Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tohle je hodně smutná pravda, Jaroslave. Deagrofertizace neprobíhá, a Babiš, který toho má na triku tolik, že by mu měly chodit obsílky k soudu každý týden, je v klidu. Mně tahle nečinnost vlády vadí víc než to, že se nedokáže pořádně vypořádat s inflaci a se zadlužením.

4 0
možnosti
Foto

Vláda spíš inflaci zhoršuje. Bohužel obsílky nechodí :-(

0 0
možnosti
Foto

Neb na Slovensku nesedí v parlamentu .

5 1
možnosti
Foto

Fico je přeci jen horší :-)

1 0
možnosti
JZ

A jinak zasloužená karma.

5 1
možnosti
JZ

Nikdo není dokonalý. Obávám se však, že další Babišovo působení v politice by vedlo.k státem řízeným mafiánským praktikám, tak, jak se to děje v putinovském Rusku. A Babiš by byl vrchní kmotr.

8 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 1
možnosti
Foto

Tady? 35% voličských preferencí. A vo tom to je.

8 0
možnosti
Foto

No právě, prostě je třeba čas od času něco preventivně pustit.

0 0
možnosti
PZ

homeopatika pomohou

5 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 2
možnosti
KL

Zdravím Jardo. Myslím, že tou poslední větou "Až příliš to evokuje stav, že se to všem hodí." jste trefil hřebíček na hlavičku. Už drahnou dobu jsem ostatně přesvědčena o tom, že veškerý ten boj proti Babišovi označovaný za "boj za slušnou politiku" není ničím jiným, než přetahovou o prachy, které chce na jedné straně čerpat Babiš a na straně druhé podnikatelé mající na šňůrkách politiky dělající tu "politiku založenou na hodnotách".

Snad nemusím dodávat, že vykrákat za uši by zasloužili všichni...

8 5
možnosti
Foto

Dobrý den, Katko. Myslím, že dodávat musíte, pro jistotu. Já si myslím, že ta provázanost je obrovská. Nikdy jsem si nedělal iluze o spojení Klaus Kellner. Jak mají páni olygarchové rozdělený tisk, tak je to krásně vidět. Šetří se navzájem a je jen málo periodik, které píší opravdu nezávisle. Mohlo to být Fórum 24, kdyby nebylo tak ortodoxně antibabišovské. Mají tu ty zahrádky hezky rozdělené a moc si navzájem nelezou do zelí, takový hezký status quo. Bohužel.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 3
možnosti
Foto

Četl jsem tu zprávu, Ty máš tedy paměť. 👍

3 1
možnosti
Foto

Je to propojený systém a přece ten kdo je momentálně u moci nepotopí toho, kdo tam bude příště. Tohle k dokonalosti dotáhly africké státy a my to úspěšně opisujeme. Vůbec v úřadování jsme si podobní. V udělování stavebních povolení jsme těsně za Ugandou. Ono podvádění je svým způsobem umění a to bys měl jako básník chápat.

Vašek

6 1
možnosti
Foto

Tys mi tady chyběl😁😁😁👍

1 0
možnosti
Foto

Jsem zcela přesvědčen, že tohle dělá jako jediný že Babiš. Proto šel do vlády. Nahrabat si co nejvíc. Jako premiér byl dobře krytý. Všichni na něm byli závislí.

12 5
možnosti
Foto

Já tomu nevěřím. Je to celé propojené, Bakala je podle mě další zářný případ.

4 1
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2264x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik