto chvíli nemělo absolutně žádný efekt, kromě navýšení státního dluhu o dalších 250 - 300 miliard. A k té cenzuře, pokud by tu opravdu byla, myslíte si, že by příspěvek, který na ni upozorňuje byl ještě dostupný?

Politik je tady od toho, aby nastavil systém tak, aby se o sebe dokázal občan postarat sám. Z historie moc dobře víme, že ti co se chtěli co nejvíc "starat o blaho občanů" byli ti úplně největší šmejdi.

5 1
možnosti
ZD

ANO je mimo hru a iniciativy se ujala skupina stran avizující ZMĚNU. Podívám se na další vaše blogy, jak se stavíte k aktuálním kauzám ministra vnitra a třeba i šéfa civilní rozvědky. To jsou lidé, kteří aktuálně ovlivňují a budou ovlivňovat náš život. Slibovali mnohé!! ANO je ze hry, můžeme na ně vzpomínat každý podle svého, ale jak dlouho vám vydrží vypouštět mlhu jejich kauz, aby nebylo vidět na dnešní strůjce ZMĚNY! Nejde mi aktuálně o to kdo je lepší, ale o tu avizovanou ZMĚNU! Změnu, která nedopustí opakování korupční kauz s kriminálním pozadím. Pokud nebudete v jiném blogu stejně kritický považuji za dané, že vám současný stav vyhovuje. Potěš koště!

6 0
možnosti
PN

P30e10t13r 41N48e67d31v79ě13d

11. 8. 2022 22:47

A proč používáte slova jako " sektáři"? Připadáte si jako větší chlapák? A proč by něco mělo s koblihama hnout? Jako že by se přidali k lhářům z TOP, kteří neví kudy kam a dostávají sodu od svého stvořitele? Nebo snad k všeználkům z ODS, kteří ví a vyřeší vše, ale je to tak tajné, že se to nikdo nikdy nedozví? Nebo k lidovcům? Myslím, že koblihy nejsou tak proti stejnopohlavnímu manželství. K Pirátstvu? K zoufalcům co mají hubeles, všem závidí a všechny by chtěli danit? Nebo snad pohnutí se k drogám, mafii, aroganci a zlodějnám co ztělesňuje STAN?

Proč by něco mělo hnout s koblihama, když nic nehne s příznivci slepence?

5 2
možnosti
ZD

ANO je aktuálně mimo hru a je otázkou důvod, proč se mu mnozí nadále s takovou vervou věnují? Pro mne je důvodem neochota voličů této vlády přiznat si její debakl a tím i svou marnost vkládaných nadějí. Opomenutí pravdy, že politikům se nevěří - politici se mají kontrolovat.

3 1
možnosti
Foto

Děkuji Vám, pane Chválny. To je diskuze, co? Jak beze zbytku splňují můj nadpis ;-D;-D;-D

2 3
možnosti

Hm, a nestačilo by napsat "Nemám rád Babiše"?

8 6
možnosti
IP

Nejlíp lidem otevřete oči tím že je budete urážet. Nic lepšího není. Když vám přijde že ANO či jeho šéf dělal něco nezakoneho není nic lepšího než zajít na Policii ČR a podat trestní oznámení. A když už tam budete tak to podejte i na ostatní křišťálově čisté politiky před Babisem a teď i po něm. Jen nám trestní orgány moc nepřekračujte.

10 10
možnosti
ZB

Typický človíček, podporující pětikoalici, s klapkami na očích a uších a s jasně naučenými větami. RvRv

9 9
možnosti
Foto

Typický človíček, podporující ANO, SPD, KSČM, Trikoloru - atd. ;-D:-P

8 3
možnosti
ZD

Třetí věta a hned ptákovina. Ptákovina na úvod pokračování ve stejném duchu. Politik, který chce dostat hlas voličů musí být voličům známý. Proto ta náměstí a proto ty stoupající preference. Co takhle téma STAN-u? Bobtná a bobtná. Civilní rozvědka atd.atd !

5 7
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 0
možnosti
PB

Aneb jak fanatický Babišův odpůrce frustrován nenaplněnými představami o Babišovi v kriminále nachází jediné možné vysvětlení tohoto stavu v rozsáhlém spiknutí. ;-D:-P

4 6
možnosti
ZD

Ta sedla! Přesný popis. Myslím, že hnacím motorem bude právě ta frustrace, která brání normálnímu pohledu na situaci.

3 4
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2264x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik