Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Červenko, máte pravdu, ale co s tím? Všichni filosofují, moralizují, kritizují, klacky pod nohy mu házejí, kobercové nálety na něj organizují a A Babiš je stále na "na "na špici". No jo, "chytrost nejsou žádné čáry" - "ten kdo umí - UMÍ, a kdo neumí, čumí". (lidové přísloví). Uvidíme jak dopadne v příštích volbách. Pozn.: A. Babiše jsem nikdy nevolila - ale nevím, zatím není z čeho vybírat. Bohužel.

0 2
možnosti
Foto

Je to marné, Jaroslave. Žádný rozumný argument jeho věrný elektorát nepřesvědčí....

Nejsem si jistý, zda je to o výuce kritického myšlení, spíše je to morálce a vrozené inteligenci (včetně té emoční a sociální). V době "virtuální demagogie" je stále těžší rozlišit fakta a fake news, protože velké množství lidí nemá takové IQ. Na to spoléhají nejen někteří politici, ale i političtí obchodníci typu Rajchla, Vrábela či Peterkové, popř. trollové. A jak jsem možná už někde uvedl - společnost je jako školní třída, jsou tam jedničkáři, ale i čtyřkaři a pětkaři, kteří prostě nejsou schopni probíranou látku pochopit....

Navíc lidé rychle zapomínají - koho dnes zajímá, že Babiš s Vojtěch naprosto nezvládli 2. vlnu covidu, kdy jsme byli jedni z nejhorších na světě? Koho zajímá kauza Faltýnkova deníčku, Pandora Papers, OLAF, Čapí hnízdo či další dotační podvody A.Babiše? Koho zajímá, že by nešel na pomoc Polsku v případě napadení? Když to někdo připomene, tak fanklub nemajitele zareaguje "argumentem", že nemít Babiše, na koho by se všechno svedlo....

Když vidím poslední průzkumy a preference jednotlivých stran, tak jsem hodně skeptický k dalšímu vývoji. Vždyť stačí jen slibovat, jak se zase bude rozdávat z peněz dalších generací (zadlužovat se), a hned by třetina národa "Tiktora" zase zvolila....

Za blog karma

4 0
možnosti
Foto

Díky, Ivane. Určitě máš pravdu i s tou vrozenou inteligencí, asi je to trefnější. Koneckonců máš pravdu celkově. Přesně to samé mi sdělil jeden významný sociolog. Oni prostě zapomenou. Díky.

1 0
možnosti

Není náhodou, že první, co Lenin po převratu znaárodnil, byl film. V té době nejúčinnější prostředek, jak ovlivnit masy.

Koneckonců největšími mistry propagandy byli nacisti v Německu.

Historie nás použije o třech věcech:

1) Nejlépe funguje propaganda zaměřená na první signální. Taková, u které se nemusí přemýšlet, která hraje na city.

2) Společnost, která ji podlehne, končí v rozvratu, ekonomickém, společenském i morálním.

3) Historie se bohužel opakuje.

Hezký den, Jaroslave!

6 1
možnosti
Foto

Zdravím, Lumíre. Ono to takhle může vypadat přitažené za vlasy, ale není. Jádra k sobě mají hrozně blízko. A pořád jsou spousty lidí, kteří na to bez problémů slyší. Díky.

2 0
možnosti

Členové ANO museli mít zvláštní školení v petrohradském trollingu. V Petrohradu je ruskou tajnou službou zřízený ústav dle investigace redaktorů Respektu, jehož dobře placení zaměstnanci měli zpočátku za úkol rozbíjet diskuse nejen v Evropě, ale i Americe a Africe. Na pravdivosti nezáleží. A záhy se orientovali na tvorbu alternativního proruského myšlení. Nevím, zda jste si toho také všimli, ale v zájmu totálního ovládnutí politiky jen nenávistně lžou, pomlouvají a takovým zvláštním způsobem trollí! To je pro naši demokracii a občanské svobody nebezpečné!

6 0
možnosti
Foto

Ano, ta skrytost je vysoce nebezpečná, výše na to pan Vitha v podstatě navázal.

2 0
možnosti

Teď Babiš buší do Evropské unie, ale kdyby se (nedejbože) dostal zpět na premiérský post, bude se opět tvářit proevropsky.

16 3
možnosti
Foto

No jasně, bude se tvářit tak, jak je třeba, je to vynikající bruslař :-))))

8 1
možnosti

J75o21s10e29f 75N39i69k97l

15. 8. 2023 15:14

Tak pan předseda Bartoš zase loví voliče v průvodu LGBT. Každý se snaží jak umí.

3 9
možnosti
Foto

No, jenže Bartoš tím prezentuje svůj skutečný názor, Babiš má jen jeden, dejte mi hlas.

14 0
možnosti
Foto

Když já si neumím představit, Jaroslave, že bych volila někoho, kdo ze sebe dělá kašpara na sociálních sítích. Jistě, tato vláda neumí komunikovat, ale rozumní lidé si vyhodnotí rozdíl mezi tím, co dělá ona a co dělal Babiš.

15 1
možnosti
Foto

Rozumní lidé ano, Maruško , jsem v článku dost ironický, možná to není vidět.

4 0
možnosti

J44o60s34e86f 58N51i23k15l

15. 8. 2023 15:05

Tak pokud pan prezident PP není proti, aby se věk voličů snížil na 16 let.... Tak Babiš už na tom pracuje, co kdyby?

2 3
možnosti

Zasloužená karma

5 2
možnosti
Foto

Tik Tok je považován za nebezpečné medium. Tik Tok má přes to velkou sledovanost. Andrej Babiš používá Tik Tok. Poučení. Pro Babiše je publicita důležitější než bezpečnost. Kdo by chtěl takového prospěcháře v čele státu?

Vašek

15 1
možnosti
Foto

Bohužel kde kdo, Vašku. Za chvíli v diskuzi nepochybně uvidíme. Díky.

9 1
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,41
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik