Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J47a30r31a 91R34a98n59k

19. 5. 2016 2:58

Tak za druhe svetove si Japonci asi nedovolili cestovat nikam.....ani snad nikdo jiny a ty tabory byli jak v USA, tak v Kanade, ovsem s ruskymi gulagy a dnesnimi tabory v Turecku, Libanonu a Jordansku se to nedalo srovnat, pokud jste videl dokumenty a my, zijici na severoamerickem kont. je mame moznost videt dost casto, obe zeme se omlouvaji, stydi a postizenym financne pomohly. O tom jste se nezminil, za dalsi genocidu Syranu se budeme vsichni omlouvat dalsich 20 let? Co na to Putin, kdyz srovnava s Assadem nemocnice v Aleppu se zemi?

0 2
možnosti

Obě země jistě ctí, že se za válečné internace lidí japonského původu stydí, omlouvají se jim a že postiženým finančně pomohly. Možná že se Spojené státy stydí i za svržení atomových bomb na Hirošimu a Nagasaki a že se za to omlouvají. Nevím, na severoamerickém kontinentu nežiji, žijí tam jen moji příbuzní, ale ti mě o ničem takovém neinformovali... Také vám věřím, že americké internační tábory se nedají srovnávat s ruskými gulagy a dnešními tábory v Turecku, Libanonu či Jordánsku. Ty se zase naštěstí nedají srovnávat s německými koncentračními tábory, kde si lidé pletli plynové komory se sprchami... Kdo v Sýrii (nebo třeba v Afgánistánu) srovnává nemocnice se zemí, je diskutabilní, ale kdo celé to peklo v Iráku, Lybii a jinde rozpoutal a kdo a jak se na jeho hašení podílí, je myslím, dost jasné. Vás možná ctí, že ve svých příspěvcích vždy a za všech okolností (někdy ovšem i v rozporu s historickou realitou) hájíte svou novou vlast, popíráte genocidu indiánů, bagatelizujete otroctví atd. Já zase za všech okolností hájím svou starou vlast, a to jaksi i do budoucna. Ale její historické omyly a přehmaty (někdy i zločiny) nepopírám a nebagatelizuji. Snažím se je pochopit a přispět k tomu, aby se neopakovaly - a to v žádné podobě. Tedy ani v podobě terororistických útoků na našem území a následných pogromech na muslimy. Proto také podporuji české odmítání šíleného bruselského nápadu s přerozdělováním imigrantů, které je ostatně v příkrém rozporu s Deklarací lidských práv. Vám by se snad líbilo, kdyby vás po vašem příchodu do Ameriky chtěli "přerozdělit" třeba do Bolívie? Nebo jen proti vaší vůli přestěhovat z New Yorku (nebo kde vlastně žijete) třeba na Aljašku?

0 0
možnosti

Je to zločinné spolčení, nepochybně.

0 0
možnosti
JR

J18a58n 23R44á92ž

18. 5. 2016 13:30

Když si představíme, jaké duševní procesy se budou vyvíjet během pár následujících měsíců u převážně muslimských kolonistů Evropy, kteří se pod humanisty hlásném převtělení za uprchlíky, do Evropy dobývají, musí nám být úzko.

1) Začnou postupně chápat, že jejich představy o bezpracném živobytí v nádherných domech s auty před nimi, kde se o ně budou starat spoře oděné Evropanky, se nebudou realizovat ani ve vzdálené budoucnosti

2) Pobyt v ponorkovou nemoc zákonitě produkujícím prostředí lidí z různorodých, mnohdy historicky nepřátelských společenství, je bude stále víc a víc frustrovat. Tuto frustraci si budou (a už se tak děje) vybíjet nejprve mezi sebou a pak ji budou stále víc a víc přenášet do ulic

3) Z důvodů uvedených v předchozích bodech se postupně stanou radikálové i z těch, kdo jako radikálové a v dobré víře ve svou šťastnou budoucnost,do Evropy nepřišli.

4) Je stále víc a víc zřejmé, že atmosféru detekčních zařízení využívají radikální hlasatelé militantního Islámu i náboráři teroristických skupin, což razantně zvyšuje nebezpečí cílených teroristických útoků, organizovaného zločineckého chování a vznik naší civilizaci nepřátelských uzavřených komunit se svými pravidly..

Důvodů, že Evropu nečeká zrovna příjemné období, se může vyjmenovat víc a všechny budou relevantní. Co není relevantní,a přímo nebezpečné, je argument, že v České republice se není čeho obávat.

Mnoho nebezpečných infekčních onemocnění se v ČR nevyskytuje díky preventivním opatřením, které jsme uskutečnili pod jejich hrozbou. Kdybychom věřili, že nám žádné nebezpečí nehrozí, protože se zde nákaza v současné době nevyskytuje, tak by se neschvalovaly zákony, například o povinném očkování, že ano. Proto osobně podporuji všechny preventivní opatření, které jak vláda, tak bezpečnostní i zpravodajské orgány, jakož i veřejnost činí, aby se infekce militantního islámu na našem území vyskytnout nemohla, včetně zvýšené ostrahy hranic, zvýšené kontroly názorů hlásaných v mešitách a vyhošťování.

6 0
možnosti
Foto

Teroristi se do Evropy dostali vždy když potřebovali-nemusí chodit s uprchlickou vlnou.

Jediný důvod proč tak patrně udělali bylo poštvat občany EU proti uprchlíkům.

U lidí jako jste vy se jim to daří:-/Rv

Vyvolávat nesnášenlivost a nenávist je přesně cílem Daeš a svůj cíl nemohou splnit bez spolupracovníků (byť nevědomých) jako jste vy:-/Rv

0 10
možnosti

Vůči prokazatelným válečným uprchlíkům - ženám, dětem, nemocným a starým lidem s platnými (a pravými) doklady nic nemám. Ale i ti by měli projít důkladnou kontrolou a řízeným začleňováním nikoli do ghet, ale nmezi místní obyvatelstvo, bude-li je ovšem ochotné mezi sebe přijmout. Ony i ženy a děti se po výcviku a vymytí mozků stávají sebevražednými atentátníky. Vůči mladým a zdravým imograntům mužského pohlaví - byť s řádnými doklady - jsem ovšem velmi nedůvěřivý a z teroristů mám obavy a nenávidím je. Takže mě laskavě nestrkejte do škatulky, kam nepatřím! Mimochodem, pánům Konvičkovi, Okamurovi a jim podobným nevěřím ani pozdravení a nepodpruji je. Ale vás taky ne. Vy mi připomínáte toho lord z anekdoty, kterému sluha po jeho návratu z cest a na jeho žádost referoval, že si lady v jeho nepřítomnosti pozvala na návštěvu mladého lorda ze sousedství, povečeřela s ním, popila, pak si ho odvedla do ložnice, ale víc že neviděl, protože mladý lord si sundal smoking a pověsil ho na dveře ložnice, takže mu zakryl klíčovou dírku. Ten lord zaklel: "Zatraceně! Zase ta prokletá nejistota!"

4 0
možnosti
MD

Za a. i za b. je spravne. A to je prave ten problem.

3 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
BLOG UKONČEN!

(Autorovy nejlepší prozaické blogy vyšly v knize Magická setkání -s podtitulem Puzzle story - v nakladatelství KMEN.)

Seznam rubrik