Ať žije terorismus?

Zatímco u nás zuří zatím jen studená občanská válka, ve světě je to už občanská válka horká. Občanská proto, že nejde o válku mezi státy, ale mezi občany globalizovaného světa.

Na jedné straně stojí agresivní islamisté a na druhé straně většinou bezbrannní občané neislámského světa, které zrazují jejich vlastní politické elity v zájmu kapitálu 

Kapitál totiž ve svém bezuzdném honu za zisky nutně potřebuje nové pracovní síly. A je mu úplně jedno, že na tisícovku práce schopných a k práci ochotných imigrantů připadá deset tisíc nemakačenků a mezi nimi i desítky a možná stovky teroristů. Živit je přece budou hostitelské země z daní svých pracujících občanů, z daní, jejichž placení se mnohé korporace (tedy kapitál) čím dál tím úspěšněji vyhýbají přesidlováním do tzv. daňových rájů.

A teroristické útoky, ta daň z politické hyperkorektnosti, dopadají pouze na obyčejné lidi v ulicích, cenově dostupných restauracích, hromadné dopravě, kostelech a mešitách, tedy na místech, kde se ti nejbohatší většinou nevyskytují.

Jakl dlouho ještě?

 

Autor: Jaroslav Čejka | pondělí 18.3.2019 21:45 | karma článku: 31,69 | přečteno: 752x
  • Další články autora