Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Ono to lépe vypadá, když si vezmete volební program - Hnutí ANO :

1) Chceme se, o peníze daňových poplatníků starat s péčí řádného hospodáře. Snižovat dluh a hospodařit s přebytkem. 2) Bojovat proti klientelismu, korupci. 3) Efektivní stát, znamená i digitalizaci státní správy. Hospodaření s majetkem státu. 4) Mezi prioritami je důchodová reforma. "Na to vám dávám své slovo. A to vždy platí" = AB, volně dostupné na webu ...

Uplynulo 7 let. Vláda, účetně zkrachovala k 03/2020. Rozbila 2 pratka úspor, po Kalouskovi ! Pan Bureš dvojnásobně zbohatl. ČR zchudla. Nemáme finanční rezervy, reformy, nové školy, školky jesle z EET. Zákony proti korupci ? Nepřítomny !, asi jsou v Humpolci ? Jediné, co je snad sympatické, je veřejné sdělení, že na "Důchodovou reformu xere" ! Podobně je spoleh na páně Burešovo slovo - Fakt nelže ! Stačí si vybrat. Co sděluje dopoledne - odpoledne - včera dnes a zítra. Každý si vybere, pravdu má . Tož dobrého předsedu, jsme si zvolili:-)

7 1
možnosti
MB

Karle, tož co zase nesedí ? Nejlépe bude, když se spolu sejdeme v hale M. Sáblikové. Vy připlujete kánoí úžinou M. Zemana, rychlovlakem, nebo hustou dálniční sítí ! Já sjedu na lyžích, z nového kopce i ledovce, Ester Ledecké ! Dáme si ten Volební program na stůl ! Vezmu dceři její "Prasátko úspor" a tak nám bude lépe oběma ! ... :-)

5 0
možnosti
MK

Celý život jsem optimistou a ani nyní mě optimismus neopouští. Jsem přesvědčen, že po podzimních volbách Babiš vládní většinu dohromady nedá. A pak už se poveze z kopce. Konečná stanice Mírov.

6 0
možnosti
JD

No jo no, jenže v reálu mafiáni do vězení nechodí. Mají moc, peníze, právníky, kontakty, prostředky k zastrašování....ale čert to vem, je mi jedno jestli bručet půjde nebo nepůjde, hlavně už aby táhnul do pryč a přestal dusit a ničit naši zemi.

3 0
možnosti

R^

Je to hrůzné, jak česká lůza si libuje ve lhářích, zlodějích a rektofilii mocným!

Pojďme všichni k volbám? A co nám to bude platné, když Miloš Zeman již nedávno prohlásil, že předvolební koalice neuznává, že stejně bude premiérem Andrej Babiš! To, že je to neústavní, nikoho nezajímá! Miloš Zeman v tom již umí chodit!

!!

5 0
možnosti
MK

Bez vládní většiny Babiš ani rozpočet parlamentem neprotlačí.

2 0
možnosti
MV

"neplechy".... pekny eufemismus, ale chapu, od plic se to sem napsat neda

4 0
možnosti
Foto

Spíš čekám, že covid Babiše nakonec porazí. Jenže koho za něj?

0 3
možnosti
Foto

Já tuším, co chcete slyšet: Paní Moudrou!;-D

2 1
možnosti
Foto

Plně s vámi souhlasím. R^R^R^

On totiž SAR-CoV-2 spadl vládě přímo z nebes, protože jinak by se hůře kryly lumpárny vámi zmíněné a další, ale hlavně by se odkryla díra ve státním rozpočtu, v roce 2019 ještě krytá účetními operacemi, v roce 2020 by se však ukázala v plné nahotě. Už jen to, jak velký zásek udělali do státní pokladny, ale na podporu podnikání z toho šel jen zlomek. A nikde jsem nenašel skutečně korektní a relevantní vyúčtování vydlužených financí.

Máme to ale činanou vládu, co?;-)

10 0
možnosti
Foto

Činanou, moc hezké slovo:-):-)

1 0
možnosti