Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mongea

30. 3. 2010 22:16
Pane Bazant

Pisete skvele,tesim se na dalsi.Dival jsem se na mapu,jedno mi vrta hlavou.Jak jste

premluvil zenu aby sla s vami?Pripada mi ze to mestecko lezi uplne na konci sveta .Zdravim ze Skandinavie.

0 0
možnosti

Libri

30. 3. 2010 21:00
čtu váš příběh jako napínavý román, díky

komunismus jsem zažil do svých 20let spíš jen okrajově (asi jako většina studentů jsem řešil jiné priority), dnes si kladu otázku, na kterou neumím odpovědět - zda bych dokázal zvednout kramle. jedno vím ale na 100%, zůstal-li bych, byl bych v pracovním procesu frustrovaný. snažil jsem se "vcítit" do pocitů emigranta, když jsem se na týden ocitl sám v NY, večer na pokoji byl dost depka a chápu že to byl jen čajíček, proti vaší situaci. taky jsem rád, jak ukazujete, že každý úspěch je tvrdě zaplacen poctivou prací, ale pro určité skupiny jsou úspěšní lidé stejně jen dítka štěstěny nebo lumpové. náprava mysli bude trvat několik generací. likvidaci morálních a mentálních elit považuji za největší zlo komunismu, hospodářský úpadek se podařilo srovnat rychle.přeji pěkný den za velkou louží

0 0
možnosti

Wendolene

29. 3. 2010 4:53
Skvele clanky, precetla jsem si vsechny dosavadni..

bezvadne napsano, mel jste stesti, nerikejte , ze ne..horolezce, horolezkyne a horolezcata...;-DPokracujte v psani, budu se tesit na dalsi dily, tez jsem poslala odkaz na vas blog znamym!

0 0
možnosti

mortadelo

29. 3. 2010 15:58
Re: Skvele clanky, precetla jsem si vsechny dosavadni..

dekuji vam a vsem ctenarum za pochvaly.   nikdy me nenapadlo ze muj zivot byl nejak extraordinary.   az ted kdyz se divam zpatky a srovnavam to s zivoty mladych a nasich deti tak si uvedomuji ze jsem prozil zajimavy zivot.  jeste toho bude vic.....bazant

0 0
možnosti

norayellow

28. 3. 2010 18:43
Na vase

clanky se vzdycky tesim! Na kanadskych skolach se nepodvadi ani dnes, naseho tolik znameho pritele tahaka z dob studii v CR jsem tady zatim nepotkala!:-)

0 0
možnosti

captain cook

29. 3. 2010 3:48
Re: Na vase

podobne v Australii. Tahaky jsem tu nevidel a to vim z dozoru dozor pri maturitnich pisemkach. Nejspis to bude tim, ze se tu nepovazuje za nejdulezitejsii mit nabiflovany kdejaky vzorecek, ale vedet co s nim , kde a jak aplikovat.

Napr. pri pisemkach z mat-fyz-chem maji povoleno si prinest jeden list vzorcu, ktery mohou mit pri zkouskach na lavici. Vetsina studentu si s s tim da praci to pripravit a to je soucasti pripravy na pisemky.

Tady se ve skolstvi vseobecne dava prednost aplikacim, odvozeni konstruktivnich uvah ze zakladnich faktu, reseni problemu atd pred cistym bezmyslenkovitym biflovanim.

0 0
možnosti

eNden

28. 3. 2010 10:45
Na Vás si

vyzkouším kolik pochvalných obratů čeština umožňuje, když se nechci opakovat. Dnes použiji jedno slovo, které je často ventilováno mladými - supééér.

Vy jste nemusel diplom nikde ukazovat, já pokaždé, když jsem měnila místo, musela jsem ukazovat své maturitní vysvědčení, ačkoliv jsem jej měla již jednou ověřené a zapsané v občanském průkazu. Myslela jsem, že když odejdu do důchodu, že už to vážně potřebovat nebudu a ejhle. Když jsem se přihlásila na FF UK nas univerzitu 3. věku, tak jsem musela ten papír znovu předvést. Kdybych tehdy věděla, že ten papír bude se mnou chodit celý život, snad bych se tehdy víc snažila, aby na něm byly lepší známky :-))):-)

0 0
možnosti

captain cook

28. 3. 2010 4:56
vyborne cteni

zajimave

0 0
možnosti

three times banned star

27. 3. 2010 19:05
Kdysi jsem pracovala ve firmě psychologů ve Vancouveru

Každé 2 týdny létal jeden z nich do Kitimatu, aby si tam povídal s lidmi, kterým už z toho městečka šíbalo. Alcan byl jeden z našich nejlepších klientů.

0 0
možnosti

tulda

27. 3. 2010 17:23
Vážený autore,

pište, pište, pište.R^EU[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2960x
Pensista v Kanade ktery ma mezi cestovanim dost volneho casu. Není dobrodruh ale zazil dobrodruzne a zajimave prihody.
Vzpominky trvaji jeden lidsky vek. Co s nima delat? Nejlepsi je se o ne podelit.....

Seznam rubrik