Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AA

Ten kdo se zastává sexuálního násilníka není hoden presidentské funkce.

0 0
možnosti
MS

No, já manipulaci cítím i z tohoto článku. Také brnkáte na strunky, které jsou u jisté skupiny lidí dobře naladěné. To tak prostě je a bude a musí být, pokud chcete něčeho dosáhnout.

Takový protipříklad: A co kdyby Vaše kamarádka volila Drahoše: "Protože umí dobře stáhnout králíka".

Také by zřejmě později musela přiznat chybu. A ne proto, že pan senátor třebas králíka zas tak dobře stahovat neumí. Spíš proto, že bychom v čele státu měli loutku, která svůj názor řekne, jen když jí ho někdo napíše na papír.

Zemanovy bonmoty v této souvislosti svědčí spíš o jeho inteligenci, pohotovosti a všeobecné vzdělanosti. Nebo ne?

Ano, Zeman neužívá jen společensky tolerovaný slovník. Ale neužívá ani ten nový, společensky zmršený multikulti/BLM sluníčkový super korektní. Při tom se zase "otevírá kudla v kapse" mně.

0 0
možnosti
AK

Hezký, s mým vidění souznící blog. Myslím, že jste to vystihl přesně.

To, že se na některých tématech s M. Zemanem shodnu, můj pohled na něj jako člověka (sebestředný narcis) nezmění a ani to nezmění můj pohled na taková témata.

4 0
možnosti
Foto

Problémem je jedno...nedali jsme si - a když, velmi dlouho práci vysvětlovat lidem a i dětem, že zámky, hrady, nejsou jen pro jednu upachtěnou návštěvu, výlet...polnosti jsou majetkem někoho, kdo tu měl tradici a zemi ve slušné a rozumné správě. Měl v sobě hospodářský um, předvídavost, cítil se být v evropském společenství - byl tam, měl vzdělání a čest a noblesu...vyznal se ve světě a v politice. V mezinárodních vztazích. Masaryk tituly nepodržel - chápu to nějak- moderní republika ... a pak přišel Hitler. A pak komunisti a pak naše skvělá moderní doba s jizvami. A pak vysvětlujte zásluhy šlechty, její odvahu v době nacismu a dělejte velmi pozdě pořad na čété o české šlechtě. Před těmu devíti lety jsme mohli nabrat zcela jiný kurz. Bonmoty a strejdovitost však táhly více. A lež také...

4 1
možnosti
OD

Toto, myslím, vystihuje Zemana více, než cokoliv, co tu napíšeme. Jen si představte, že se nemluví o Bohu, ale o Havlovi.

https://www.youtube.com/watch?v=ML_f3aV_Vwk

P.S. jako druhý ve frontě na casting stojí Václav Klaus..

0 0
možnosti
Foto

Zemanovi bych odpustil všechno - vyjma jednoho. To jak zapudil, po svém druhém zvolení, svého politického impresária Mirka Šloufa. Bez Šloufa by Zeman nebyl nic, jen uslintaný alkoholik někde v chudobinci. Ať si byl Šlouf jaký chtěl, komunistický aparátčík, komplic z mokré lhoty, něco takového slušný člověk druhému neudělá. Pro mne je Zeman ta nejnižší spodina, z důvodu toho, co provedl Šloufovi. A navíc v momentě, kdy ten byl začínal už být se zdravím na huntě a potřeboval podržet, byť i jen pro důstojný a smířený konec. Jenže Zeman, ten se na něj úplně vykašlal. Jestli existuje nějaký Bůh, tak jej nechá na věky smažit v pekle. A Bůh zřejmě existuje, protože taková demence je předpeklím. Akorát, proč s tím trestá i nás? Že my jsme se málo modlili!

4 1
možnosti

A já se ani nedivím, že Zeman části lidí imponuje. Říká nepříjemnou pravdu a říká, co si lidé myslí. Já jsem si musel dohledat, co zase blábolil, ale pokud řekl, že transgender se mu hnusí, tak prostě jen vyjádřil mínění desítek procent lidí (podle mě tak 90 % lidí, z nichž 50 % si to připustí, 40 % ne).

Obdiv Zemana a jemu podobných jen výsledkem autocenzury, kdy lidem vadí, že se nesmí říci, že císař má holou ř1ť. A lidé se oprávněně bojí, že pod vlivem USA a západní Evropy bude hůř.

4 0
možnosti
Foto

Ano, i když je Zeman dementní, tak se nebojí říkat čas od času pravdu (některou). Samozřejmě, je možné, že se nebojí pravdu říkat proto, že je dementní (tipoval bych si druhou variantu). - - - - Říkat lidem do očí pravdu je nespolečenské - ba dokonce bych řekl, že - asociální. Komunisti v padesátkách za to rádi stavěli ke zdi - naučili se to od gestapa. Ale i v osmdesátkách se dalo zničit si pravdomluvností život - toho už jsem pamětník.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den pěkné zamyšlení, ale co to je všechno platné, ten chlap má silnou alkoholickou demenci, hezky by se vyjímal v učebnicích patologie. Takže nějaké taktizování atd., všechno dobrý, ale trumfové eso tady drží demence, žádná inteligence. - - - Jinak, on Zeman byl dříve jistě zdatný pletichář, krom toho vždycky jen bída. Ani intelektuálně nepřevyšoval průměr, nikdy. S Klausem si v tom můžou podat ruce. A na stáří je jeden z nich senilní, druhý dementní, moudrost a nadhled se jaksi nedostavily. Bodejť by je přízemní hokynář Babiš nepřevýšil, ve všem.

1 0
možnosti
DZ

V tomto filmu hraní dvě základní skupiny lidí, ti co mu hlas dali a ti co ho prokoukli. Ti co mu hlas dali se rozdělují na dvě sub-skupiny, ti co si teď svoji volbu vyčítají a těm zbývajícím pěti kusům nikdy nebylo pomoci.

0 0
možnosti
DK

Ten s těmi králíky z Jablunkova by byl lepší, když Jablunkov viděl naposledy po maturitě a umí stahovat králíky? Jděte do háje....

1 8
možnosti
Foto

Už je to tu zas :-).

4 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik