Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Na vaší otázku na konci je prostá odpověď. Obejdou se bez něj a zjistí že je jim lépe.

2 0
možnosti
MR

Ten chaos je vlastně našim vysvědčením, kam jsme po roce 89 došli, kde byla snaha rozdělit moc ve státě, na malou roli státu, dále obce a kraje a nakonec občané – podnikatelé. Vláda a ministři mají určité zákonné kompetence, možnosti, lidské zdroje a kapacity. Všichni zde ale vidí jen jedno, a to jen roli státu, a horkou bramboru Babiše. To celé ještě zhoršuje krize našeho mediálního prostoru, neboť vláda nemá vlastní informační media a naše media, kde televize si uzurpují roli myslet za diváky a bojovat za ně, ukazovat ve svém světle co je a co není problém a když se jim ně co znelíbí. Většinu informací, které máme tak nám podle své politiky, tlumočí noviny, novináři, televize, do kterých navíc nastoupila nová generace, jež vyrostla už určité bublině demokracie, kde platí jedinec nadevše, rovnostářství, socialismus, multikulturalismus, genderismus, jež si to pletou jako s vyspělostí člověka a společnosti, ale opak je pravdou. příroda a realita života, neboť člověka nedělá jen výchova, vzdělání, svoboda, ale především konfrontace se záludnosti života, a to už májí nové generace rodičovskou pílí odstíněno. je to vidět na opozici tak i chování lady Venezuely, opozice žije pořád už z přežité ideje, hanit vše vládě a na tom třískat body. Pak tento stav se nabaluje na stát, jež má řešit pomalu každý lidský prd, být garantem té či oné politiky, podle toho, jak generace dospívají. Další zlom nastal tím, že internet se dostal do všech domácností a do hry ta část populace, jež nemá buňky na naší složitou a vysoce rozvinutou informační dobu a děje, neumí je filtrovat a snadno podléhá manipulacím a dává prostor, aby se skrze ní začal ovládat stát a život společnosti. V této době role státu měla být v tom vytvořit podmínky a zdroje, krajů a obcí vytvořit komunikace se svými občany a zajistit distribuce a občana v tom, že bude zde aktivní a rozpoznávat situaci a orientovat se v tom.

4 0
možnosti
MV

dlouholeta obcanska apatie se podle meho nazoru, zaplatpanbu, ztraci

a Babis to vycitil a je mu jasne, ze uz delsi dobu taha za kratsi konec.

ostatne - jeho vystoupeni jako premiera po zasedani vlady (vcera vecer) bylo hodne trapne. tak trapne, ze to museli poznat i jeho zastanci

11 0
možnosti
RK

Nepoznali. Na tohle mají v mozku zvláštní podvěsek, separátor, který informaci upozadí.;-)

2 0
možnosti
Foto

Co se stane?

Občané důvěru ve stát většinově již ztratili a co se stalo? Nic.

Neschostie, nekompetentnost až diletantnost státu pokračuje a jede se dál. ;-O

0 0
možnosti
JN

Bohužel Babiš je nastavený primárně na to, aby ze všeho vytřískal co nejvíce peněz. To se pak těžko řeší virová epidemie.

5 3
možnosti
Foto

Karma, i když si nemyslím, že státní správa je v rozkladu.

Státní správa šlape jako dobře namazaný stroj.

Bohužel ale pro Agrofert, a ne pro stát.

11 3
možnosti
JD

A ještě bych dodal, že u něj nejde mluvit ani o střetu zájmů, ale o soulad zájmů. A ten je dokonalý.

1 0
možnosti
PN

P49e11t14r 27N93e28d76v76ě54d

28. 1. 2021 15:02

Co se stane? Řekl bych, že nic moc. Hodně lidí stejně vládě nevěří, někteří i možná panikaří, neb se z různých mediálních zdrojů dozvídají různé, jak je populární říkat, chaotické informace ze strany vládnoucích a mírně poplašné ze strany opoziční.

Koblihy jsou v klidu. Ti si vyberou jen to, co skutečně potřebují a neplaší. A řekl bych, že jen málo lidí včetně koblih se podívá na oficiální stránky ministerstev a jsou řekněme nejrelevantněji informováni...

0 0
možnosti
RK

No, zrovna kdo se včera podíval na stránky ministerstva zdravotnictví, tak buď byl mylně informován, nebo zase Babiš kecal.

1 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2264x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik